1675

Editorials

Συνάξεις, ράδιο και…no bets!

Χορτάσαμε μπάλα χθες στην έναρξη των ομίλων του Champions League, χορτάσανε λεφτά και οι μπουκμέικερς! Ξέρετε, στο στοίχημα όσο σημαντικό είναι το bet, άλλο τόσο-μην πω και πιό σημαντικό-είναι το no bet! Αυτό το κάνουμε νομίζω καλά στο Betsellers. Χτυπάμε επιλεγμένα, χτυπάμε ψηλά, δεν αμολάμε φαβόρες και ειδικά και όποιον πάρει ο χάρος! Χθες ας πούμε παίζαμε Νορθάμπτον και Φόρεστ Γκριν.

Κερδίσαμε; Οχι. Ας όψεται η κόκκινη στην Φόρεστ Γκριν, ματς που έμεινε τελικά στο 0-0. Αλλά δεν αισθανθήκαμε αυτό το “μούδιασμα” που νοιώθουν οι περισσότεροι όταν καταλαβαίνουν -κατόπιν εορτής- ότι πιάστηκαν κορόιδα. Θέλετε παράδειγμα; Στην χθεσινή στήλη (αφού πρώτα γράφαμε ότι κανένας Billaras δεν χρειάζεται γιά να σας πει τα προβλήματα της Βαλένθια και ότι η Τσέλσι θα παιχθεί μαζικά στον άσο) αναφέρθηκαν επί λέξη τα εξής:

“Ο Billaras είναι εδώ όμως να σας πει ότι άνευ Ρούντιγκερ (ξανά νοκ άουτ) και Καντέ, η άμυνα της Τσέλσι θα μπάζει (θυμηθείτε με ίδιους απόντες το ματς με την Γιουνάιτεντ) και….

το νου σας μην γίνει κανένα κουλό που θα πέσουν ολοι πάνω σε αυτόν τον άσο, ίσως να προτιμούσατε το g/g, αλλά σίγουρα το 1,83 είναι της πλάκας. Οπως είναι εδώ γιά να σας πει ότι αν απόψε έκανα χαβαλέ θα έπαιζα “να δωθεί πέναλτι στο Λυών-Ζενίτ”, ο Μάικ Ολιβερ σφυρίζει, “εγγύηση είναι” (γέλια).

Με λίγα λόγια; Πάσο ρε παιδιά! Απολαύστε το τόπι, θα δούμε ωραία μπάλα, αυτό είναι άχαστο.

Και αν προκύψει κάτι στο live, στο chat θα είμαστε να το ποντάρουμε. Βομβαρδισμός από ειδικά, γκολάκια, κάρτες, σκόρερς, ότι τραβάει η ψυχή σας σήμερα. Τριβουν τα χέρια τους οι μπουκ, πιστέψτε με. Ο τζίρος ανεβαίνει, αυτό τους ενδιαφέρει”.

Αυτό κάνει τη διαφορά του Betsellers από τα άλλα sites.

Να αποφεύγεις (αιτιολογημένα) τις κακοτοπιές, να μην πηγαίνεις σε public bets, να μην γράφεις απλώς γιά να γράφεις, να καταλήγεις στο πάσο γιά τα ματς του Champions League και στο….χαβαλέ επάνω να αναφέρεις και ένα ειδικό που ήρθε πανεύκολα.

Ολα τα παραπάνω γράφονται πρωτίστως γιά να ξέρουν οι “εκτός των τοιχών” τι γίνεται “εντός των τοιχών”.

Ειναι άλλο να χάνεις την (κάθε) Φόρεστ Γκριν στο 3+ επειδή έφαγε κόκκινη κι άλλο να χάνεις την Τσέλσι του 1,80 που όλοι την είχαν…περίπου άχαστη (ή και το…μπετό της Ιντερ βεβαίως βεβαίως). Και αυτό διαβάζεται κι ανάποδα. Οταν θα πιάσεις την (κάθε) Φόρεστ Γκριν θα τους δαγκώσεις και θα βγει μεροκάματο, όταν θα πιάσεις την (κάθε φαβόρα) Τσέλσι απλώς θα αδιαφορήσουν γιά τα δύο πακέτα τσιγάρα που “κέρδισες”…

Μιάς και σήμερα λοιπόν πάλι θα απέχουμε από το Champions League, ήταν καλή ευκαιρία γιά ένα Editorial με ενημέρωση γιά όλα.

Σύναξη στη Θεσσαλονίκη

Εχουμε και λέμε λοιπόν:

Πρώτον, τα καρντάσια να …κάνουν ζέσταμα, οριστικά και αμετάκλητα σύναξη στη Θεσσαλονίκη στις 12 Οκτωβρη, Σάββατο βραδάκι! Απομένει το μέρος, το ταβερνείο, θα επιλεγεί σύντομα και θα έχουμε νέες ανακοινώσεις. Το 12/10 δεν θα αλλάξει όμως, οπότε ακυρώστε από τώρα ότι είχατε ή μην κανονίσετε κάτι άλλο (γέλια).

Θα’μαστε όπως πάντα…λαός, θα περάσουμε (επίσης όπως πάντα) σούπερ. Δηλώσεις γιά να ξέρουμε και πόσοι θα είμαστε, στο [email protected]. Μην το αμελείτε αυτό, θερμή παράκληση. Σκεφτείτε να κλείσω τραπέζια γιά 40 άτομα και να μαζευτούμε 60! Εχει συμβεί, οπότε καλό είναι να αποφευχθεί. Εννοείται ότι περιμένουμε και μη μέλη-συνδρομητές!

Betsellers Radio

Δεύτερον, το Betsellers Radio είναι…περίπου έτοιμο.

Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα κάνουμε δοκιμές, να τα τεστάρουμε όλα, ήδη θα είδατε ένα ποστάρισμα στη σελίδα μας στο Facebook χθες. Και το νέο στούντιο έτοιμο (η φωτό είναι χθεσινή όταν ετοιμάστηκε), όλα στην ώρα τους. Σύντομα θα έχω και εδώ νεώτερα, γιά την έναρξη των εκπομπών αρχικά κάθε Παρασκευή. Πιστεύω σε 10-15 μέρες το πολύ.

Συνδρομές

Τρίτον, επανάληψη όσων ξέρετε οι περισσότεροι, αλλά δεν θέλω να τα αμελείτε: Οσοι κάνετε εγγραφή/συνδρομή (και είστε πολλοί και σας ευχαριστούμε), μην ξεχνάτε κάποια βασικά: 1)Τα ήδη μέλη που είχε λήξει η συνδρομή τους, τώρα πλέον να πατάνε το κουμπί “ανανέωση”. 2) Οσοι πληρώνετε με κάρτα χρεωστική/πιστωτική απλώς πάτε μέσω του περιβάλλοντους της Viva Wallet χωρίς καμιά χρέωση εξτρά και άμεσα ενεργοποιείται η συνδρομή.

Και 3) Οσοι όμως πληρώνετε με τραπεζική κατάθεση, ΑΜΕΣΑ να μας στέλνετε το καταθετήριο-απόδειξη με μιά φωτό (ακόμα και print screen αν είναι μέσω online banking) στο [email protected] . ΒΑΣΙΚΟ αυτό, γιά να γίνεται η ενεργοποίηση λογαριασμού!

Αυτά τα ολίγα, σύντομα νέο Editorial γιά οριστικοποίηση και του ταβερνείου που θα μας “αντέξει” στη Θεσσαλονίκη και την οριστικοποίηση της έναρξης του Betsellers Radio, να περνάτε καλά και να απολαύσετε και το σημερινό μενού του Champions League.

Οσοι είστε μέλη, θα το απολαύσουμε -όπως και χθες- μαζί στο live chat όπου…καλά περνάμε θα έλεγα, ως και τα χαμένα πέναλτι βρίσκουμε στο live (γέλια).

Παλαιότερα Editorials