1923

Skotostrious

Στο πεδίο της μάχης…

Επιστροφή στο ιστορικό ιπποδρόμιο του Ascot και στην τρίτη κούρσα του προγράμματος, την olbg.com Mares’ Hurdle (Grade 2) (Registered As The Warfield), η φοράδα CULTURE DE SIVOLA δείχνει να ξεχωρίζει στον ανταγωνισμό. Προέρχεται από μια πολύ καλή σεζόν όπου νίκησε 3 φορές σε 5 αγώνες και ακολούθησε την φόρμα της με μια σημαντική νίκη στην πρώτη κούρσα της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο στάβλος της είναι σε πολύ καλό φεγγάρι με συνεχόμενες επιτυχίες και τρέχοντας με μικρότερο βάρος στο handicap σήμερα σε σχέση με την τελευταία ιπποδρομία της σίγουρα θα είναι στους υπολογισμούς για τις πρώτες θέσεις.

Στην σημερινή κάρτα ιπποδρομιών στο Wolverhampton, η απόδοση της φοράδας BLACK MEDIC μάλλον την αδικεί. Εχει συμμετάσχει σε πολύ λίγες ιπποδρομίες άλλα δείχνει αξιοσημείωτη πρόοδο.

Προέρχεται από την καλύτερη κούρσα της μικρής καριέρας της με μια καλή νίκη σε handicap στο Lingfield. Κάνει την πρώτη εμφάνιση της στο συνθετικό έδαφος Tapeta του συγκεκριμένου ιπποδρόμιου και αν συνεχίσει την ανοδική της πορεία έχει πολύ σοβαρές πιθανότητες.

Συνοπτικά

Σάββατο 19/01 15:50 Ascot olbg.com Mares’ Hurdle (Grade 2) (Registered As The Warfield) : CULTURE DE SIVOLA (4,00)

Σάββατο 19/01 21:15 Wolverhampton Ladbrokes Handicap : BLACK MEDIC (4,00)

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed

Η κούρσα στο Wolverhampton βρίσκεται στο κουπόνι ιπποδρομιών του ΟΠΑΠ (κωδ.

038 αρ. 7)

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious