1418

Skotostrious

Στο επίκεντρο οι κυρίες…

Καλημέρα σε όλες και όλους ! Δεύτερη μέρα του Guineas festival με την κούρσα για τις τριετείς φοράδες,  Qipco 1000 Guineas Stakes, να ξεχωρίζει στο αγωνιστικό πρόγραμμα και από αυτή την ιπποδρομία έρχεται η πρώτη μας επιλογή. Μια πάρα πολύ ανταγωνιστική κούρσα με αρκετές συμμετοχές ικανές για τη νίκη άλλα θεωρώ ότι το φαβορί QUADRILATERAL, μια φοράδα που προέρχεται από ένα πολύ δυνατό γενεαλογικό δέντρο με πολλές νίκες σε Group 1 επίπεδο,έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα.

Ερχεται από μια αήττητη καμπάνια ως διετής στην οποία ξεχώρισε ο τρόπος με τον οποίον ξεπέρασε ένα πολύ άσχημο ξεκίνημα για να κερδίσει με πολύ δυνατό φίνις στην τελευταία της έξοδο στο Fillies Mile, αφήνοντας πίσω της κάποιες απ τις σημερινές της αντιπάλους. Αν έχει την αναμενόμενη πρόοδο από διετής προς τριετής αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και πάλι σήμερα.

Εκτός από το φεστιβάλ όμως μια πολύ δυνατή ημερίδα πραγματοποιείται και στο ιπποδρόμιο του Haydock, στην οποία ξεχωρίζει η διάσημη Brigadier Gerard Stakes. Δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον όμως σε αντίθεση με την έβδομη κούρσα του προγράμματος, την Betway EBF Cecil Frail Fillies’ Stakes, μια ιπποδρομία επίσης αποκλειστικά για φοράδες, στην οποία ένα σαφές προβάδισμα έχει η MAID IN INDIA.

 Εχει ένα πολύ εντυπωσιακό ρεκόρ όταν αγωνίζεται για πρώτη φορά μετά από διακοπή. Ερχεται από μια πολύ καλή νίκη σε Group 3 κούρσα και όντας μια από τις φοράδες με τη μεγαλύτερη αγωνιστική εμπειρία και έχοντας μεγάλη οικειότητα με το σημερινό αγωνιστικό χώρο καθώς έχει ήδη κερδίσει 2 φορές στην ίδια απόσταση στο συγκεκριμένο ιπποδρόμιο δείχνει να είναι αυτή που πρέπει να κερδίσουν οι υπόλοιπες.

Την επόμενη εβδομάδα δε θα υπάρξει κάποια στήλη (εκτός αν εμφανιστεί κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον) και το ραντεβού μας ανανεώνεται για 15/06 όπου θα έχουμε την πρώτη στήλη με παρουσίαση και αναλύσεις για το σπουδαιότερο ιπποδρομιακό φεστιβάλ στον κόσμο, το ROYAL ASCOT.

Συνοπτικά

Κυριακή 07/06 17:35 Newmarket Qipco 1000 Guineas Stakes : QUADRILATERAL (4,00)

Κυριακή 07/06 18:25 Betway EBF Cecil Frail Fillies’ Stakes : MAID IN INDIA (5,00)

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed

H κούρσα στο Newmarket βρίσκεται στο κουπόνι ιπποδρομιών του ΟΠΑΠ (κωδ : 516, αρ : 8)

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious