3228

Billaras

Στο όριο και τα τέσσερα!

Κι έτσι…ξαφνικά, που λέει και το τραγούδι, είπα να εμφανιστώ. Να γράψω κάτι. Ο λόγος; Οχί γιατί θα παίξω, απλά πήρα την Kingbet στα χέρια μου και μελέτησα λίγο, βασικά το Κόπα Αμέρικα. Δεν είχε και τίποτα άλλο. Ε, τώρα αν κάποιος θέλει να κάνει παρολί με Γιανγκσού-Ακτόμπε-Σεϊναποέν , ας…προμηθευτεί και χάρτη, να δει που πέφτουν οι παραπάνω ομάδες (γέλια).

Στο Κόπα Αμέρικα λοιπόν, από απόψε ως και το Σάββατο θα έχουμε τους τέσσερις προημιτελικούς. Η γενική εικόνα; Περιμένω να δω λίγα γκολ. Το under να κυριαρχήσει. Μην ξεχνάτε, δεν παίζει η παράταση, σε περίπτωση Χ πάμε καρφί στα πέναλτι. Οπότε…λεπτές οι ισορροπίες, κλειστά ματς, ήδη τα under κυριαρχούν των over (11-7). Τα λίγα γκολ δεν σημαίνει ότι δεν θα δούμε καλή μπάλα.

Απλά θα δούμε…λατίνικη μπάλα. Μονομαχίες, φάουλ, τέτοια πράγματα. Και από σημεία; Η αίσθησή μου είναι ότι τα χιναράκια θα έχουν την τιμητική τους. Οκ, μην λέμε τα ίδια, την άποψή μου γιά τα Χ την ξέρετε. Ζητάς δύο ομάδες να σου κάνουν τα κέφια, όχι μιά. Κι αυτό είναι…λόττο. Αν παίζεις έναν άσο, είναι πχ 2-0 στο 90΄, είσαι άνετος. Αν παίζεις Χ, είναι 1-1 στο 90' και …τρέμεις μην γίνει καμιά στραβοκλωτσιά.

Γιά το αποψινό μεγάλο ματς, σαφώς προκαλεί η απόδοση της Ουρουγουάης. Δέχομαι τον φαβοριτισμό της Χιλής, γηπεδούχος, διοργανώτρια, σε φόρμα, δεκτόν. Αλλά κάτι 1.70 δεν έχουν λογική. Η Ουρουγουάη είναι…κωλοπετσωμένη και “ειδική” στις…χαλάστρες. Γυρίζει και ο Γοδίν στο κέντρο άμυνας, μεγάλη υπόθεση (εδώ ανοίγω παρένθεση, δεν θα ήταν άσχημο ένα fun bet με Γοδίν any time, γιατί ξέρετε καλά πως προωθείται, πως έχει έφεση στα γκολ απο στημένα, το 11.

00 δεν είναι καθόλου κακό). Κάτι μεταξύ 1-0, 1-1, 0-0 και 0-1 θα δούμε. Οριακή επικράτηση ΑΝ προκύψει δηλαδή. Και αν έπαιζα κάτι, το Χ θα κράταγα (δεν κάνω λόγο γιά το under γιατί δεν αξίζει, όπως δεν αξίζουν και στα άλλα ματς, φουλ του under περιμένουν και οι μπουκ σε όλα τα παιχνίδια αυτής της φάσης. Κάτι αντίστοιχο και την Πέμπτη. Το Περού είναι καλύτερο μεν, με βασικές απουσίες στα χαφ δε.

Παρόμοια σκορ, παρόμοιο ματς, οριακά αν θα κριθεί. Και γιά να μην το κουράζω, δεν θα εκπλαγώ αν και η Αργεντινή τα βρει σκούρα. Η Κολομβία ναι, δεν έχει δείξει πολλά, αλλά ….ξέρουμε ότι μπορεί να τα δείξει τώρα. Να την ξεγράψω; Με τίποτα. Ισως Χ/1 (ημ/τελ) να είναι το προτιμότερο (4.30). Τέλος, ισοπαλία ψηφίζω και στην Βραζιλία. Ειδικά χωρίς Νειμάρ.

Η Παραγουάη μόνο κακή ομάδα δεν είναι…. Βέβαια, το Σάββατο είναι μακριά ακόμα, αλλά κάπου εκεί θα πάνε. Στη σούμα; Τρία χινάρια (Χιλή, Βολιβία, Βραζιλία), ένα Χ/1 (Αργεντινή) κι ένα fun bet ο Γοδίν any time. Διαλέξτε και πάρτε, παίζονται και σύστημα, και μόνα τους και ότι θέλετε. Είπαμε και γιά under, ίσως και τα τέσσερα εκεί να πάνε, αλλά δεν αξίζουν.

ΔΕΝ είναι ουσιαστικές προτάσεις αυτά, σκέψεις είναι, επειδή μπήκα στο….τριπάκι και είδα κουπόνι. ΔΕΝ θα παίξω. Απλά σας αναφέρω τη γνώμη μου γιά τα τέσσερα μεγάλα ματς. Αμα …δω κάτι άλλο μέσα στο Σαββατοκύριακο, θα ξαναδείτε μιά παρόμοια, χαλαρή στήλη. Καλή μπαλίτσα να δούμε και καλές βουτιές να κάνουμε!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras