681

Thassios

Συνήθεια που έγινε λατρεία

Καλησπέρα Betsellerades μου!

Φαντάζομαι πως έχετε συνηθίσει πια αυτές τις καλοκαιρινές δροσερές βραδινές στήλες με τους Λατίνους , κυρίως με τους Βραζιλιάνους, πίνοντας την μπυρίτσα σας. Εγώ αρχίζω και το λατρεύω πάντως. Έτσι και σήμερα θα έχουμε μια από τα ίδια , αλλά ας πούμε λίγο δυο πράγματα για τα τελευταία πονταρίσματα που αστόχησαν πάλι.

Καταρχήν στο ματς για τη θεση του Μουντιάλ είδαμε ένα πολύ κακό Περού αλλά και έναν κακό αγώνα. Η μία ομάδα φοβότανε την άλλη με την Αυστραλία να βγάζει παραπάνω πάθος στο ματς. Το Περού σε πολύ κακή μέρα , πνίγηκε στο άγχος παρόλο που είχε σχεδόν όλο το γήπεδο με το μέρος του. Σε καμιά περίπερωση δεν επαλήθευσε τον τίτλο του ”φαβορί” της αναμέτρησης και δίκαια ήρθε και ο αποκλεισμός (δυστυχώς μιας και είναι η αγαπημένη μου Εθνική ομάδα από τους Λατίνους).

Στο ματς της Βραζιλίας το αξίζαμε το ποντάρισμα αφού η Μποταφόγκο έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη και μείναμε με την απορία πως και δεν σκόραρε στο ματς. Από κάρτες πάντως είχε μπόλικες όπως πρόβλεψα. Πάντως κάτι μου λέει ότι οι Βραζιλιάνοι θα δώσουν κάτι καλό πίσω , χωρίς να σημαίνει αυτό βέβαια ότι θα πέσω με τα μούτρα να ποντάρω συνέχεια πάνω τους.

Πάμε στο σημερινό (αυριανό βασικά) πρόγραμμα.

Ξεκινάω από την Αργεντινή όπου έχω κολλήσει σε ένα ματς (ξεκινάει σε μία ώρα περιπου) που μου λέει ότι θα δούμε γκολ και πληρώνει καλά. Αναφέρομαι στο Ατλέτικο Τουκουμάν – Λανούς όπου στα τρία τελευταία μεταξύ τους είχαμε g/g + οβερ 2,5 ενώ σε ένα από αυτά επιβεβαιώθηκε και το g/g ημιχρόνου.

Μπορεί να βλέπει κανείς τα στατιστικά και να λέει ” μα ρε Thassie έχουν 2 στα 2 άντερ και οι δύο ομάδες” αλλά οι ομάδες μπαίνουν δυναμικά στο ματς. Η Τουκουμάν ακόμη και μέσα στην Ρίβερ ότι φάση μπόρεσε να κάνει την έβγαλε στο ημίχρονο , ενώ και στο εντός έδρας ματς που είχε παίξει έκανε πολλές φάσεις στο ημίχρονο. Από την άλλη η Λανούς αν εξαιρέσουμε το τελευταίο ματς με την Ροζάριο , όλη τη χρονιά εκτός έδρας έβγαζε όβερ στα ματς με αρκετά γκολ στο ημίχρονο ( το προτελευταίο εκτός με την Σέντραλ Κόρντομπα είχε 4 γκολ στο ημίχρονο).

Να μην τα πολυλογώ , θα ποντάρω το g/g ημιχρόνου σε απόδοση 5,5 και λίγο το g/g + όβερ 2,5 ημιχρόνου σε απόδοση 13.

Προχωράμε και πάμε στην Αμερική που έχουμε ένα παιχνίδι για τα ξημερώματα όπου οι ομάδες συμφωνούν σε στατιστικά και έχω βρει ένα ειδικό με καλή απόδοση στα μάτια μου. Το “g/g + όβερ” σε συνδυασμό με το ”περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο” δίνει 3,75 και με καλύπτει απόλυτα.

Το κρατάμε.

Τέλος πάμε και στους Βραζιλιάνους.

Ξεκινάω από το Σεάρα – Ατλέτικο Μινέιρο. Εδώ περιμένω γκολ αλλά και κάρτες. Η Σεάρα εντός έχει 3 στα 4 g/g με την Μινέιρο να έχει 3 στα 5 εκτός. Μάλιστα από τη Φλουμινένσε έφαγε 5 γκολ στο τελευταίο. Οπότε ξεκινάω από το g/g. Τα τρία τελευταία μεταξύ τους είχαν όλα g/g + όβερ. Μετά πάμε στις κάρτες όπου περιμένω πάνω 4-5 κάρτες ματς αλλά και από 2 η καθεμία.

Με καλούς μέσους όρους σε κάρτες όπου βλέπουμε στα παιχνίδια τους ξύλο αρκετά. Ο Ρέφερι σούπερ με 5 κόκκινες σε 7 ματς φέτος αλλά 38 κίτρινες. Οπότε πάμε με το ειδικό ” g/g + όβερ 5,5 κάρτες + όβερ 1,5 κάρτα η κάθε ομάδα” σε απόδοση 3,40.

Προχωράμε και πάμε στο ματς της Γκοϊάς με την Ιντερνασιονάλ όπου περιμένω γκολ στο 2ο ημίχρονο με βάση αυτά που έχω δει από τις ομάδες.

Δείτε λίγο τι έχει κάνει η Ιντερνασιονάλ εκτός. Έχει 3 στα 4 ” 0-0/1-1” ημίχρονα/ τελικά σε σκορ. Έχει σκοράρει στο 2ο ημίχρονο και στα τελευταία 5 εκτός έδρας ματς. Από την άλλη η Γκοϊάς έχει σκοράρει στα 4 από τα 5 εντός έδρας ματς στο 2ο ημίχρονο. Αυτό που καλοβλέπω λοιπόν είναι το g/g 2oυ ημιχρόνου σε απόδοση 3,75. Σε απόδοση 13 το ειδικό ”σκορ 0-0 ημίχρόνο + σκορ 1-1 τελικό” για τους τολμηρούς.

Τέλος πάμε και στο αυριανό (βραδινό) ματς μεταξύ της Μποταφόγκο και τη Σάο Πάολο. Θα ξαναποντάρω το ίδιο ειδικό σε εντός έδρας ματς της Μποταφόγκο. Απέναντι έχει μια Σάο Πάολο που έχει μόνο g/g εκτός έδρας ενώ παίρνει και περισσότερες κάρτες στα εκτός έδρας ματς. Βλέπουμε στα δύο τελευταία εντός της Μποταφόγκο να παίρνει κόκκινη η αντίπαλη ομάδα ενώ και στο τελευταίο μεταξύ τους εκεί μέσα είχε πάρει κόκκινη η Σάο Πάολο.

Οπότε το ειδικό ”g/g + Χ2 κάρτες η Σάο Πάολο (χάντικαπ καρτών +0,5 Σάο Πάολο παίζουμε) δίνει 3,60 και είναι σούπερ.

Οπότε κάπου εδώ κλείνει η ανάλυση και πάμε στη χημεία και στα πονταρίσματα.

Μονό αποδεκτό και χαλαρά θα ποντάρω το g/g ημιχρόνου σε Αργεντινή που είναι πιο πολύ ένστικτο και λιγότερο στατιστικά (αφήνω το 13αρι).

Μετά έχουμε 3 πονταρίσματα σε Βραζιλία και ένα σε Αμερική. Θα κάνω το εξής. Θα ποντάρω δύο δυάδες και δύο μονά. Εσείς κάντε όπως θέλετε τα πονταρίσματα. Εγώ θα πάνω με δυάδα σε γκολ με το ματς της Αμερικής και της Γκοϊάς αλλά και δυάδα με τα δύο ματς σε Βραζιλία όπου έχουμε τα κόμπο με τις κάρτες , παίζοντας μονό αυτό της Μποταφόγκο γιατί θεωρώ ότι θα μας δώσει αυτό που μας χρωστάει από τη προηγούμενη φορά.

Μονό θα ποντάρω και τους Αμερικάνους που μας πληρώνουν συχνά.

Καλή Επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε για ποντάρισμα!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS