826

Thassios

Συνεχίζουμε την αντεπίθεση

Καλημέρα παικταράδες μου! Δε μπορώ να πω ότι δεν χάρηκα! Δε μπορώ να πω ότι δεν σηκώθηκα από τη καρέκλα και πανηγύριζα! Και γιατί να μην το κάνω;; Αφού όπως είπε και ένας φίλος στο chat ”στήσαμε ένα μίνι πάρτι , 51 απόδοση και δεν θα τρελαθούμε;;΄΄ ! Πραγματικά δώσαμε καλό χτύπημα πιάνοντας την μεγαλύτερη απόδοση μέχρι τώρα από τότε που βρίσκομαι στην επίσημη ομάδα του Betsellers.

Το χρειαζόμουν γιατί φέτος με έχει αδικήσει αρκετές φορές. Ας ελπίζω να είναι η αρχή μια καλής αντεπίθεσης!

Το πρόγραμμα σήμερα δεν είναι πολύ καλό. Με το ζόρι ξεχώρισα 4-5 παιχνίδια για ποντάρισμα ,με γκολ αλλά και κάρτες , οπότε θα πάμε χαλαρά!

Ξεκινάω από Αγγλία όπου θα κάνω στάση στο Νιουκάστλ – Γουότφορντ και δεν θα παίξω άσσο όπως θα κάνει πολύ κόσμος.

Τα είπαν και τα παιδιά στην εκπομπή ότι δεν αξίζει σε τέτοια απόδοση. Τι θα παίξω ; Σε μια μέρα με κακό πρόγραμμα θα κρατήσω εδώ το g/g ημιχρόνου. Το είχα σημειωμένο και σε έναν παλιότερο αγώνα με την Νιουκάστλ όταν έπαιξε με την Μπρέντφορντ και είχε βγει αέρας αλλά δεν το είχα παίξει γιατί είχα αρκετούς αγώνες και κόπηκε στη διαλογή.

Σήμερα αντιμετωπίζει την Γουότφορντ μια ομάδα που έχει 3 g/g ημιχρόνου σε 8 ματς εκτός. Οι γηπεδούχοι μετράνε 4 εντός σε 10 ματς και νομίζω ότι αξίζει σε απόδοση 4,2 που βλέπω.

Πάμε παρακάτω όπου θεωρώ ότι υπάρχει ένα g/g ημιχρόνου που βγάζει μάτια. Αναφέρομαι στο Γκλάντμπαχ – Λεβερκούζεν φυσικά όπου έχουμε την ομάδα με το μεγαλύτερο ποσοστό με g/g ημίχρονου στα εντός έδρας παιχνίδια να αντιμετωπίζει μια από τις ομάδες με τα περισσότερα g/g ημιχρόνου εκτός.

Φυσικά το έχουν πάρει πρέφα οι μπουκ και το μάξιμουμ που βλέπω σαν απόδοση είναι το 3,4. Δίκαιη τιμή με οριακή αξία ενώ θεωρώ ότι υπάρχει μεγαλύτερη αξία στο g/g και over 2,5 ημιχρόνου σε απόδοση 6,5. Αυτό είναι που θα κρατήσω κιόλας ανεβάζοντας λίγο το ρίσκο.

Τέλος ακόμη ένα g/g ημιχρόνου που μου αρέσει είναι στο ματς του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ αφού οι γηπεδούχοι φέτος έχουν 4 σε 8 εντός έδρας ματς που έχουν παίξει ενώ ο ΟΦΗ έχει 3 στα 8 εκτός.

Το 6 που βλέπω είναι θεόρατο και νομίζω ότι έχει πολύ μεγάλη αξία , φυσικά και το απλό g/g στο 2,40 έχει αξία για όποιον θέλει να κάνει μία δυάδα. Εκτός από αυτό να συμπληρώσω ότι η παράδοση έχει πολλά ng όποτε έχουν παίξει στη Τούμπα, ενώ τα ελάχιστα ματς που έχουν βγει g/g ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει με ανατροπή. Στο 10 να κερδίσει ο ΠΑΟΚ με ανατροπή (ο ΠΑΟΚ το είχε κάνει τελευταία και με τον Αστέρα).

Αυτά σε ότι αφορά τα γκολ και πάμε λίγο στα ματς που θα κρατήσω για κάρτες. Καταρχήν ”τι κάνει νιάου νιάου που λένε”. Μονό ματς κυπέλου και ντέρμπι της Ανδαλουσίας. Η Μπέτις υποδέχεται την Σεβίλλη και θα γίνει χαμός. Ήδη οι οπαδοί των ομάδων έχουν οργιάσει αυτές τις μέρες στα social αλλά και στους δρόμους από ότι έχω διαβάσει.

Ο ρέφερι της αναμέτρησης είναι λίγο αψυχολόγητος όπου βγάζει αρκετές κίτρινες κάρτες ενώ η κόκκινη μπορεί να βγει από εκεί που δεν περιμένεις με αυτόν (καμιά διαμαρτυρία) και όχι από σκληρό φάουλ. Ψάχτηκα γενικά και το μόνο που αξίζει είναι το 4αράκι της κόκκινης κάρτα αλλά με πολύ επιφύλαξη λόγω αψυχολόγητου ρέφερι.

Το δεύτερο παιχνίδι που περιμένω ξύλο και νομίζω ότι είναι το καλύτερο της ημέρας είναι στη Πορτογαλία το ματς της Μπράγκα με την Μαρίτιμο.

Η Μπράγκα τελευταία βγάζει πολλά νεύρα στα παιχνίδια της αφού έχει δεχθεί 3 κόκκινες (2 στο κύπελλο και 1 στο πρωτάθλημα) σε τελευταία 3 ματς. Από την άλλη η Μαρίτιμο είναι ομάδα που έχει δοντάκια και περιμένω να την βάλει δύσκολα. Αν εξαιρέσουμε την 7αρα από την Μπενφίκα έχει 4 νίκες στα τελευταία 6 ματς και περιμένω ένα παιχνίδι κάτι αντίστοιχο με εκείνο μέσα στην Σπόρτινγκ.

Είναι από τις ομάδες που ρίχνουν ξύλο η Μαρίτιμο και περιμένω να ρίξει αρκετό απόψε. Στο 3,80 που βρίσκω τη κόκκινη έχει καλή αξία με ένα ρέφερι σούπερ κοκκινάκια (φέτος έχει ήδη 2 σε 5 ματς) όταν γενικά παίζει κάπου στο 2,70 η τιμή της.

Αυτά είναι όλα όσα ξεχώρισα για σήμερα ενώ στα πρωταθλήματα που ξεκινάνε και πάλι δεν θα ποντάρω κάτι αφού θέλω να δω εικόνα των ομάδων.

Μετά από μικρή διαλογή θα αφήσω το g/g της Νιουκάστλ (ελπίζω να μην είναι σημαδιακό και ξαναβγεί τώρα που το αφήνω) και θα αφήσω το Ισπανικό να το δούμε στο live αφού καλύτερα να έχουμε εικόνα και μήπως ψυχολογήσουμε και τον ρέφερι. Βάρος στο Πορτογαλικό και στα υπόλοιπα με ρίσκο.

Τα λέμε το απογευματάκι στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS