2187

Billaras

Στο live το νου σας!

Η ώρα είναι 12.35 π.μ. έχουν τελιώσει και οι δύο ημιτελικοί του Champions League. Πρώτα από όλα όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω τους μπούκηδες, ο λόγος απλός,υπήρχαν δωράκια δηλαδή Κίμκι στο 2,60 μόνο νίκη με πλεονέκτημα + 4,5 1,90 δωράκια που δεν τα βρίσκεις συχνά. Μπασκόνια στο 2,00 μόνο νίκη και τα πληρωθήκαμε πάρα πολύ καλά όπως και στο live του Ρεάλ-ΠΑΟ στο 70-70 η Ρεάλ έδινε 1,65 και το κάρφωσα.

Επομένως μπασκετικά πήγαμε ΤΕΛΕΙΑ!!! Ποδοσφαιρικά η πρόταση με τα χιναράκια πάει για βρούβες παρόλα αυτά όμως πήγe καλά στο live. Να ευχαριστήσω και εδώ Λίβερπουλ-Ρόμα για το θέαμα αλλά και τα γκόλ μόνο το όβερ 7,5 δεν πληρώθηκα όλα τ´αλλα με πλήρωσαν και μάλιστα αδρά. Όβερ 3,5, όβερ 4,5, όβερ 5,5, όβερ 6,5 ΟΛΑ!!! Να φανταστείτε ότι το να σκοράρουν και δύο μετά το 5-0 έδινε 4! Να ευχαριστήσω Σαλάχ γκολάρα το πρώτο δεν πιάνονταν με ΤΙΠΟΤΑ με πλήρωσε για σκόρερ όπως και οι Φιρμίνο, Μανέ και Τζέκο.

Το κερασάκι όμως ήταν ο Περρότι 17,00 έδινε στο live για any time. Στο δεύτερο ημιτελικό προτάθηκε η Ρεάλ και παίχτηκε 3,70 έδινε όπως και το Χ στο 4,20. Από γκόλ μας πλήρωσαν Κίμιχ στο 6, Μαρσέλο στο 15 και ο Ασένσιο στο 4,33 όλα any time live μόνο τον Ασένσιο μόνο το όβερ 3,5 δεν με πλήρωσε μικρό το κακό. Στον δεύτερο ημιτελικό μου έκανε τρομερή εντύπωση με την ευκολία που έπεφταν οι παίχτες και τραυματιζόντουσαν εύκολα.

Respect στον Ζιζού γιατί αν και Μπάρτσα εγώ έχω να πώ ότι η Ρεάλ τα τελευταία χρόνια με έχει κερδίσει. Επομένως πάμε για καλό τελικό Λίβερπουλ-Ρεάλ βέβαια θα πρέπει να το έχουμε στον νού μας ότι τίποτα δεν έχει τελιώσει και όλα γίνονται!!! Σήμερα έχει Γιουρόπα, Άρσεναλ- Ατλέτικο Χ στο 3,30 αλλά και πολύ live έχετε τον νού σας. Στον δεύτερο ημιτελικό Μαρσέιγ-Σάλτσμπουργκ πάω στο διπλό 5,25 δίνει μαζί παίρνω και το Χ στο 4,00 και εδώ θα έχει πολύ ψωμί στο live το νού σας.

Από Ευρωλίγκα την Παρασκευή δεν παίζω τίποτα μόνο live παίζουν Μπασκόνια και Κίμκι με Φενέρμπαχτσε η πρώτη και με ΤΣΣΚΑ η δεύτερη μπορεί να γίνει το 2-2 την Κίμκι την έπαιξα και για νικήτρια διοργάνωσης στο 2-0 έδινε 156,00 τώρα θα έχει πέσει. Μου αρέσει πάρα πολύ ο Μπαρτζώκας σαν κόουτς τον έχει τον Ιτούδη και πιστεύω ότι μπορεί να κάνει το ΜΠΑΜ.

Ο Σφαιρόπουλος πολύ κλάμα και ειρωνεία πρός τους δημοσιογράφους μου την σπάει γι αυτό θα είναι μια ζωή λούζερ και δεν πρόκειται να φτάσει τον Μπαρτζώκα. Παρόλα αυτά όμως το + 4,5 στο 1,90 πλεονέκτημα για τον Ολυμπιακό αξίζει όπως και το 2,67 στην νίκη του Ολυμπιακού. Πιστεύω ότι η ιστορία με τους τραυματισμούς-ενέσεις μας έχει μπερδέψει παρόλα αυτά έχει αξία ποντάρισμα στον Ολυμπιακό γιατί έχει ΦΑΝΕΛΑ!!!! Πιστεύω ότι αξίζει να πονταριστεί σ´αυτές τις αποδόσεις καθώς και στο live.

Προσέξτε και αυτά 1/2 δηλαδή Ζαλγκίρις πρώτο ημίχρονο νικητής Ολυμπιακός στο δεύτερο άρα και τελικό αποτέλεσμα δίνεται στο 8 ένω το Χ ημίχρονο/Ολυμπιακός τελικό 31!Καλή επιτυχία να έχετε σε ότι και αν επιλέξετε, η ώρα έχει πάει 1,35 π.μ. σας ευχαριστώ πάρα πολύ που με ανεχτήκατε όσοι με ανεχτήκατε, ελπίζω να τα πούμε κάποια άλλη στιγμή το καλοκαίρι έχει ΜΟΥΝΤΙΑΛ όλοι γι αυτό ζούμε! Πάρτε και ένα δωράκι,τελικός στην Ρωσία με  Αργεντινή-Πορτογαλία στο 81,00 παρακαλώ.

Το ΑΓΟΡΑΖΩ!!!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras