4484

Billaras

Στο…πολύ-πολύ χαλαρό!

Κατ΄αρχάς, οφείλω να ομολογήσω ότι ώρες ατελείωτες σκεφτόμουν αν θα παίξω και τι. Το ακούσατε και στο www.betradio.com. Ημουν αναποφάσιστος. Τελικά, γιά να διαβάζετε κέιμενο, πάει να πει ότι κάτι θα παίξω. “Ψιλολόγια”, αλλά θα παίξω. Πριν πάω σε αυτά, δυό λογάκια “ανακεφαλαίωσης”: Τα τρία over της Κυριακής, που ήρθαν… πανεύκολα (και καλοπλήρωσαν, δεν ήταν τίποτα προφανή του 1.

50), ήταν ικανά γιά να χαμογελάσω. Σε συνδυασμό με την μη ήττα του Σαββάτου (προσέξτε τι λέω, δεν λέω νίκη, λέω μη ήττα), ήταν ιδανικά γιά να πάρουμε τα πανω μας. Εκατσα και κοίταξα τα νούμερα. Απο τις 21/12, τότε που η κάβα έφτασε στο ανώτατο σημείο της γιά φέτος (26.070 μονάδες), ήρθαν απανωτές ήττες. Το γιορταστικό πρόγραμμα στην Αγγλία δεν με πήγε καλά.

Και σαφώς έχασα. Ομως, αυτό είναι το δέντρο. Το δάσος είναι τα μέσα Μαίου, όταν θα τελειώσει η σαιζόν. Και έχω κάθε λόγο να χαμογελάω. Ολο αυτό το διάστημα, παρότι έχανα, δεν “κρύφτηκα”. Πόνταρα. Κανονικά και δυνατά σε κάποιες περιπτώσεις. Συνολικά, από τις 21/12, πόνταρα 2.716 μονάδες από την κάβα. Σε κάθε κέιμενο, στο τέλος (επειδή το ζητάτε πολλοί, αλλά δεν το έχετε προσέξει ίσως), υπάρχει μιά ενεργή σημείωση που λέει “δείτε προηγούμενα άρθρα της κατηγορίας Πρώτο Θέμα”.

Υπάρχει δηλαδή αρχείο, μπορούν όλοι να βρουν όλα τα προηγούμενα κείμενα-σημεία-πονταρίσματα. Πόνταρα λοιπόν 2.716 μονάδες από τις 21/12 που έφτασε στο “πικ” η κάβα. Παρότι δεν πήγαινε καλά, παρότι -και το είχα γράψει- περίμενα “επανόρθωση”. Ηταν αφύσικα τόσα κέρδη τόσο νωρίς. Μετά και τα προχθεσινά, η κάβα έκλεισε στις 25.052 μονάδες.

Τι σημαίνει αυτό; Οτι ναι, σαφώς και έχασα. Αλλά -εδώ είναι το ζουμί- αν σε απανωτές ήττες, σε κακό φεγγάρι και κακά αποτελέσματα, καταφέρνω να μείνω ψηλά, να τζογάρω 2716 και να πάρω πίσω τις 1698 μονάδες, να χάσω δηλαδή 1018 μονάδες, τότε όλα είναι καλά. Αν μετά από απανωτές τέσσερις ήττες μάζεψα την ήττα μου στο 40% του πονταρίσματος μου, είναι όλα καλά, πιστέψτε με.

Και ξαναλέω: Μακριά από μένα τα “μουλωχτά” που υπάρχουν αλλού (να μην παίζει άλλος για καιρό γιά να κρατήσει ψηλά την κάβα ή να ποντάρει πχ 1500 μονάδες σε 2-3 σημεία του 1.35 γιά να “διπλασιάσει” και να “σηκώσει” ψεύτικα την κάβα του). Κανονικό παιχνίδι, κανονικά (και δυνατά) πονταρίσματα. Οπότε, και αληθινή ήττα και αληθινά οφέλη.

Καθαρά και ξάστερα. Αφού πέρασα λοιπόν τις αναβροχιές και την δύσκολη περίοδο και είμαι πάνω απο 25.000 μονάδες, αισιοδοξώ. Κι αυτό ήθελα να σας μεταδόσω σήμερα κατ' αρχάς. Α, έγραψα γιατί θα παίξω και κάτι! Ψιλολόγια φυσικά. Χωρίς απαιτήσεις, χωρίς να είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι. Γιατί; Γιατί…είναι φαβορί. Θα παίξω την Μαρσέιγ (ακόμα και χωρίς Ντιαβαρά και τους δύο Αγιού) είναι απείρως καλύτερη της παρούσας Καέν (απόλυτα ντεφορμέ).

Θα παίξω και την Τότεναμ από σήμερα. Χρυσή ευκαιρία, να φτάσει 2η. Και χωρίς προβλήματα. Και η Εβερτον και ζορίζεται-ειδικά εκτός- και δεν έχει τον Τζαγιέλκα στην άμυνα. Κάποιοι μου λένε συχνά “ολο αουτσάιντερ παίζεις”. Να που παίζω και φαβορί όταν είναι οκ. Γιά 1.50 είχα την Τότεναμ, αφού υπάρχει εκεί και ακόμα και στο 1.55 κάπου, απλά το αποδέχομαι.

Στραβά μάτια κάνω, ξεκάθαρα. Και δεν είναι το παιχνίδι μου. Αλλά δεν με πιάνουν και κώτσο. Τρίτο; Πολλοί ίσως πάνε στην Σαντατέρ. Φοβάμαι λίγο όμως. Γιατί με δυό κατηγορίες διαφορά να είναι ο άσος εκεί; Μήπως είναι φάκα; Δεν έχω και εικόνα αυτής της Μιράντες… Οπότε, θα είναι ένα over. Που..δεν υπάρχει στον ΟΠΑΠ. Είναι στο Γκείτσχεντ-Κιντερμνίστερ.

Στο 1.65. Γιατί βάζω ένα over μέσα; Γιατί…θα παίξω που θα παίξω τριάδα (κάτι που κάνω σπανιότατα), ας είναι δυο σημερινά και ένα αυριανό, ας παίξω και με  πιθανότητες 1 στις 18, αντί γιά 1 στις 27. Εχει τεράστια διαφορά! Και χωρίς πολλές άλλες επεξηγήσεις, έκλεισα με το παρολί. Και πάω σε μιά δυάδα και μονά! Εδώ, με ρίσκο. Ισοπαλίες σε Κέμπριτζ-Γκρίσμπι και Μάλαγα-Ρεάλ.

Αγωνιστικά μου βγαίνουν και τα δύο. Αριστη έδρα η Κέμπριτζ (αήττητη από τον Αυγουστο), άριστη φόρμα η Γκρίσμπι. Ρεβάνς του 2-3 το ισπανικό, δύσκολα να χάσει η Ρεάλ, αλλά επειδή το διπλό το έχουν βουλιάξει, το Χ έχει εξίσου παικτική αξία. Και φυσικά, ούτε αμελητέα ποσότητα είναι η Μάλαγα, ενώ περνάει με το Χ και η “μεγάλη”! Συγγνώμη, αλλά το 5.

30 του ανταλλακτήριου στο Χ είναι τεράστιο και μου κάνει. Ομοίως και το 3.40 στο εγγλέζικο! Κλείσαμε. Τίποτα άλλο γιά… όλο το τριήμερο, ίσως και τετραήμερο. Πάντως σίγουρα ως και την Πέμπτη, δεν ποντάρω κάτι άλλο. Και βέβαια, εννοείται ότι παίζω χαλαρά και..ζεσταίνομαι γιά το Σαββατοκύριακο! ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 24.

520 μονάδες. Κέρδη από 8/1: 532 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 25.052 μονάδες. Ποντάρισμα 10/1: Τρίαδα: Μαρσέιγ 2-Τότεναμ 1-Γκέιτσχεντ over 2,5 (4.98), 72 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Μάλαγα-Ρεάλ Χ (5.30), 40 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Κέμπριτζ-Γκρίσμπι Χ (3.40) 55 μονάδες. Δυάδα: Κέμπριτζ Χ-Μάλαγα Χ (16.00), 15 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 24.870 μονάδες. Οι αποδόσεις είναι παντού από μπουκ (και του παρολί και της δυάδας των Χ, εκτός από τα δύο μονά X που είναι από το ανταλλακτήριο).

Ραντεβού στο chat γιά..άφθονη κουβεντούλα και από αύριο μελέτη του επόμενου κουπονιού!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras