4429

Billaras

Στο πολύ-πολύ χαλαρό!

Τέτοιο ξενέρωμα σε παιχνίδια μου, είχα καιρό να φάω όπως χθες. Πραγματικό ξενέρωμα. Οκ, η μέρα ήταν χαλαρή, το μπετ εξίσου χαλαρό, αλλά και πάλι, δεν μου αρέσει να χάνω, ειδικά αν χάνω έτσι. Από τη μιά η Κατάνια.. έσπασε τα κοντερ δυστοκίας. Δεν γίνεται μιά ομάδα να έχει 21 τελικές προσπάθειες, να έχει 70% κατοχή, να είναι με παίκτη παραπάνω γιά 70' και να…σκοτώνει ότι περιστέρι πετάει γύρω από την πόλη της Τσεζένα ή να τα στέλνει όλα στην αγκαλιά του γκολκίπερ! Βάση δεδομένων; Ολόσωστο μπετ.

Αλλά αν δεν στέλνει τη μπάλα μέσα μετά από μονότερμα, ε, ξενερώνεις.. Στο άλλο ματς, η Πάρμα τα κατάφερε “ανάποδα”. Αυτή ναι μεν έβαλε δύο γκολ, αλλά κατάφερε να αναστήσει την νεκρή επιθετικά Φιορεντίνα! Οταν έχουν 4 γκολ σε 12 ματς εκτός και χθες βάζουν δύο, αυτό τα λέει όλα. Να σταθώ σε ευκαιρίες όταν το σκορ ήταν 1-1, δεν το κάνω, δεν έχει νόημα, νόημα έχει η άμυνα της Πάρμα, όχι η επίθεση της.

Οπως το είπα, ξενέρωσα άσχημα. Πάνε αυτά όμως, ένα λόγος που ξενέρωσα είναι που δεν πέρασε έστω ένα από τα δύο (ειδικά το μεγαλούτσικο της Κατάνια) γιά να περιμένω δυάδα με την Τβέντε σε σωστή απόδοση. Τώρα; Τώρα, όπως περίμενα, η απόδοση έπεσε κι άλλο. Από το 2.40 το αρχικό, χθες στο 2.25. Και σήμερα μάξιμουμ στο 2.15 (την έριξε και ο ΟΠΑΠ στο 2.

05). Ας πούμε ότι το κρατάω έστω και στο 2.15. Οσα αγωνιστικά έγραψα και χθες, ισχύουν. Η μιά σε δαιμονισμένη φόρμα, ή άλλη ντεφορμέ και με σοβαρές απουσίες. Μετά την Τβέντε, τι; Βαλένθια και Σίτι εξελίσσονται (αναμενόμενα) σε public bet. Και σε καλή κατάσταση είναι και οι αντίπαλες τους είναι ντεφορμέ, εκεί πάει ο κόσμος. Να στραφώ εκεί; Ζορίζομαι, δεν είναι του…γούστου μου.

Αυτό που σίγουρα θα κάνω, θα είναι ένα μονό αποδεκτό, στην Μπιλμπάο. Σόρρυ, αλλά όσο κι αν σέβομαι (και τρομάζω με την κυνικότητα της) την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μπάλα δεν την έχω δει να παίζει. Και στην Ευρώπη (είτε με Αγιαξ, είτε με Βασιλεία) κάνει και…κουφά εντός. Σαφώς έμπειρη, σαφώς βαριά και ασήκωτη φανέλα, αλλά όχι και τόοοοοσο καυτό φαβορί! Η Μπιλμπάο είναι εξαιρετική, την έχω δει πάνω απο 10 φορές φέτος και η γνώμη μου δεν θα αλλάξει ακόμα κι αν έρθει 5-0 απόψε.

Παίκτες εξαιρετικοί ατομικά (Χάβι Μαρτίνεζ αλά Τσάβι), Μουνιαίν, Γιορέντε, Σουσαέτα, εξαιρετικός στο τέρμα ο Ιραϊθόθ, Τοκέρο, είναι όλοι…ένας κι ένας. Και ως σύνολο, εξίσου δεμένο. Και στον πάγκο ο γάτος Μπιέλσα. Βλέπω 8.00 στο ανταλλακτήριο και δεν το αφήνω. Το ποντάρω και οπλίζω το trading. Και μέτα; Κοίταγα την Μέταλιστ πολλή ώρα. Μπαλάρα παίζει, αλλά δυνατό τεστ δεν έχει περάσει, αυτό είναι αλήθεια.

Στο καμίνι του Καραϊσκάκη πιστεύω ότι θα λυγίσει, αλλά απόψε είναι εντός. Η Μέταλιστ δεν είναι Ρούμπιν, δεν στηρίζεται στο σύνολο, στηρίζεται κυρίως σε ατομικές εξάρσεις και κινήσεις. Τόσοι λατίνοι μαζεμένοι. Κι αυτό είναι πάντα απρόβλεπτο, δεν ξέρεις τι θα σου προκύψει. Αντε,οριακά (το ξαναλέω, οριακά, στο 2.10) ας την βάλω στο σακούλι.

Τβέντε, Μέταλιστ, Μπιλμπάο. Και μένουν τα…public bet, Ουντινέζε που κοίταγα αρχικά την έσβησα (στον πάγκο ο Ντι Νατάλε) και Αννόβερο που επίσης κοίταγα αρχικά, δεν μου κάνει η απόδοση του πλέον. Καταλήγω: Μονό γιά trading η Μπιλμπάο στο 8.00. Δυάδα Τβέντε-Μέταλιστ, απόδοσης 4,5 φορές τα λεφτά μου. Και ένα παρολί με over στην Τβέντε, over στην Βαλένθια και ένα από τα public bet, την Σίτι.

ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΑ. Αν μπορέσω να πάρω πίσω τα (λίγα) χαμένα Τρίτης και Τετάρτης, καλά θα είμαι, δεν έχω απαιτήσεις. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Υπόλοιπο από 7/3: 25.100 μονάδες. Ποντάρισμα 8/3: Μονό αποδεκτό: Μπιλμπάο (8.00), 50 μονάδες. Δυάδα: Τβέντε 1-Μέταλιστ 1 (4,5), 130 μονάδες. Παρολί: Σίτι 2-Τβέντε over-Βαλένθια over (5.56), 100 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 280 μονάδες.

Νέο υπόλοιπο: 24.820 μονάδες. Τίποτα άλλο, να μην ξεχάσω να υποκλιθώ στον ΑΠΟΕΛ για χθες, και να μην ξεχάσω και κάτι άλλο! Αυρίο δεν θα υπάρχει νέα στήλη, θα τα “πούμε” 6-8 στο www.betradio.com. Ομως, επειδή ήδη έχω μελετήσει γιά το επόμενο κουπόνι και έχω ήδη γράψει γιά την αυριανή KingBet, μπορώ να πώ ότι έχει καλά φαβορί αύριο Παρασκεύη. ΔΕΝ θα παίξω, το ξεκαθαρίζω.

Απλά αναφέρω ότι Θέλτα (στο 1.70), Στουτγάρδη (στο 1.70), Νάπολι (στο 1.50) και το over της Πάτερμπορν είναι αρκετά δυνατά σημεία. Γιά όποιον ενδιαφέρεται….

Παλαιότερα άρθρα του Billaras