4118

Billaras

Στο χαλαρό με Αγγλία…

Τώρα εγώ τι να γράψω; Τα…έγραψε όλα ο Μάκης (γέλια). Σας δίνω το λόγο μου ότι ούτε καν μιλήσαμε, δεν…προλαβαίνω να φάω, τον Μάκη γιά τα ματς θα πάρω τηλέφωνο; Η πλάκα όμως είναι και η ουσία. Οτι… “βλέπουμε” τα ίδια (κατά 90%). Γυρίζοντας λίγο πίσω, το Σαββατοκύριακο πάλι με το “αχ” έμεινα. Μα..τόσο δοκάρι; Τουλάχιστον δεν γίνεται “σαδιστικά” στο 90' (καιρό έχω και να βάλω και να φάω γκολ στα χασομέρια).

Αλλά τη μιά μέρα η Λιλ, την άλλη η Λα Κορούνια (το είχε εύκολα το ματς, η αποβολή μας έκοψε στα δύο), μου στέρησαν καλά κέρδη. Οκ, κερδισμένος βγήκα συνολικά και το βλέπετε και στην κάβα, αλλά μπορούσε καλύτερα. Ενα από τα δύο ήταν χαλαρά 1000 μονάδες ακόμα…. Οπως και να΄χει, σήμερα είναι 15 Γενάρη. Τι πάει να πει αυτό; Στα ΜΙΣΑ του δρόμου.

Στα μισά του μαραθωνίου. Αν η σαιζόν είναι εννιάμηνη, είμαστε ακριβώς στους 4,5. Οποτε, καλό θα ήταν ολοι να κάνετε τον απολογισμό σας. Να κοιτάξετε τα κιτάπια σας… Ξαναγυρίζω πλέον στα φρέσκα. Με…έχει καλύψει ο Μάκης. Κι εγώ κοίταγα Γουένστντεϊ, Μπόρνεμουθ και λίγο την Πάλας. Αυτή την τελευταία την έσβησα σήμερα βλέποντας ότι η Στόουκ θα το παίξει κανονικά το ματς, προσηλωμένη στην πρόκριση.

Και αύριο, φυσικά η Σουόνσι είναι επιλογή. Δεν το συζητώ, πρόκληση η απόδοση. Να βάλω και την Τρανμίρ που είναι επίσης αύριο; Ας τη βάλω και κλείσαμε. Οι ειδήσεις είναι στο site, διαβάστε τες και μάλλον θα συμφωνήσετε. Η μοναδική μου διαφοροποίηση με τον Μάκη, θα είναι ότι εγώ θα παίξω Μπόρνεμουθ. Κι αυτό γιατί την έχω παίξει από χθες, στο 2.

90. Τώρα βρίσκεται μάξιμουμ στο 2.85. Κακή απόδοση, δεκτόν, αλλά και το 2.90 ήταν ήδη κακό. Οι μπουκ- το λέγαμε και στα πρώτα ματς- σφάζουν…αουτσάιντερ στο κύπελλο! Κανονικά ήθελε 3.40+…. Γιά να μην μακρυγορώ: Χαλαρά παίζουμε, ένα το κρατούμενο. Κουπόνι…χαμηλών λιπαρών είναι αυτό εδώ, σιγά μην ξανοιχτώ. Και επειδή δεν θα γράψω αύριο, η σούμα είναι απλή.

Γουένσντεϊ, Μπόρνεμουθ, Σουόνσι, Τρανμίρ. Κι επειδή είναι όλα αουτσάιντερ και μεγάλα σημεία, όποιοι με διαβάζουν χρόνια ξέρουν και πως θα παίξω. Ενα trixie με τις τρεις πρώτες και μονό αποδεκτό την Σουόνσι (να'χαμε και κανά ανταλλακτήριο γι αυτό το ματς της Σουόνσι, τι καλά που θα ήτανε….). ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Κέρδη από 13/1: 546 μονάδες.

Νέο υπόλοιπο: 21.206 μονάδες. Ποντάρισμα 15/1: Trixie (2-3 ζητούμενα): Σέφιλντ Γουένσντεϊ 2 (3.30)-Μπόρνεμουθ 1 (2.90)-Τρανμίρ 2 (3.50), από 60 μονάδες σε κάθε δυάδα και 20 στην τριάδα, σύνολο 200 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Αρσεναλ-Σουόνσι 2 (6.50), με 56 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 256 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 20.950 μονάδες. Τα ματς είναι διημέρου, δεν με απασχόλησε τίποτα άλλο εκτός νησιού, παίζω χαλαρά όπως βλέπετε, δεν είναι γιά παραπάνω το κουπόνι.

Αρα, επόμενη στήλη το Σάββατο εδώ, αφού την Παρασκεύη θα έχει προηγηθεί ράδιο 6-8 και εφημερίδα φυσικά. Κλέινω, να…δουλεψω στην Ελευθεροτυπία και να ακούω “κλεφτά” και τον Μάκη Μηνδρινό τώρα στις 6 στο betradio (ήδη μου έχει λέιψει το ράδιο…).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras