3181

Billaras

Στο…ζέσταμα είμαστε!

Το ημερολόγιο γράφει 11 Αυγούστου. Οι μισοί είναι στις παραλίες και οι άλλοι μισοί…τις σκέφτονται (γέλια). Μιλάμε γιά την εβδομάδα που δεν κουνιέται φύλλο. Ή μάλλον κουνιέται. Οτι αφορά στο στοίχημα! Μόνο αυτό κουνιέται. Επέστρεψα στη βάση μου, καλά ήταν ξεκουράστηκα, ήθελα κι άλλο γιατί πέρασα απίστευτα δύσκολη σαιζόν που να φύγει και να μην ξανάρθει (δεν μιλάω στοιχηματικά), αλλά νοιώθω να γουστάρω και στοίχημα και μπαλίτσα.

Βασικό αυτό, να θες να ασχοληθείς με κάτι. Να μην το κάνεις αγγαρεία, να διψάς. Πέρυσι, ελέω “ειδικών συνθηκών” το έκανα με το ζόρι κάποια στιγμή. Φέτος θέλω και ελπίζω να μην μου συμβεί ξανά. Ξεκινάμε από τα “βασικά: Στις 5/9 θα έχουμε “γενέθλια, θα κλείσουμε 4 χρόνια και θα πάμε στο 5ο. Θα το “γιορτάσουμε” με δύο μίτινγκ, ένα Αθήνα κι ένα Θεσσαλονίκη, η…συνήθεια που έγινε λατρεία.

Θα ενημερωθείτε σχετικά στις επόμενες 20 μέρες. Γιά να το γιορτάσουμε όμως κι αλλιώς, θα κάνουμε εμείς δώρο, δεν θα μας κάνουν. Εδώ και λίγες μέρες ο φίλος Liakos πρότεινε κάτι, αν δεν το είδατε, γυρίστε στις 28 Ιουλιόυ εδώ: http://betsellers.live.wedia.gr/content/14668/upermetro-agatho . Και διαβάστε το. Ή πηγαίνετε στο φόρουμ, υπάρχει ανάλογο θρεντ με τον τίτλο “Betsellers υπέρμετρο αγαθό” και αν θέλετε δηλώστε εκεί συμμετοχή.

Ως τώρα, τα 21 άτομα είναι πολύ λίγα. Μπορούμε πολύ-πολύ καλύτερα! Στα της νέας σαιζόν: Θα “ανοίξω” κάβα στις 22/8. Σε 11 μέρες δηλαδή, εκείνο το Σάββατο. Η κάβα θα είναι πάλι 8.000+2.000 μονάδες (με τις 2.000 να μπορούν να αξιοποιηθούν οπουυδήποτε, ανάλογα την πορεία, συνολικά 10.000 μονάδες). Τι θα αλλάξω; Σε ότι αφορά στις 2.000 μονάδες, θα είναι γιά το Bet of the Day, αλλά θα το…φουντώσω.

Θα το αξιοποιήσω κανονικά. Φυσικά θα πρέπει να πληροί τις προυποθέσεις (άνω του 2.50, παικτική αξία, φόρμα, ειδήσεις κλπ), αλλά δεν θα είναι μονάχα 3 σημεία όπως πέρυσι. Από εκεί και πέρα: ΤΕΡΜΑ τα yankee και τα trixie! Πέρυσι εντόπισα τα “προβλήματα”, ένα βασικό ήταν αυτό-ά. Οι πολλές στήλες στα συστήματα. Τα παρολί θα παραμείνουν ΕΛΑΧΙΣΤΑ (στον περσινό βαθμό, ένα ως δύο το μήνα μάξιμουμ), το βάρος θα πέσει σε μονά-δυάδες και patent.

Οταν θα θέλω δηλαδή σύστημα, θα πηγαίνω σε patent, που έχει μέσα και μονά αποδεκτά. Αγωνιστικά, το βάρος θα είναι περισσότερο από πέρυσι στην Αγγλία. Θα υπάρχουν και μπετ εκτός νησιού, αλλά βάρος στο νησί (όπως πάντα) σε μεγαλύτερο βαθμό. Θέλω η αντιστοιχία να είναι άνω του 60-40 (στα 100 σημεία). Να φτάσει το 70-30. Παράλληλα, θα δώσω μεγάλο βάρος στο chat.

Πέρυσι, γιά “εξωαγωνιστικούς” λόγους, δεν μπόρεσα. Και η παρέα ψιλοσκόρπισε. Φέτος θα αλλάξει κι αυτό (όσοι έχετε πρόβλημα να μπείτε, το ξαναγράφω), κάντε update στο java. Πέρα από τις στήλες δηλαδή εμού και του Μάκη, στο chat θα γίνεται…καλό παιχνίδι (γέλια). Και το forum -κλασικά- δικό σας γιά μπάλα! Εχετε πολλοί τις στήλες σας, κάντε κι άλλοι.

Και κάτι ακόμα: Αξιοποιήστε και τα στατιστικά του site. Και τους τζίρους. Ολα εδώ είναι! Γιά να το κλείσουμε κι αυτό κεφάλαιο, θα ήθελα να έχει και κάτι φρέσκο (και χρήσιμο) το site, αλλά..ας όψεται η κρίση. Anyway. Στο μυαλό μου, μιά λέξη γυρίζει: Επαγγελματισμός. Πέρυσι φέρθηκα πολύ ερασιτεχνικά μετά τον Νοέμβρη και …πείσμωσα. Θα είμαι πιό στυγνός.

Πιό killer. Θα το δείτε στην πορεία. Ολα τα παραπάνω, κι ότι άλλο προκύψει, θα τα ξαναπούμε. Ακόμα …μπουσουλάμε στη σαιζόν. Πάντα, στα δικά μου μάτια, αν δεν είναι Σεπτέμβρης, δεν ξανοίγομαι. Και τώρα στα φρέσκα. Λιγκ Καπ, 1ος γύρος, λίγο…λόττο μοιάζει η βραδιά, ένα ματς (άρα ελάχιστο δείγμα) έχουμε δει από όλες τις ομάδες. Οποιος ψάχνει φαβορί…κακό του κεφαλιού του.

Είδατε τι έγινε και το Σάββατο (όχι μόνο σε Αγγλία αλλά και Γαλλία). Πόσο μάλλον σε νοκ αουτ ματς του Λιγκ Καπ. Εξ'αρχής είχα “σκανάρει” μιά εξάδα, τις Μπάρνετ, Μπρίστολ Ρόβερς, Γουόλσολ, Κέμπριτζ, Εξετερ και Πόρτσμουθ (αυριανό αυτό). Σήμερα έσβησα τρεις (Μπρίστολ, Γουόλσολ, Εξετερ) και πρόσθεσα δύο. Μπέρτον και Γουίμπλεντον.

Και έτσι, ένας μίνι-κορμός πέντε εκπλήξεων σχηματίστηκε! Γουίμπλεντον (6.50), Μπάρνετ (4.75), Μπέρτον (4.30), Κέμπριτζ (3.75) και Πόρτσμουθ (4.30). Αυτά είναι…. Σε δύο από τα πέντε ματς έχω γκρίνια (πολλή γκρίνια) γιά τους προπονητές, η εξέδρα τους γίουχαρε προχθές. Γιά Σλέιντ (στο Κάρντιφ-Γουίμπλεντον) και Εβανς (στο Ρόδεραμ-Κέμπριτζ) αναφέρομαι.

Δεν θέλει πολύ να εκραγούν απόψε οι οπαδοί. Τον Σλέιντ από πέρυσι δεν τον χώνεψαν, γιά τον Εβανς βάρυνε το κλίμα προχθές με τα ντόρτια που έφαγε εντός… Στο Πόρτσμουθ-Ντέρμπι εκτιμώ την έδρα, την δυναμική του Φράττον Παρκ, την συνολικά καλή φετινή Πόρτσμουθ που διψάει (γιά άνοδο κι όχι μόνο), ενώ η Ντέρμπι καλή και δυνατή, αλλά ο νεοφερμένος Κλέμεντ ίσως.

.πάθεί ενα ψιλοσόκ αύριο! Απ το Μπερναμπέου στο Φράττον Παρκ, περιμένω να βγάλει -αν όχι τώρα, γενικά- την απειρία του. Στο Μίλγουλ-Μπάρνετ, πιστεύω ότι σε ομάδες με το ίδιο αγωνιστικό στύλ η φιλοξενούμενη μπορεί να κάνει ζημιά. Ο Αλεν θα σκυλιάσει πάντως, θυμίζω ότι ως παίκτης ήταν γιά χρόνια στην Γουέστ Χαμ και…μάλλον ξέρετε τι σημαίνει η αντιπαλότητα μεταξύ Μίλγουολ και Γουέστ Χαμ.

Θα ήταν…ωραίο σκαλπ αυτό γιά τον Mad dog. Τέλος, κόντρα στην ομάδα μου, που γενικά στα κύπελλα δεν λέει πολλά, πάει ο φιλόδοξος Τζίμι Φλόιντ Χασελμπάινκ με την άνετη και ωραία Μπέρτον. Σε ένα μισοάδειο γήπεδο, δεν θέλει πολύ το μπαμ… Μην περιμένετε προτάσεις. Είπαμε, κάβα σε 11 μέρες. Αν παίζει ρόλο, από τα πέντε, ένα “κλικ” παραπάνω μου κάνουν οι Κέμπριτζ, Πόρτσμουθ και Μπέρτον.

Αυτές οι τρεις. Κάντε ένα συστηματάκι, παίξτε μονά, μικρά πονταρίσματα πάντως. Στο…ζέσταμα είμαστε! Τα ξαναλέμε το Σάββατο από εδώ, το βραδάκι αν δεν πάω να δω έξω το σούπερ καπ, θα το…περάσω στο chat. Αλλά και μην είμαι απόψε, προοδευτικά θα…βαρεθείτε να με βλέπετε όσοι θα έρχεστε (γέλια).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras