4388

Billaras

Στο…εντελώς σβηστό!

Γιά έναν τόσο κρίσιμο ημιτελικό, δεν έχω παράπονο, μπάλα είδαμε. Η Μπάγερν ήταν καλύτερη, δίκαια νίκησε, αλλά εννοείται πως όλα είναι ανοιχτά, στη ρεβάνς θα δούμε…άλλη Ρεάλ, αυτό είναι βέβαιο. Κατά τα άλλα, στα στοιχηματικά, βγάλαμε το χαρτζιλίκι μας, τα…τσιγάρα μας. Να'ναι καλά το trading. Πούλησα και Γουότφορντ στο 1.21 και Μίλγουολ στο 1.

28. Οκ, στην κάβα θα φανεί μόνο η Μίλγουολ, αλλά ξέρετε ότι αυτό είναι απολύτως τυπικό. Οσο γιά τα αγωνιστικά, η Ρέντινγκ ανέβηκε στην Premier League ενώ συνολικά, μετά τα χθεσινά αποτελέσματα της Championship, νομίζω δύσκολα θα αλλάξει κάτι στις εναπομείνασες δύο αγωνιστικές. Δύο καθοριστικά ματς έχει το Σάββατο (Μίντλεσμπρο-Σαουθάμπτον και Μπρίστολ Σίτι-Μπάρνσλεϊ), μόνο αν εδώ δούμε “ανάποδα” αποτελέσματα (δηλαδή νίκη της Μίντλεσμπρο που χθες…ούτε την Ντόνκαστερ δεν κέρδισε και νίκη της Μπάρσνλεϊ) υπάρχει η πιθανότητα να αποκτήσει ενδιαφέρον το φινάλε.

Αλλιώς, φινίτο. Οπως τα βλέπετε τώρα στην βαθμολογιά θα μείνουν όλα. Τίποτα άλλο γιά χθες, πάμε στο σήμερα…. Αναρωτιομουν, τι να παίξω; Ο Εργοτέλης…βούλιαξε. Στο αρχικό 2.00 ήταν οκ. Τώρα πήγε στο 1.75. Επειδή καίγεται να πάω πάνω του; Κι αν στραβώσει η Κέρκυρα και ο Εργοτέλης δεν θέλει τίποτα; Αλλά ακόμα κι αν κερδίσει, να παίξω στο 1.

75 ομάδα που δεν μπόρεσε να κερδίσει την Δόξα Δράμας (και τότε έδινε 1.40); Δεν πάει το χέρι μου. Είπαμε, να κάνουμε εκπτώσεις τέτοια εποχή, αλλά…όχι και τόσο μεγάλες! Μετά κοίταγα Ολυμπιακό. Περιμένω να αντιδράσει μετά την ήττα από την Κέρκυρα. Και στα Γιάννινα κάνουν φιέστα παραμονής. Από την άλλη, δεν παύει να είναι ένα εντελώς αδιάφορο βαθμολογικά ματς.

Να ρισκάρω στο 1.70; Κι εδώ δεν πάει το χέρι… Με λίγα λόγια: Ναι, “βλέπω” Εργοτέλη και Ολυμπιακό. Αλλά γιά απόδοση δυάδας 2.97, σόρρυ, ευχαριστώ, ΔΕΝ θα πάρω. Ας κερδίσουν. Στο ελληνικό πρωτάθλημα κοιτάω και κάτι άλλο. Τον Ατρόμητο. Ξέρω ότι έχει σε δέκα μέρες τον τελικό κυπέλλου, αλλά μιλάμε γιά ομάδα που είναι δέκα ματς αήττητη, είναι πολύ καλά, είναι φρέσκια και…έχει φόρα.

Η ΑΕΚ; Μην τα ρωτάτε. Και απόντες έχει πάλι, μιά σταθερά μίζερη κατάσταση. Λεφτά ψάχνουν, αλλά λεφτά δεν βρίσκουν. Σε ένα ελαφρώς…χύμα ματς, κοιτάω το 4.60 του διπλού και λέω να κάνω ένα fun bet. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι ποντάρω στην καλύτερη ομάδα. Σε όλα τα επίπεδα, ο Ατρόμητος είναι καλύτερος (α ρε ΑΕΚ, που σε κατάντησαν). Ενα μονό αποδεκτό γιά trading λοιπόν.

Πάει η Ελλάδα. Κοιτάω το Champions League. Το δεύτερο μεγάλο ματς. Τσέλσι-Μπαρτσελόνα. Ξεκινάω από τα βασικά: Δεν παίζω Μπαρτσελόνα στο 1.70. Στο στοίχημα, τον τελευταίο λόγο τον έχει η απόδοση. Οπως απέρριψα Ολυμπιακό και Εργοτέλη, έτσι κάνω κι εδώ. Αφήστε που εδώ δεν πιστεύω και τόοοοσο πολύ στο διπλό. Γιατί; Γιατί η Μπάρτσα δεν είναι η περσινή Μπάρτσα.

Σαφώς ανώτερη της Τσέλσι, αλλά όχι και όσο μας λένε οι μπουκ. Το ματς θα είναι αίμα και άμμος. Να παίξω το…κολασμένο στο 1.70; Οχι. Να παίξω κάποιο ειδικό; Κάποιο σκορ σαν χθες; Μπα… Εδώ δεν μου κάθεται κάτι στο μάτι. Οπότε, το αφήνω εντελώς…. Και κλείνω με ότι άλλο “κυκλοφορεί”. Ποιό είναι αυτό; Το μάτι πέφτει στο Μαρσέιγ-Κάεν.

Η Μαρσέιγ ας πούμε ότι “έσωσε” την τραγική χρονιά της με το Λιγκ Καπ που πήρε και την έξοδο στην Ευρώπη. Γιατί κατά τα άλλα, αφήστε το. Ο περίγελος της Γαλλιάς. Η Καέν καίγεται. Είναι τέσσερις ομάδες με 33 πόντους και πέφτουν οι δύο! Να ρισκάρω εδώ; Κάτι μέσα μου μου λέει ότι το διπλό είναι πολύ τραβηγμένο. Αλλά ένα Χ ίσως; Ενα ποντάκι; Ούτε …γιούχα να φάνε οι μαρσεγιέζοι, να βγει και ένα πόντο έστω επάνω η Καέν.

Φυσικά, κι εδώ μιλάω γιά fun bet. Και με αυτό θα κλείσω. ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΑ, έκανα ήδη λόγο για fun bets. Στο 4.60 ο Ατρόμητος, στο 3.95 το Χ της Καέν, αν μου προκύψει κάνω και trading όπως χθες. Ισα γιά να έχει ενδιαφέρον η μέρα. Είμαι ξεκάθαρος νομίζω. Και όπως είπα και χθες, το καλό μπετ έχει ήδη γίνει στο 2.84 της Μπιλμπάο. Σε καλό μονό αύριο. Ισως να το κάνω και δυάδα με την Ατλέτικο.

Θα το σκεφτώ σε ένα 24ωρο όμως (γιά την δυάδα, το μονό έχει ήδη παιχθεί). ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Κέρδη από 17/4: 209 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 26.209 μονάδες. Ποντάρισμα 18/4: Μονό αποδεκτό: Ατρόμητος 2 (4.60), 55 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Μαρσέιγ-Καέν Χ (3.95), 65 μονάδες. Δυάδα: Μαρσέιγ Χ-Ατρόμητος 2 (15.75), 19 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 139 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 26.

070 μονάδες. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο, σβηστός πηγαίνω, πλην της Μπιλμπάο αύριο, το μυαλό μου ειναι στο επόμενο κουπόνι, γιά το οποίο η μελέτη έχει ήδη ξεκινήσει. Ραντεβού σε λίγες ώρες στο www.betradio.com (3-4) και στο chat το βραδάκι. Αύριο η στήλη εδώ, μετά τις 4, εξάλλου ήδη ξέρετε που στοχεύω.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras