4333

Billaras

Στο ρυθμό της μπάλας!

Καλημέρα! Το ημερολόγιο λέει 8 Ιουνίου. Σέντρα. Το 14ο EURO ξεκινάει. Και…πως ξεκινάει μάλιστα! Με Πολωνία-Ελλάδα απόψε στις 7. Με την ελληνική ομάδα ξανά στο εναρκτήριο παιχνίδι. Γιά να…αστειευτώ λίγο πριν πάμε στο παρασύνθημα, ευτυχώς που ξεκινάει η διοργάνωση και θα “ξεμαυρίσουμε” και θα ξεχαστούμε (λίγο). Οχι επειδή θα κάνει η η Εθνική τη μιά νίκη μετά την άλλη, αλλά γιατί με λίγο ποδόσφαιρο ποιότητας θα ξεφύγουμε από όλα αυτά τα ευτράπελα που καθημερινά ζούμε, βιώνουμε στην χώρα, σαν αυτό το χθεσινό πάλι….

Πάμε λοιπόν στα δικά μας. Ξέρετε ήδη όλα τα μακροχρόνια στοιχήματά μου και σήμερα, πριν πάμε να δούμε τα ματς, θα προσθέσω ένα ακόμα, τελευταίο. Προχθές έβαλα κέιμενο με μιά δυάδα “κανονική” αφού δεν είχα δει κάτι να μου αρέσει. Τώρα, είδα την ιδέα ενός φίλου στο chat προχθές, που δεν την είχα σκεφθεί. Και την …υιοθέτησα και χάρηκα που μου πρότεινε κάτι σωστό και ίσως κερδοφόρο.

Τι είναι αυτό; Είναι κάτι που δεν παίζουν μεν όλοι οι μπουκ, αλλά αρκετοί. Θα το βρείτε εύκολα. Τους πρώτους σκόρερ κάθε εθνικής ομάδας. Και η σκέψη ήταν να πάρω τέσσερις από αυτούς και να παίξω ένα καλούτσικο yankee, να τους ποντάρω δηλαδή σε ένα σύστημα ζητούμενων 2-3-4. Σαν να παίζω -όπως το χειμώνα- τέσσερις όμαδες. Και μάλιστα σε μεγάλες αποδόσεις, πάνω από 3.

00!! Ηταν καλή σκέψη, την έψαξα, την…πόνταρα ήδη. Κινήθηκα κυρίως με τους παίκτες που έχω προτείνει παίξει γιά 1ους σκόρερς όλης της διοργάνωσης, αυτός ήταν ο κορμός, προσθέτοντας-αφαιρόντας κάποιους λόγω απόδοσης. Αν θυμάστε, η…εξάδα ήταν Φαν Πέρσι-Μπενζεμά-Μίλερ-Λεβαντόφσκι-Γέλαβιτς-Χούνντελαρ. Πέταξα τον Χούντελαρ γιά αρχή.

Δεν θα είναι βασικός. Μετά, πέταξα τον Λεβαντόφσκι. Οχι γιατί δεν τον πιστεύω ότι θα πάει καλά, το αντίθετο. Απλώς πληρώνει λίγα για 1ος σκόρερ της Πολωνίας. Δίνει 2.62. Και ήθελα πιό ψηλές αποδόσεις. Πέταξα και τον Μίλερ. Γιατί σαφώς υπάρχει ο Γκόμεζ που μπορεί να βγει 1ος σκόρερ της Γερμανίας. Αλλό να τον ποντάρεις στο 40.00 γιά 1ο σκόρερ EURΟ και να μπορείς να κάνεις trading κι άλλο να τον βάλεις σε σύστημα γιά 1ο της Γερμανίας.

Κι έτσι, έμεινα με τους τρεις. Φαν Πέρσι (δίνει 3.25 γιά 1ος σκόρερ Ολλανδίας)-Μπενζεμά (δίνει 3.00 γιά 1ος Γαλλίας)-Γέλαβιτς (δίνει 5.00 γιά 1ος Κροατίας). Προσθέτω έναν γιά να κάνω το yankee. Τον Ιμπραίμοβιτς. Μου κάνει. Δεν τον πιστεύω γιά 1ο της διοργάνωσης, αλλά 1ος σκόρερ της Σουηδίας βγαίνει…γιά πλάκα. Και πληρώνει 3.50. Αυτό λοιπόν είναι το τελευταίο μου αντεπόστ στοίχημα πριν τη σέντρα.

Μιά τετράδα σκόρερς να βγουν 1οι στην ομάδα τους. Φαν Πέρσι 3.25-Μπενζεμά-3.00-Γέλαβιτς 5.00-Ιμπραίμοβιτς 3.50. Σαν να παίζω ένα καλό σύστημα το χειμώνα με τέσσερα αουτσάιντερ. Οι τρεις να βγούν, θα πληρωθώ πάρα πολύ καλά. Και δεν θα το παίξω χαβαλέ, θα είναι καλό μπετ… Φέυγουμε από τα αντεπόστ, τα κλείσαμε με το παραπάνω yankee. Ολα τα βλέπετε και στον πίνακα επιλογών, θα τα αφήσω εκεί ως απόψε το βράδυ, άντε αύριο το πρωί.

Μετά δεν θα έχουν νόημα, θα έχει ξεκινήσει η διοργάνωση, τέρμα τα μακροχρόνια, ότι παίξαμε…παίξαμε. Θα τα … ξαναθυμηθούμε στον απολογισμό του EURO σε 23 μέρες, την 1η Ιουλίου. Πάμε πλέον στα παιχνίδια. Ξεκινάω με το διά ταύτα: Αν με ρωτάγατε τι πιστεύω γιά όλα τα ματς κάθε αγωνιστικής, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ απόδοσης, θα σας απαντούσα: Πολωνία Χ και under, Ρωσία 1 και under, Ολλανδία 1 και over, Γερμανία 1 και over, Ισπανία.

.σκέτο under, Ιρλανδία Χ-1 και under, Γαλλία 1 και under, Σουηδία 2 και over. Αυτα είναι συγκεντρωτικά γιά όλη την 1η αγωνιστική ως και την Δευτέρα. Γιατί τα βάζω όλα μαζί; Γιατί κάποιοι θα θελήσουν να ψαχτούν γιά παρολί τετραημέρου. Είπα όμως “ανεξάρτητα απόδοσης”. Και στοίχημα χωρίς απόδοση…δεν είναι στοίχημα. Από τα σημεία παραπάνω, τι δεν παίζεται; Τα under σε Πολωνία, Ρωσία, Ισπανία, Ιρλανδία, Γαλλία.

Αστείες επιεικώς οι αποδόσεις. Γιά γέλια. Οπότε…διαγραφή. Ας έρθουν όλα με ένα γκολ. Απαξιώ. Αντίθετα, ήδη ξέρετε ότι “χτύπησα” μιά δυάδα over απόδοσης 4.81 σε Ολλανδία και Ουκρανία γιατί άξιζαν και με το παραπάνω, ήταν λάθη των μπουκ. Πέντε under που τα “βλέπω” τα απέρριψα γιατί πληρώνουν ψείρες, δύο άλλα τα under τα κόντραρα γιατί πιστεύω σε λάθος, μένει η Γερμανία, που εδώ έχουμε απλώς ένα δίκαιο νομίζω οver, κάπου στο 1.

90. Αυτό το σημείο, η Γερμανία, και ο άσος της και το over αξίζουν γιά παρολί. Στην άκρη λοιπόν αυτά….. Το βασικό μου ερώτημα μέσα μου ήταν ένα: Να “ανοίξω” παρολί από σήμερα; Μετά από σκέψη, κατέληξα στο “ναι”. Και θα το ανοίξω με την Ρωσία. Θεωρώ δίκαιη απόδοση το 2.20, οι Ρώσοι είναι καλύτεροι των τσέχων σε όλες τις γραμμές, δεν αποκλείω η Τσεχία να καταλήξει και 4η στον όμιλο μας.

Πλην Ροτζίσκι και Τσεχ, δεν έχουν μας δείξουν τίποτα άλλο. Ενω οι ρώσοι έχουν λύσεις, στρωμένη ομάδα, είναι το φαβορί του ομίλου. Το παρολί μου δεν θα το συνεχίσω με το Πολωνία-Ελλάδα. Αυτό το..αφήνω στο τέλος. Θα το συνεχίσω με τον άσο της Ολλανδίας (το over το έχω παίξει με την άλλη δυάδα που ξέρετε, από προχθές), θεωρώ το 1.60 δίκαιο. Μην ξανασταθώ στο ματς, το ανέλυσα προχθές.

Και θα το κλείσω με το over της Γερμανίας που ανέφερα παραπάνω. Είδα και τις δύο ομάδες τόσες φορές, πίσω μπάζουν. Και το δίδυμο Μπατστούμπερ-Μερτεζάκερ δεν με πείθει καθόλου και η συνολική συμπεριφορά (ειδικά αμυντικά) της Πορτογαλίας δεν με πείθει. Αντίθετα, επιθετικά είναι καλές και οι δύο. Αν τυχόν με ρωτήσετε γιά σκορ, θα σας πω ότι το δημοφιλές 2-1 ίσως κάνει την εμφάνιση του, ενώ στην Ρωσία γυροφέρνει στο 2-0 και στην Ολλανδία το 2-1, 3-0, κάπου εκεί.

Εκλεισα λοιπόν με τα αντε ποστ μου, έχω πλέον και δύο πονταρίσματα “κανονικά”. Την δυάδα με over Ολλανδία-Ουκρανία απόδοσης 4.81 και την τριάδα με Ρωσία 1-Ολλανδία 1-Γερμανία over που δίνει 6.68. Οπως καταλάβατε, αύριο Σάββατο δεν θα έχω νέα στήλη ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΡΩΣΙΑ. Και γιά Ολλανδία γράφω μέρες και γιά Γερμανία έγραψα τώρα, και σκορ έγραψα και γιά τα over τους έγραψα.

Στήλη αύριο θα υπάρχει ΜΟΝΟ αν “σπάσει” ο άσος της Ρωσίας…. Και τι άφησα σε εκρεμμότητα; Την…Εθνικη μας! Ηδη παραπάνω, αναφέρθηκα στο Χ που πιστεύω. Και το under που απλά το προσπερνάω, γιατί πληρώνει ψίχουλα. Ματς κλειστό, άγχος οι πολωνοί, εμείς …κλασική Ελλάδα. Καλή άμυνα, λίγες φάσεις επιθετικά, ένα ως κανένα γκολ. Και εκεί θα πάνε και οι πολωνοί.

Αν χάσουμε, με 1-0 θα είναι. Αλλά πιό πολύ μου κάνει το…1-1. Και κανείς δεν θα χαλαστεί με το 1-1 πιστεύω. Αρχικά (και το έχω γράψει στην Metrosport) σκέφτηκα να κάνω δυάδα Πολωνία Χ-Ρωσία άσο. Μετά από σκέψη, καταλήγω σε αυτό που ήδη είδατε. Να βάλω την Ρωσία σε άλλο παρολί. Και το δικό μας ματς να το “απομονώσω”. Να παίξω μόνο το ξερό Χ (στο 3.

35) και το 1-1 σκορ (στο 7.4). Μονά αποδεκτά. Στο ανταλλακτήριο αυτά, να μπορώ να κάνω και trading. Όσο γιά την συνολική πορεία μας; Θεωρώ ότι πουθενά δεν θα εκτεθούμε, και οριακά θα αποκλειστούμε (ή οριακά θα περάσουμε, ακόμα και σε διαφορά τερμάτων). Μάλλον θα αποκλειστούμε. Μπορεί με μιά ήττα και δύο ισοπαλίες, ή μιά νίκη και δύο ήττες. Κάπου εκεί.

Οριακά. Σε λεπτομέρειες. Μακάρι να είναι υπέρ μας, αλλά έστω και ένα “κλικ” παραπάνω, δίνω σε Ρωσία και Πολωνία.Μακάρι να βγώ ψεύτης, εξάλλου είναι ένας όμιλος που δεν έχω πολυαγγίξει, δεν θα με πειράξει στοιχηματικά μιά προκρισή μας, θα το απολαύσω όπως όλοι. Τελευταίο ποντάρισμα άντε ποστ: Τετράδα 1ων σκόρερς στις ομάδες τους σε yankee (2-3-4): Φαν Πέρσι 3.

25-Μπενζεμά-3.00-Γέλαβιτς 5.00-Ιμπραίμοβιτς 3.50 Δυάδα over (πονταρισμένη από την Τρίτη): Ολλανδία over-Ουκρανία over (4.81). Παρολί διημέρου: Ρωσία 1-Ολλανδία 1-Γερμανία over (6.68). Μονό αποδεκτά: Πολωνία-Ελλάδα Χ (3.35) και 1-1 ακριβές σκορ (7.4). Κλείσαμε. Θυμίζω και τα υπόλοιπα άντε ποστ που ήδη έχουν προταθεί-παιχθεί απο την 1η του μήνα, ενώ λέω και πάλι ότι αν η Ρωσία κερδίσει, αύριο δεν θα έχω νέα στήλη, ραντεβού ξανά την Κυριακή από εδώ.

Αν σπάσει ο άσος, τότε θα ανανεώσω αύριο. Τίποτα άλλο, ραντεβού και στο www.betradio.com το μεσημέρι (3-4 και σταθερά σε αυτή την ώρα κάθε Τρίτη και Παρασκευή), φυσικά στο chat που περιμένω να…πάρει φωτιά (με μπόλικο live betting) και θα σας συνιστούσα να μην χάσετε την σημερινή Kingbet. Καλή επιτυχία στην εθνική μας!!!!! Υ.Γ: Οποιος παρακολουθεί τα αγγλικά media, δεν μπορεί παρά να έπεσε ξερός από τα γέλια με την απίστευτη γκάφα του Αλαν Χάνσεν.

Να σε πληρώνει ένα σκασμό λεφτά το BBC ως…ειδικό και να προτείνεις γιά 4αδα τις Ισπανία-Γερμανία-Ολλανδία και…Πορτογαλία (που φυσικά δεν γίνεται, αφού και οι τρεις τελευταίες είναι στο ίδιο όμιλο και δύο θα περάσουν), έχει προκαλέσει τρομερά γέλια, κράξιμο και ειρωνίες γιά τον πρώην σκωτσέζο άσο της Λίβερπουλ. Το σχόλιο αποσύρθηκε, αλλά η…ρετσινιά του έμεινε.

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες…  Μην χάσετε μαζί με την King Bet που κυκλοφορεί, το περιοδικό οδηγός για το EURO 2012  Oπως σε κάθε μεγάλο αθλητικό ραντεβού, έτσι και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου του 2012 η King Bet δηλώνει παρούσα και με το 64σέλιδο περιοδικό Champions Life προχωράει σε λεπτομερή ανάλυση των 16 «μονομάχων» που θα βρεθούν στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

Ο απόλυτος στοιχηματικός οδηγός, που διανέμεται δωρεάν μαζί με την King Bet, περιλαμβάνει: * Τα ρόστερ * Τα συστήματα των ομάδων * Την πορεία των παικτών την τελευταία τριετία * Στατιστικά και προτάσεις για ειδικά στοιχήματα * Στοιχηματικές αναλύσεις * Τα ρεκόρ του Euro * Παρουσίαση των διαιτητών * Ειδικό θέμα για τους πρώτους σκόρερ * Παρουσίαση των δύο χωρών * Αναδρομή στα προηγούμενα Euro   Χρήστος Σωτηρακόπουλος, Γιάννης Καρατζαφέρης, Φώντας Τσούνης, Σταύρος Κολίλας, Billaras, Κώστας Νικολακόπουλος, καθώς και ολόκληρη η συντακτική ομάδα της King Bet, κάνουν τις δικές τους εκτιμήσεις για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και την πορεία της Εθνικής Ελλάδος.

     

Παλαιότερα άρθρα του Billaras