2555

Μάκης Μηνδρινός

Στο… κόκκινο η πίεση

Οι δύο κολλητές ήττες της Μπόλτον σε συνδυασμό με τα χθεσινά αποτελέσματα έθεσαν σε κίνδυνο την 2η θέση και την απευθείας άνοδο. Ντεφορμέ και κολλημένη στα χαμηλά η Μπέρι. ΜΠΟΛΤΟΝ – ΜΠΕΡΙ (22:00) Κωδ. ΟΠΑΠ: 2140 Γήπεδο: ΜΑΚΡΟΝ (28.723), ΜΠΟΛΤΟΝ Απόσταση (χλμ): 10 Στο πρωτάθλημα φέτος: Μπέρι – Μπόλτον 0-2 Σετ αποδόσεων: 1.62 – 3.60 – 5.00 * 1-0-1 η πρόσφατη παράδοση με γηπεδούχο την Μπόλτον.

* Σε επίπεδο πρωταθλήματος τίθενται αντιμέτωπες στο «Μάκρον» για πρώτη φορά μετά το 1998-99! * Αν κερδίσει απόψε η Μπόλτον θα κάνει για πρώτη φορά μετά από 91 χρόνια το «δύο στα δύο» κόντρα στην Μπέρι την ίδια σεζόν. * Τοπικό ντέρμπι. Το σημαντικότερο από θέμα αντιπαλότητας για τους οπαδούς της Μπέρι. ΜΠΟΛΤΟΝ Ρεπορτάζ: Πρώτο χαμένο «match ball», απομένουν τρία για να δούμε αν θα «καθαρίσει» την άνοδο ή θα μπλέξει σε περιπέτειες (+1 από διώκτες, με ματς λιγότερο).

Μετριότατη στο Ολνταμ (ήττα 1-0). Επεσε στην παγίδα της αντιπάλου στο β' μέρος, παρότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω βρέθηκε να κυνηγάει στο 76'. Ανέβασε στροφές έκτοτε, αλλά δις το δοκάρι (!) τής στέρησε την ισοφάριση. Ψύχραιμος και ήρεμος ο Πάρκινσον ενόψει ντέρμπι: «Μπορεί για τους οπαδούς η Μπέρι να μην είναι ο Νο.1 αντίπαλος, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο γι' αυτούς.

Θα έρθουν εδώ και θα παίξουν σαν να μην υπάρχει αύριο. Το ίδιο ζήτησα από τους παίκτες μου να κάνουν. Δεν θα έλεγα ότι έχει χαρακτήρα «must win», αλλά αν κερδίσουμε θα βρεθούμε μια ανάσα από την εκπλήρωση του βασικού στόχου μας». Ο δρόμος προς το φινάλε: Μπέρι (Μ), Πορτ Βέιλ (Ε), Πιτέρμπορο (Μ) Bet Info: Μόνο σε 8 από τις 43 φετινές αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα δέχτηκε παραπάνω από ένα γκολ.

Και τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της έληξαν under και no goal. Αγωνιστικά νέα: Δύσκολα θα δούμε απόψε τον Μαντάιν (φορ, 34/8), καθώς χτύπησε στους συνδέσμους του ώμου σε προπόνηση και αντιμετωπίζει έντονες ενοχλήσεις. Αντιθέτως, αποθεραπεύτηκε ο ενδεκαδάτος Τέιλορ (μπακ, 31/0) και τέθηκε στη διάθεση του Πάρκινσον. Εκτός αποστολής παραμένουν οι τραυματίες Αλνγουικ (γκολκίπερ, 21/0), Γουίλσον (μπακ, 18/1), Μπάξτον (αμυντικός, 9/0) και 2-3 μακροχρόνιοι.

ΜΠΕΡΙ Ρεπορτάζ: Στο χειρότερο χρονικό σημείο θυμήθηκε να εμφανίσει τα… κουσούρια της. Χωρίς νίκη εδώ και ένα μήνα (0-3-2), σταθερά μπλεγμένη στα χαμηλά, ωστόσο μπορεί να… ρεφάρει με τρίποντο κόντρα στην μισητή γειτόνισσα Μπόλτον. Στο έτερο ντέρμπι με τη Ρότσντεϊλ απέτυχε (0-1). Πιο δραστήρια από την αντίπαλο, αλλά εντελώς ανούσια μπροστά, δέχτηκε ένα «φτηνό» γκολ στα… χασομέρια του α' μέρους (45+2', φάουλ από τα 30 μέτρα-άλλαξε πορεία η μπάλα).

Πάντως, τα χθεσινά αποτελέσματα της έκατσαν «κουτί», αφού διατηρήθηκε -έστω και οριακά- εκτός διακεκαυμένης ζώνης (+1) και με νίκη απόψε ουσιαστικά κάνει το μεγαλύτερο βήμα για την παραμονή της. Καθαρό μυαλό ζήτησε ο Κλαρκ: «Γνωρίζω πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι για τους οπαδούς, ωστόσο τέτοιου είδους ματς κρίνονται από το καθαρό μυαλό, τη συνοχή και το πάθος.

Αν δείξουμε αυτά τα τρία στο χορτάρι τότε έχουμε πιθανότητες». Ο δρόμος προς το φινάλε: Μπόλτον (Ε), Νορθάμπτον (Μ), Σάουθεντ (Ε) Bet Info: Απέτυχε να βρει δίχτυα στα 5/7 πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Οι 6/9 τελευταίες εκτός έδρας υποχρεώσεις της συνοδεύτηκαν από goal/goal. Αγωνιστικά νέα: Εκτός αποστολής παραμένουν οι Τζόουνς (φουλ μπακ, 13/0), Τιουτ (χαφ, 14/1), Μέιγορ (χαφ, 20/3) και 2-3 μακροχρόνιοι.

Ελειψε στο τελευταίο και δίνεται εκ νέου αμφίβολος ο χρήσιμος Μουρ (μπακ, 16/0). πηγή: kingbet.net 

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος