1021

Skotostrious

Συνεχίζοντας το καλό σερί τους…

Kαλημέρα σε όλες και όλους και καλό σαββατοκύριακο ! Είναι μια από τις πολύ σπάνιες περιπτώσεις που στο νησί δε θα ασχολούνται πολύ με τις ιπποδρομίες καθώς το γεγονός που κυριαρχεί στην αθλητική και όχι μόνο επικαιρότητα είναι ο αγώνας της εθνικής τους για το Euro άλλα εμείς πιστοί στις συνήθειες μας θα κάνουμε τη κλασική σαββατιάτικη βόλτα μας στα ιπποδρόμια.

Δύο οι σημερινές στάσεις και η πρώτη θα γίνει στο ιπποδρόμιο του Haydock όπου πραγματοποιείται μια δυνατή ημερίδα και θα πάμε στην τέταρτη κούρσα του προγράμματος, ένα από τα κλασικά μεγάλα χάντικαπ της σεζόν στο οποίο ανάμεσα στις πολλές αξιόλογες συμμετοχές αξίζει να στηρίξουμε τον VALYRIAN STEEL στην προσπάθεια του για το χατ τρικ στην φετινή του καμπάνια.

Ερχεται από δύο πολύ καλές νίκες στο συνθετικό στίβο του Kempton και η μετάβαση του στο γρασίδι δεν αναμένεται να το προβληματίσει καθώς προέρχεται από γενεαλογικό δέντρο με ικανότητες στο συγκεκριμένο έδαφος (Frankel). Συνολικά στην καριέρα του έχει 4 νικες σε 6 αγώνες και σήμερα αγωνιζόμενο στα χαμηλά βάρη αναμένεται να είναι για μια φορά ακόμα πρωταγωνιστής.

H δεύτερη και τελευταία επιλογή μας για σήμερα έρχεται από το ιπποδρόμιο του Carlisle όπου στην τέταρτη κούρσα της ημερίδας θα ποντάρουμε στο φαβορί DETECTIVE να συνεχίσει την πολύ καλή του πορεία στη φετινή σεζόν. Ερχεται από δύο κούρσες στο ίδιο ιπποδρόμιο με σήμερα με ρεκόρ 1 νίκη και 1 δεύτερη θέση στην οποία αγωνιζόμενος σε μικρότερη απόσταση έδειξε να μη βολεύεται.

Επιστρέφει σήμερα στην αγαπημένη του απόσταση και καθώς δε θα επιβαρυνθεί με ποινή για την προηγούμενη νίκη του αναμένεται να έχει πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο.

Συνοπτικά

Σάββατο 03/07 17:15 Haydock Bet365 Old Newton Cup Handicap : VALYRIAN STEEL (9,00)

Σάββατο 03/07 21:50 Carlisle Jim Williamson Memorial Handicap : DETECTIVE (3,00)

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος.

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed.

H κούτσα στο Carlisle βρίσκεται στο κουπόνι ιπποδρομιών του ΟΠΑΠ (κωδ : 036 , αρ : 08)

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious