4396

Billaras

Συνδυασμός με αυριανά!

Με το ίδιο σκορ μας κέρδισε χθες ο μπουκ. Καθαρή ήττα. Με λίγη εύνοια θα μπορούσε να λήξει ισόπαλο το αποτέλεσμα (όταν πέφτεις κατηγορία, κερδίζεις πέναλτι στο 75΄με το σκορ 0-0 και δεν το βάζεις, τότε…χάσε, να πέσεις να χάσουμε κι εμείς μαζί σου βρε Μάκλσφιλντ), αλλά τελικά ήττα. Να σας πω ότι δεν με ενοχλεί, θα είναι ψέμματα. Σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει.

Ομως, θα…μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω, το κλειδί είναι α) στην τεράστια νίκη του περασμένου Σαββάτου -και όλες τις προηγούμενες- που μας επιτρέπει να παίζουμε κερδισμένα και β) στην μείωση του πονταρίσματος. Είναι καθάρα θέμα διαχείρισης όλης της σαιζόν αυτό. Να είσαι δηλαδή στα σχοινιά μεν, να μην πέφτεις με νοκ άουτ δε. Να μένεις στο ρινγκ, να αντέχεις και να περιμένεις ευκαιρία να χτυπήσεις εσύ (πολύ…Ρόκυ έβλεπα μικρός).

Κανένα άλλο σχόλιο, είναι απλή φιλολογία γιατί έπαιξα αυτά πχ και όχι την Ντέρμπι ή την Μπέρι και δεν ξέρω εγώ ποιές άλλες (που ήταν στην αρχική μου επιλογή). Αλλες θα κερδίσουν, άλλες θα στραβώσουν, πχ και Τορκί έσβησα και δεν κέρδισε, και Χέρεφορντ έσβησα και δεν κέρδισε. Να με συμπαθάτε, είναι…ολίγον τι “παιδικό” όλο αυτό.

Αν ήξερα από…πριν ποιές θα κέρδιζαν από την τελική μου διαλογή, τότε…ευχαριστώ, θα έπαιζα Λέστερ-Μπέρι-Ντάγκεναμ-Ντέρμπι (οι τέσσερις από τις εννιά ομάδες “μου” που πέρασαν) και θα έπαιρνα ένα σκασμό λεφτά. Επειδή όμως.. δεν είμαι μάντης, έπαιξα αυτές που μου αρέσαν ένα “κλικ” περισσότερο. Θέμα χημείας και ρέντας.

Τίποτα παραπάνω. Πάμε στα φρέσκα τώρα. Η αρχική μου διαλογή; Την ακούσατε και στο www.betradio.com πριν λίγες ώρες. Είναι οι Σαν Πάουλι, Χάνσα Ρόστοκ, Χέρτα, Αουγκσμπουργκ over, Σοσιεδάδ Χ, Μπλάκμπερν, Μίλγουολ, Ρέντινγκ, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Αυτά μου αρέσουν. Ας…αρχίσω να σβήνω, όπως κάνω πάντα. Αρχικά, είναι εννιά επιλογές. Ξεκινάω, πάπαλα όλα τα ματς της Β' Γερμανίας.

Κάτι ότι ξεκινάνε σε μισή ώρα, κάτι ότι δεν θέλω να βιαστώ, κάτι ότι δεν…τρελλαίνομαι κιόλας γιά έναν άσο του 1.55 και μιά πιθανή μπόμπα από ομάδα που…δεν την έχω δει όμως (τεράστιος ανασταλτικός παράγοντας αυτός), με κάνουν επιφυλακτικό και τα σβήνω. Μετά, αφήνω την Ρέντινγκ. Ναι, είναι….τραίνο. Αλλά κάτι που έχει φοβηθεί λίγο το μάτι μου με τα…κουλά των ημερών (τραίνα εκτροχιάζονται και “νεκρές” ανασταίνονται), κάτι που η Μπράιτον έχει κι αυτή κίνητρο, κάτι που είναι καλή εντός, κάτι που χθες έφεραν Χ οι Γουέστ Χαμ και Μπέρμιγχαμ (και η Ρέντινγκ ξέρει ότι και με ισοπαλία απόψε, δεν έχει ζόρι, πάει στο ξανά +4 από την τρίτη θέση), κάτι η κακή απόδοση (βούλιαξε πολύ το αρχικό 2.

50, μικρά πλέον αυτά τα 2.20), με κάνουν να τραβηχτώ. Και μένει μιά εξάδα. Από τη μιά πάντα, το over της Αουγκμπουργκ και το διπλό της Σέφιλντ, που είναι τα μικρά σημεία. Από την άλλη, η Μπλάμπερν, η Μίλγουολ, η Χέρτα και το Χ στην Ισπανία, είναι τα πιό μεγάλα. Θέλω να προσθέσω κι ένα έβδομο. Αυριανό μεν, το ποντάρω από σήμερα δε. Και είναι η Μονπελιέ.

Ηδη τα 2.75 έγιναν 2.40 και δεν θέλω να πάνε παρακάτω. Η Μαρσέιγ εμ τραγική είναι (10 ήττες σε 11 ματς, τα…λέει όλα αυτό), εμ δεν θέλει επ ουδενί τον τίτλο στην μισητή Παρί. Στο 2.40 δέχομαι ακόμα το διπλό. Παρακάτω όχι. Οπότε, από σήμερα στο σακούλι αυτό. Ας δανειστώ κι ένα ακόμα αυριανό που επίσης βουλιάζει. Αναφέρομαι στην Γιουβέντους, που ήδη…πήγε στο 1.

50 (και πιό κάτω). Και ποιός ξέρει που θα φτάσει. Ηδη στο 1.50 κάνω τα στραβά μάτια. Και πολύ μάλιστα. Αλλά πιστεύω θα κερδίσει, ότι κι αν κάνει η Μίλαν σήμερα. Τέτοια εποχή, αναγκαστικά, τα 1.85-1.90 τα παίζουμε στο 1.50… Τώρα αρχίζει και διαμορφώνεται το τοπίο… Τα δύο αυριανά αν δεν πέσουν κι άλλο, ίσως τα ξαναπαίξω κι αύριο, μου αρέσουν πολύ.

Προς το παρόν, κάνω ένα παρολί με Αουγκσμπουργκ over- Σέφιλντ 2-Γιούβε 1. Και στην Σέφιλντ κάνω τα στραβά μάτια, σπάνια παίζω 1.65 διπλό στο νησί, αλλά αυτό είναι και δίκαιο. Από δική μου επιλογή δεν τα παίζω αυτά συνήθως, δεν είναι “κλέψιμο” όμως των μπουκ (πχ παρόμοια απόδοση στην Μίλαν είναι κλέψιμο, γιατί εδώ στην Σέφιλντ έχουμε και φόρμα και κίνητρο και τραγική αντίπαλο, ενώ στην Μίλαν…αφήστε το καλύτερα).

Πάω στα μεγάλα μετά το παρολί. Μπλάκμπερν, Μίλγουολ, Χέρτα, Σοσιεδάδ Χ και Μονπελιέ. Τσιγάρο, θέλει σκέψη εδώ… Σαφώς σε ένα (Χέρτα) με..ρίχνουν στην απόδοση. Την κυνήγησα και προχθές, την πιστεύω, αλλά προχθές ήταν στο 5.70, όχι στο 2.15!! Τεράστια η διαφορά. Στα άλλα, είμαι οκ. Η Μπλάκμπερν το θέλει, καίγεται, καλά είναι, η Λίβερπουλ…αφήστε το, σαν την Μαρσείγ ένα πράμα.

Και μάλιστα έχει και το κύπελλο μπροστά της το Σάββατο, που εκεί είναι όλο το βάρος της. Η Μίλγουολ είναι καλύτερη εκτός παρά εντός, δεν έχει σωθεί, η Πόρτσμουθ θα ανοιχτεί αναγκαστικά και ειλικρινά, δεν την πιστεύω ότι θα σωθεί. Βαρίδια έχει στα πόδια, μην κοιτάτε το ντέρμπι του Σαββάτου, εκείνο με την Σαουθάμπτον ήταν “ειδικών συνθηκών” ματς.

Το χινάρι βολεύει (δεν ξέρω αν θα έρθει, αλλά ξέρω ότι η απόδοση είναι σωστή, όχι στο…2.40, μακάρι να παίξουν όπως Μαγιόρκα-Γρανάδα την Κυριακή που κοιμήθηκαν παίκτες και οπαδοί αγκαλιά), γιά την Μονπελιέ τα είπαμε (ως και οι οπαδοί της Μαρσείγ “απαίτησαν” ήττα!). Αν πω ότι τα κρατάω όλα, το θέμα είναι πως τα ποντάρω! Αν πω ότι σβήνω κάποια, το θέμα είναι …ποιά να σβήσω; Δεύτερο τσιγάρο… Να σβήσω ένα να πάω σε yankee; Να σβήσω δύο να πάω σε trixie; Να πάω σε δυάδες και μονά; Είναι εμφανής ο προβληματισμός μου όχι γιά τα ματς-σημεία, αλλά γιά να καταλήξω στο πλέον συμφέρον και σωστό ποντάρισμα.

Καταλήγω. Παίζω μιά καλή δυάδα. Με Μπλάκμπερν-Μονπελιέ. Και μετά, πετάω την Μίλγουολ που θα γίνει μάχη και κάνω κι ένα yankee με τις δύο παραπάνω, συν Χέρτα και το Χ στην Ισπανία. Κάπως σαν το χθεσινό yankee δηλαδή, που αύξησα το ποντάρισμα σε μιά δυάδα. Κάτι παρόμοιο. Εχω και την τριάδα-παρολί και τέλος. Αν μου περάσει απόψε η Μπλάκμπερν, τότε αύριο μπορώ και trading να κάνω με την Μονπελιέ (αν προηγηθεί φυσικά).

Καλά, αν τυχόν έχου περάσει και τα άλλα σημερινά, δηλαδή πάω και γιά δυάδα και κυριώς γιά ολόκληρο yankee, τότε το trading θα είναι μεγάλο αύριο. Αλλά… αυτά είναι ασκήσεις επί χάρτου, προς το παρόν, μένω στο σήμερα. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 26.200 μονάδες. Ποντάρισμα 10/4: Τριάδα: Αουγκσμπουργκ over-Σέφιλντ Γιουν. 2-Γιουβέντους 1 (4.

58), 150 μονάδες. Δυάδα: Μπλάκμπερν 1-Μονπελιέ 2 (8.16), 80 μονάδες. Yankee: Μπλάκμπερν 1 (3.40)-Μονπελιέ 2 (2.40)-Χέρτα 1 (2.15)-Σοσιεδάδ Χ (3.30). Από 40 μονάδες σε κάθε δυάδα (σύνολο 240), από 25 σε κάθε τριάδα (σύνολο 100) και 10 στην τετράδα. Ανοιχτά μπετ: 580 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 25.620 μονάδες. Αυτά είναι. Θέλω να δω αν θα…συνεχιστούν οι αναβροχιές και τα κουλά. Μέτριο ποντάρισμα ξανά.

Το βέβαιο είναι ένα. Και νέα ήττα να έρθει, και στο chat θα τα πούμε και αύριο νέα στήλη θα υπάρχει (και ράδιο το μεσημέρι) και…πάνω από όλα; Οτι την “καλή γροθιά” θα την ρίξω!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras