4532

Billaras

Στο κεφάλι η Ιντερ!

Χθες, έκανα κάτι που σπάνια (μα… πάρα πολύ σπάνια) κάνω. Γύρω στο 60' του αγώνα Ρόμα-Γιουβέντους, σε 100 και πλέον φίλους στο chat, είπα “ξεχάστε την Γιουβέντους, δεν κερδίζει”. Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος άνθρωπος, μπορεί να πιστεύω στο σημείο κι ας χάνει 3-0 στο 70'! Κι όμως, χθες ξεστόμισα το παραπάνω. Το ματς έμεινε στο 1-1… Γιατί το είπα; Γιατί… έβλεπα.

Εκατό ημίχρονα να παίζανε, δεν θα κέρδιζε η Γιουβέντους. Οχι γιατί δεν ήταν καλύτερη. Ολόσωστο ποντάρισμα ήταν, αποδείχθηκε και στο τερέν, η “μεγάλη κυρία” ήταν… κλάσεις καλύτερη. Δυό φορές πάτησε περιοχή η Ρόμα. Τη μιά, έβαλε την..φάβα της χρονιάς. Την άλλη, κέρδισε πέναλτι! Κι ακόμα κι αν ο Μπουφόν το έπιασε, δεν άλλαζε κάτι.

Εβλεπα ότι η μπάλα δεν θέλει. Κι αν η μπάλα δεν θέλει, ξεχάστε το. Γιά παράδειγμα, γιά να το δείτε πιό σφαιρικά, το Ρόμα-Γιούβε έμεινε στο 1-1 με δέκα φάσεις γιά γκολ της Γιούβε και το Τσέλσι-Σίτι έγινε 2-1 με… τρείς φάσεις της Τσέλσι! Τα'χουμε ξαναπεί, that's football… Τα αφήνουμε αυτά, έτσι κι αλλιώς χωρίς άγχος παίζαμε (τουλάχιστον εγώ), είχε φροντίσει η Λυών να μου δώσει πίσω το ποντάρισμα της Κυριακής και έτσι μου έμειναν… ατόφια τα (άριστα) κέρδη του Σαββάτου.

Και η κάβα είναι πλέον πάνω από 25.000 μονάδες… Από εδώ και πέρα μπαίνουμε σε άλλους ρυθμούς. Θα το διαπιστώσετε ως τις… 7 Γενάρη! Σήμερα είναι…Τρίτη και 13 (οι προληπτικοί να προσέχουν, εγώ δεν είμαι), άρα έχουμε περίπου ένα 25ήμερο εορταστικό, που οι οι ρυθμοί αλλάζουν. Θα δείτε ότι τα μπετ θα γίνουν (ακόμα πιό) επιλεκτικά. Ψιλά σήμερα, ακόμα πιό ψιλά αύριο και μεθαύριο (εντελώς…αντιπαθητικό το Europa League, ότι καλό βγει, στο live θα βγει, θα… ξενερώσω ίσως πολλούς το επόμενο διήμερο), καλό μπετ το Σαββατοκύριακο και μετά… Αγγλία.

Αγωνιστική στις 26 (άρα μεγάλο κενό από τις 18 του μήνα), αγωνιστική στις 31, αγωνιστική στις 2 Γενάρη, κύπελλο στις 7 Γενάρη. Συγκεκριμένοι στόχοι, με συγκεκριμένη προσέγγιση. Και επειδή κοιτάω μπροστά, σε αυτά, δεν σκοπεύω να αναλωθώ σε …χαζοχτυπήματα! Σήμερα λοιπόν: Κύπελλο Ισπανίας; Ευχαριστώ, δεν θα πάρω. Τρομακτικά σοβαρός ανασταλτικός παράγοντας δύο δεδομένα.

Πρώτον, πολλές ομάδες δεν τις έχω δει (από την 2η κατηγορία). Δεύτερον, έχουν…ρεβανς! Οταν τα ματς έχουν ρεβάνς, όλα αλλάζουν. Κι εγώ βλέπω πχ ότι παίζονται κάτι ομάδες σαν την Κόρδοβα, την Αλκορκόν, την Αλμερία, την Θέλτα. Αλλά να παίξω φαβορί τις “μικρές”; Που δεν τις ξέρω; Που θα έχουν ρεβάνς; Γιατί να το κάνω; Επαιξα ποτέ φαβορί στο FA CUP όπου είναι και νοκ άουτ τα ματς; Οχι! Γιατί να το κάνω στην Ισπανία που και καλά δεν ξέρω τις “μικρές” και σε κακές αποδόσεις είναι και έχουν και ρεβάνς; Ας έρθει Χ η Θέλτα, να την βρω στο 4.

30 να την παίξω στην ρεβάνς! Κάπως έτσι σκέφτομαι… Κύπελλο Αγγλίας: Το ένα που μου αρέσει είναι αυριανό, η Τσέλμσφορντ. Θα το δούμε σε ένα 24ωρο, αν και δεν έχω λόγο να κρύψω ότι έχει ήδη παιχθεί στο 4.30! Από τα σημερινά, μου είναι αδιάφορα τα τρία (σε Γκρίσμπι, Ολνταμ, Γουόλσολ) και μένει ένα. Το Γέοβιλ-Φλίτγουντ. Η Γέοβιλ…κάπως κουνιέται τελευταία, έκανε δύο νίκες, δεκτόν.

Αλλά πριν από αυτές, είχε…δέκα ματς να κερδίσει. Απόψε θα λείπουν και οι δύο καλοί δανεικοί επιθετικοί της (δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής). Στο πρώτο ματς, μέσα σε 10' (από 80' ως 90') η Φλίτγουντ της έκανε δυό γκολ και την ισοφάρισε. Μιά Φλίτγουντ που είναι καλή ομάδα, είναι 2η στο Κόνφερενς, είναι μακράν η κορυφάια εκτός έδρας (8-1-2 ρεκόρ), έχει δόντια και…εξτρά κίνητρο, μιά πιθανή αναμέτρηση στις 7 Γενάρη, με την μισητή γειτόνισσα Μπλάκπουλ (με την οποία έχει να βρεθεί δεκαετίες και τώρα έχει την χρυσή ευκαιρία).

Είναι το …ματς της χρονιάς γιά αυτήν, κυριολεκτικά (φάνηκε και στο FA Trophy το Σάββατο που έβαλε… τσικό και έχασε). Το δείχνει και η αγγλική τηλεόραση, ένας λόγος παραπάνω! Τα 3.45 δεν είναι και τρελλή ευκαιρία, είναι οριακά αποδεκτά, δυό κατηγορίες διαφορά έχουν, μην το ξεχνάμε. Παίζω διπλό. Ενα αυριανό εγγλέζικο, ένα σημερινό, τι άλλο μένει απόψε; Η… Ιντερ.

Η οποία επίσης έχει παιχθεί από… Κυριακή βράδυ, στο 2.50. Οκ, θέλω να είμαι δίκαιος, παρότι το είπαμε το σημείο από προχθές στο chat, παρότι το έχω παίξει στο 2.50, θα το βάλω στην κάβα με την τρέχουσα τιμή, το 2.35 που υπάρχει στο ανταλλακτήριο. Την έχω ποντάρει δυνατά. Καλό μπετ. Γιατί; Γιά πολλούς λόγους. Πρώτον, την είδα το Σάββατο, ξεκάθαρα ανεβαίνει.

Ολες φορμάρονται κάποια στιγμή και νομίζω ότι η Ιντερ το κάνει τώρα. Δεύτερον, επιστρέφει ο Φορλάν. Τρίτον, έχει…τέλεια παράδοση στη Γένοβα. Τέταρτον, δεν με πείθει η Τζένοα, όποτε την έχω δει είναι μιά μετριότητα. Πέμπτον, τεράστιο πλήγμα ο παιχταράς Παλάσιο (τραυματίστηκε στους πανηγυρισμούς το Σάββατο, βάζω στοίχημα ότι πανηγύριζε και… γιά την αγαπημένη του Μπόκα).

Πέμπτον, οι σχέσεις των ομάδων. Αριστες. Εξαιρετικές. Πέρυσι το διπλό έδινε 2.10. Και το είχαμε παίξει. Και το είχαμε πάρει. Τώρα, επειδή η Ιντερ ως τώρα παραπάταγε, δίνει παραπάνω. Δεκτόν. Αυτά ήταν. Δύο σημεία. Τίποτα άλλο. Δύο μονά αποδεκτά, αλλά σαφώς καμιά σχέση το ένα με το άλλο, θα το δείτε και στο μέγεθος του πονταρίσματος. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.

000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 24.940 μονάδες. Κέρδη από 11/12: 280 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 25.220 μονάδες. Ποντάρισμα 13/12: Μονό αποδεκτό: Τζένοα-Ιντερ 2 (2.35), 230 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Γέοβιλ-Φλίτγουντ 2 (3.45), 60 μονάδες. Δυάδα Ιντερ-Φλίτγουντ (7.70), 30 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 320 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 24.900 μονάδες. Κλείσαμε. Αν προσέξατε, πόνταρα… λίγα παραπάνω από όσα πήρα από την Λυών, ενώ τα έκανα και μιά μικρή δυαδούλα! Ραντεβού λίγο αργότερα, 3 με 4 στο www.

betradio.com , πάντως …από τώρα σκέφτομαι την..αυριανή εκπομπή που θα….ξενερώσω κόσμο με τα τόσα no bet που θα πω στο Europa League. Και βέβαια, ραντεβού και στο chat, όπως πάντα!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras