104

Thassios

Συνεχίζεται ο βομβαρδισμός

Καλησπέρα παικταράδες μου!

Είπαμε! Να μην χάνουμε και μετά ότι θέλει ας έρθει. Κάπως έτσι λοιπόν έγινε και χθες. Ξεκινήσαμε με το εύκολο πέναλτι στο ματς της Τσέλσι και μετά απλά περιμέναμε μία βόμβα για να έρθει και το ανάλογο κέρδος. Αφού λοιπόν το θηρίο απέφυγε ιδρωμένο να μας πληρώσει στο ματς της Λας Πάλμας (7 κίτρινες ημίχρονο) , φταίει το ”υποβρύχιο” που λέγεται Βιγιαρεάλ, έφαγε μια καλή σφαλιάρα στο ματς της Βερόνα.

Προσέξτε! Δεν έφαγε σφαλιάρα από άποψη κέρδους. Θα το λέμε ξανά και ξανά. Για το κέρδος παίζουν πολλά ρόλο. Η δική μας δουλειά είναι να εντοπίζουμε τα λάθη. Εκεί έφαγε τη σφαλιάρα γιατί ήταν καραμπινάτο λάθος. Αν κάποιος παίζει κάρτες και δεν πόνταρε το χθεσινό αυτό παιχνίδι τότε ας το αφήσει καλύτερα. Κι επειδή παρακολουθώ τι γίνεται στη στοιχηματική πιάτσα (βέβαια πάντα με κάποια επιφύλαξη) , έχω την εντύπωση πως αυτή η θεόρατη κόκκινη παίχτηκε μόνο στο Betsellers.

Πάντως το λες και έκπληξη που χθες η Ισπανία δεν είχε κόκκινη.

Πάμε να δούμε τι θα μαγειρέψουμε σήμερα.

Ξεκινάω από την Αγγλία όπου θα κάνω στάση στο Μαν Γιουν – Τότεναμ. Θεωρώ ότι είναι ένα παιχνίδι που θα έχει γκολ. Δε περιμένω να δούμε δηλαδή 0-0 ή 1-0. Εντός έδρας η Μαν Γιουν παρουσιάζεται πιο μαχητική με τις δύσκολες ομάδες ενώ σήμερα θα έχει και επιστροφές.

Την είδαμε να κάνει ανατροπή με την Άστον Βίλα εντός έδρας , την είδαμε να κερδίζει 2-1 την Τσέλσι ενώ όταν είναι να παίξει με αδύναμες ομάδες εκεί τα σκαλώνει λίγο (Μπόρνμουθ). Η Τότεναμ θα είναι με απουσίες αλλά θεωρώ ότι ένα γκολ το έχει. Να μην τα πολυλογώ το ματς το βλέπω 2-1 με 2-2. Το anytime 2-1 πληρώνει 3,6 και 6,2 το 2-2.

Επόμενη στάση στο αγαπημένο ζευγάρι Κάντιθ – Βαλένθια.

Πολλές κόκκινες η παράδοση με εκείνη του Απριλίου του 22′ να μας έχει πληρώσει καλά (δυάδα σε τρίξι ήταν). Η Κάντιθ άμα θέλει να μην πέσει θα πρέπει να τα δίνει όλα για όλα από εδώ και πέρα. Την ποντάραμε και την προηγούμενη φορά με τη Γρανάδα όπου μας πλήρωσε καλά. Η Βαλένθια σίγουρα είναι καλύτερη ομάδα αλλά εκτός έδρας δεν τρομάζει πολλούς.

Μόλις δύο νίκες εκτός ενώ όταν πρόκειται για ξύλο απαντάει στις προκλήσεις. Ο Escuderos είναι τίμιος ρέφερι για κόκκινες όπου φέτος έχει 3 σε 10 ματς και όλες απευθείας. Κρατάω δύο πονταρίσματα εδώ.

Το πρώτο ένα κλασικό ειδικό με κίτρινες και κόκκινη.

Αλλά και την απευθείας κόκκινη σε απόδοση 11 που έχει μεγάλη αξία. Δεν θα την έδινα πάνω από 6.

Προχωράμε και πάμε στους Γερμανούς. Χθες μας έβγαλαν την πίστη στο live καθώς δε μπορούσαν να βάλουν τη μπάλα στα δίχτυα με τίποτα. Σήμερα θα κάνω στάση στην ομαδούλα του Γερμανούλη μας. Περιμένω ένα ματς που ξεκινάει από το 1-1 και μετά κινείται προς τα αριστερά.

Ο Germanos το έπαιξε άσσο ενώ εγώ λέω να πάω με ότι bet ανέφερα στον αγώνα της Μαν Γιουν. Στα τελευταία 4 εντός επιβεβαίωσε 3 φορές το 2-1 anytime score. Στο 5,5 που βλέπω έχει αξία στα μάτια μου.

Πάμε και στους Ιταλούς όπου θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι αυτό το Μίλαν – Ρόμα. Περιμένω γκολ, πέναλτι και κάρτες. Παράδοση φουλ στις κάρτες. Η Μίλαν αποκλείστηκε στο κύπελλο και σήμερα θα πρέπει να τα δώσει όλα.

Από την άλλη η Ρόμα πάει κατα διαόλου. Πολλά νεύρα στα αποδυτήρια και οι οπαδοί βράζουν. Μεγάλος εκνευρισμός στις τάξεις της. Αυτό πάντα οδηγεί σε κάρτες. Η Μίλαν θα έχει απουσίες πίσω και αυτή η σημερινή άμυνα δε ξέρω πως θα κρατήσει το θωρηκτό Λουκάκο. Οπότε βλέπω πεναλτάκι στο ματς αλλά και πολλές κάρτες με κόκκινη.

Όλα τα παραπάνω όμως πέφτουν στον ρέφερι της αναμέτρησης.

Ο Marco Guida δεν είναι καλός για κάρτες. Ενώ και τρελό πεναλτάκια δεν τον λες. Στο Φετινό Γιουβέντους – Ίντερ έβγαλε μόλις 3 κίτρινες κάρτες. Οπότε δεν μπορώ να κάνω δυνατό παιχνίδι στο ματς όσο και αν με τραβάει.

Θα κάνω λοιπόν ότι έκανα και χθες. Θα πάω με ένα συνδυαστικό με γκολ και κάρτες. Αυτό και τίποτα άλλο.

Έχει αξία και από μόνη της η κόκκινη σε απόδοση 5. Εγώ θα ρίξω λίγο τις μονάδες και θα στοχεύσω ψηλά όπως έκανα χθες.

Κλείνοντας πάμε και στην Γαλλία.

Εδώ θα κάνω στάση στο βραδινό Λανς – Παρί. Για όσους δεν το ξέρετε, η Λανς είναι η αγαπημένη μου ομάδα στη Γαλλία. Σήμερα το γήπεδο αναμένεται να είναι καυτό. Σαν κλουβί είναι με τους πολύ πορωμένους οπαδούς. Καλή , δουλεμένη ομάδα που όμως σήμερα θα έχει πάρα πολλές απουσίες. Εγώ θα κάνω στάση στη παράδοση καθώς βγάζει πολύ τσαγανό με τη Παριζιάνα.

Δεν τη γουστάρει και είναι από αυτά τα λεγόμενα άτυπα ”ντέρμπι” που δεν είναι γραμμένα πουθενά. Νομίζω άλλωστε η παράδοση το μαρτυράει. Με το Brizard στην σφυρίχτρα σήμερα και τη κόκκινη σε απόδοση 6 θα κάνω ένα bet. Λίγο να ζοριστεί η Παριζιάνα θα βγάλει νεύρα.

Κλείνοντας έχουμε και το Πόρτο – Μπράγκα. Εδώ είχαμε αντικάσταση διαιτητή και γι αυτό οδηγούμε στο να κάνω ποντάρισμα με κάρτες. Ο Artur Soares Dias (αντιπαθητικός) λοιπόν δήλωσε τραυματίας και τη θέση του πήρε ο πολύ καυτός φέτος Miguel Malheiro.

Φέτος έχει σπάει κοντέρ ο ρέφερι αυτός αφού σε 6 εμφανίσεις έχει 4 κόκκινες και 45 κίτρινες. Δηλαδή μέσο όρο κάπου στις 7,5 κάρτες ανα μάτς ενώ στο ημίχρονο αγγίζει το 3,5 ο μέσος όρος σε κάρτες. Δολοφόνος φέτος δηλαδή. Νομίζω αξίζει ένα διπλό ποντάρισμα σε κάρτες σε ένα παιχνίδι που η Πόρτο θέλει πολύ για να μην χάσει επαφή με τη κορυφή.

Και λίγο το κόμπο κόκκινων στο 21.

Αυτά ήταν όλα όσα είδα. Θα τα ποντάρω όλα μιας οι αποδόσεις είναι θηριάκια και με παίρνει.

Με ένα κερδισμένο παίρνω όλο το ποντάρισμα της ημέρας πίσω. Δεν χάνω δηλαδή. Θα αφήσω το μονό της Μαν Γιουν αλλά θα το κάνω δυάδα με αυτό της Γκλάντμπαχ (κανόνισε μπάμια να μας φτιάξεις).

Τα λέμε εμείς στο chat όπου και σήμερα θα μας πάρει αργά το βράδυ παρέα.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS