4198

Billaras

Στο…πολύ πιό χαλαρό!

Τα “δανεικά” άρχισαν να επιστρέφονται; Μπαίνω σε καλό φεγγάρι; Ηταν απλά σύμπτωση; Θα δείξει… Αυτά σκέφτομαι από χθες βράδυ. Και είναι το …αιώνιο ερώτημα. Τι προτιμάς (αν βέβαια δεν έχεις το ιδανικό); Να είσαι μέσα στην ανάλυση σου και να χάνεις άδικα, ή να είσαι εντελώς έξω από την προσέγγισή σου αλλά….να μην χάνεις; Κάτι τέτοιο συνέβη και χθες, όπως και την Κυριακή.

Ισως η ατάκα που έγραψα το Σάββατο, μετά την τελευταία ατυχία με το over της Νις να…εισακούστηκε. Είχα γράψει “αρνούμαι να χάσω”. Την Κυριακή λοιπόν, σε κακή μέρα (και δική μου και γενικά), πήρα το παιχνίδι πίσω με την Ρεσίφε. Χθες, περίπου τα ίδια. ΠΟΛΥ κακή δική μου μέρα (και αυτό με προβληματίζει) σε ότι αφορά στις αναλύσεις και την διαλογή.

Κάκιστη. Από τα τέσσερα αουτσάιντερ το πάλεψε κάπως η Μπόλτον, το πάλεψε κάπως και η Μίλτον Κέινς (δύο οριζόντια δοκάρια στο 1-0 γιά να ισοφαρίσει). Οπως και να'χει, 0 στα 4. Κι όμως! Ως…διά μαγείας (τρόπος του λέγειν, μόνο μαγεία δεν είναι), πάλι έμεινα ζωντανός!!! Οπως το έγραψα χθες βράδυ σε ένα σχόλιο: 80%…..φαρδία, 20% εμπειρία. Το Σάββατο με παρόμοια διαλογή, αποφασίζω με τα μεσαία σημεία να παίξω δυάδες.

“Γράφουν” και οι δύο, χάνω το παρολί με το over της Νις. Χθες αποφασίζω το…αντίθετο. Να μην παίξω δυάδα Μπέρι-Χάτερσφιλντ, αλλά να πάω σε παρολί. Και μάλιστα πετάω την…Χάτερσφιλντ. Και μετά, τα ξέρετε. Γκολ στο 91' η Κάρντιφ, βγαίνει το over (γκολ στο 91', καιρός ήταν θα πω εγώ) και μάλιστα στο άλλο ματς η Χάρτλπουλ χάνει πέναλτι στο 83' γιά “μας” ισοφαρίσει!! Και…πληρώνομαι.

Δεν χάνω τίποτα! Σε μέρα κάκιστη γιά μένα, σε μέρα..πανικού γενικά (“κλέβω” το απίστευτο στατιστικό που είδα στο φόρουμ από τον φίλο μου τον Γιάννη, χθες στο νησί “στο τελευταιο 10λεπτο, στις τρεις κατηγοριες της Αγγλιας, μπηκαν ουτε ένα, ουτε δύο, ουτε τρία, αλλα 24 (!!) γκολ! Τα 10 απο αυτα απο το 90 εως και το 96'), επιβίωσα. Κι αυτό είναι νίκη, πιστέψτε με.

ΔΕΝ δέχομαι “επιβραβεύσεις” (με σχόλια) όταν είμαι κακός. Και χθες ήμουν. Κι αυτό εξακολουθεί να με ανησυχεί. Δηλαδή αν δεν έμπαινε το γκολ της Κάρντιφ (ή έμπαινε το πέναλτι της Χάρτλπουλ) θα ήμουν…κατάπτυστος; Οχι. Ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Και γιά να κλείσω, όσο με ανησυχεί που δεν πέτυχα “στεκιά” στα μεγάλα, άλλο τόσο με χαροποιεί που επιστρέφει η ρέντα.

Καιρός ήταν. Χωρίς αυτήν δεν πας πουθενά. Δυό μήνες σχεδόν (που άξιζα να πληρώνομαι περισσότερα) με πήγε… μούτζα. Ε, ας συμβεί και το ανάποδο. Οταν συνδυαστούν και τα δύο (και ρέντα και καλή προσέγγιση) θα σκάσει και το μπαμ! Πάμε στο σήμερα. Χαλαρός θα είμαι, αλλά δεν σας κρύβω ότι τουλάχιστον μιά ώρα (ακόμα) σήμερα με τον καφέ μου, στριφογυρνάω με δύο ματς.

Μονπελιέ-Ολυμπιακός και Μάλαγα-Μίλαν. Το τι έγινε (και) χθες στο σεντόνι, τα είδατε. Πιστεύω ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, όλοι κατάλαβαν ότι οι μπουκ σας δουλεύουν με αυτά τα 1.30. Με τα…χίλια ζόρια η Μπάγερν. Με γκολ στο 93' η Μπάρτσα (στον ΟΠΑΠ είχε και χάντικαπ, άρα Χ το ματς γιά αυτόν), τέζα η Γιούβε με την Νόρτζελαντ. Δηλαδή, και όλα αυτά να κερδίζουν, κερδίζουν αγκομαχώντας! Το 1.

30 σημαίνει “κερδίζω σβηστά”, όχι “κερδίζω με …βοήθα Παναγιά”! Εχω καταλήξει λοιπόν σήμερα ότι Παρί και Σίτι είναι σωστά φαβορί. Εδώ λένε την αλήθεια οι μπουκ. Θα βρω και ένα over και θα κάνω ένα παρολί. Μέχρι εδώ είναι τα…εύκολα. Να μείνω σε αυτά; Σε μιά τριάδα; Τα δύο ματς που ανέφερα με απασχολούν ακόμα. Και…λίγο και η Σάλκε.

Δηλαδή, οκ, ξέρουμε όλοι την φετινή Μίλαν. Αλλά…4.30 στο ανταλλακτήριο;; Το κοιτάω ξανά και ξανά. Μιλάμε γιά την 2η πιό επιτυχημένη ομάδα όλων των εποχών στα ευρωπαικά κύπελλα. Μιλάμε γιά φανέλα 100 κιλά. Και απέναντί της η απόλυτη απειρία. Αν βγάλουμε τις φανέλες, το ματς είναι 3-0 Μάλαγα. Αλλά σε αυτό το επίπεδο (και ειδικά η Μίλαν το έχει ξανακάνει, με κάτι Μαρσείγ, κάτι Ρεάλ, ακόμα και προ ημερών, μέσα στη Ζενίτ) η φανέλα μετράει.

Βγάζει εγωισμό. Στη Γαλλία δε, ξέρω ότι η Μονπελιέ δεν τρομάζει κανένα. Μόλις το Σάββατο την κόντραρα με επιτυχία. Και ο Ολυμπιακός είναι στο 3.90. Αλλά…ρε γαμώτο, χάθηκε να είναι ο…περσινός Ολυμπιακός; Το must bet της αγωνιστικής θα ήταν. Τώρα, με τον φετινό Ολυμπιακό, που πίσω…μπάζει, τρέμω. Δηλαδή, θα πηγαίνει η μπάλα στον Μέγερι και θα κλείνω τα μάτια! Από εδώ και πέρα, το κείμενο συνεχίστηκε με…μισή ώρα διακοπή, χωρίς πλάκα.

Τα ζύγιζα, τα κοίταγα, έπρεπε να αποφασίσω. Και αποφάσισα. Θα μείνω ΜΟΝΟ με το παρολί μου. Και θα περιμένω στο live. Μπορεί να κάνω και λάθος, μπορεί και όχι. Θα δείξει. Θα δω πρώτο 15λεπτο, ειδικά σε Μονπελιέ και Μάλαγα και θα αποφασίσω αναλόγως. Τίποτα από τα δύο πριν το ματς. Οπότε, Παρί-Σίτι-Μονπελιέ over και τέλος. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες.

Κέρδη από 23/10: 533 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 20.433 μονάδες. Ποντάρισμα 24/10: Μονπελιέ over- Σίτι 2 – Παρί 2 (5.26), με 93 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 20.340 μονάδες. Αυτά τα…ολίγα. Είναι σαφές ότι δεν…πολυκαίγομαι, αύριο έχει καλύτερο πρόγραμμα. Γιά Μίλαν και Ολυμπιακό θα αποφασίσω στο live, απόψε δεν θα είμαι στο chat, οπότε ραντεβού αύριο. Με νέα στήλη (πιό αργά, κατά τις 4).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras