1712

Skotostrious

Στο ξεκίνημα και στο φίνις…

Η κούρσα που ανοίγει το πρόγραμμα στο ιπποδρόμιο του Lingfield δείχνει αρκετά αδύναμη και ίσως αυτό είναι η ευκαιρία του GUARACHA να  ανοίξει λογαριασμό στο συνθετικό στίβο. Οι δύο μοναδικές του νίκες έχουν έρθει σε γρασίδι άλλα μετά από συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα στις πρόσφατες του κούρσες έδειξε να βρίσκει κάποια φόρμα με αποκορύφωμα μια καλή δεύτερη θέση στην τελευταία του έξοδο.

Ευνοείται από το βάρος που θα φέρει και με την παρουσία ενός ελπιδοφόρου εκπαιδευόμενου θα έχει επιπλέον 3 lbs πλεονέκτημα. Αν ακολουθήσει την ανοδική του πορεία θα είναι άκρως ανταγωνιστικός

Στην ιπποδρομία που κλείνει το βραδινό πρόγραμμα στο Lingfield είναι η φοράδα HARBOUR TIMES που έχει αρκετά μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Οριακά δεύτερη στην προηγούμενη της κούρσα άφησε πίσω της  ένα άλογο που κέρδισε στην επόμενη του έξοδο, γεγονός που δυναμώνει αρκετά τη φόρμα της.  Αυτή η θέση δεν επηρέασε το βάρος της στα χάντικαπ και όλα δείχνουν ότι σήμερα θα είναι πάλι στους υπολογισμούς για τις πρώτες θέσεις.

Συνοπτικά

Τρίτη 13/08 18:55 Lingfield Ray & Di’s Golden Wedding Anniversary Handicap : GUARACHA (11,00 each-way)

Τρίτη 13/08 22:00 Lingfield Racing Welfare Handicap : HARBOUR TIMES (4,33)

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed

Οι κούρσες βρίσκονται στο κουπόνι ιπποδρομιών του ΟΠΑΠ : (κωδ : 028 , αρ :07 // κωδ : 037 , αρ : 11)

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious