3402

Billaras

Σύνεση κι υπομονή…

Γιά να φύγω γρήγορα απ' όσα έγιναν πριν μιά εβδομάδα, στο FA CUP νομίζω ότι …λίγο με αδίκησε. Ή αδίκησα τον εαυτό μου με την χημεία, διαλέχτε και πάρτε. Η αρχική διαλογή δεν ήταν καθόλου κακή, γιά παράδειγμα το περασμένο Σάββατο αν κάποιος κοίταγε Kingbet μιάς μέρας πριν θα έβλεπε ότι είχα…3 στα 4! Ελα που εδώ “πέταξα” Πρέστον και Ροτσντέιλ, κέρδισε η Μπράιτον και έφερε 3-3 η Μπράντφορντ! Μετά, ήταν τα αποτελέσματα.

Τόσο δα εύνοια ήθελα. Είτε Μπράντφορντ, είτε Ιπσουϊτς, μου έκαναν μεγάλη διαφορά. Εμειναν στο Χ. Και γενικά, καμιά δεν πήγε “άπατη”, οριακές ήττες πχ γιά Λιντς, γιά Γουίμπλεντον, ακόμα και η Ρέξαμ προηγήθηκε. Νομίζω λοιπόν ότι μπορούσε να πάει καλύτερα… Πάμε στα φρέσκα. Ο Μάκης τα είπε περίπου όλα. Σε μιά περίοδο ζόρικη, φυλάγεσαι.

Δείτε τι έκανε η Ρεάλ μετά την επανέναρξη. Δύο ήττες. Δείτε τι έκανε χθες βράδυ η Μαρσέιγ. Ηττα. Δείτε τις αλλαγές στους πάγκους, δείτε μεταγραφές, δείτε (στο νησί) δανεισμούς. Εφτασε ομάδα σε 10 μέρες να πάρει ήδη…μιά πεντάδα παίκτες (Μάνσφιλντ). Αντε βγάλε εσύ συμπέρασμα τώρα. Μύλος κανονικός. Με αυτά στο μυαλό λοιπόν, πάμε στα φρέσκα.

Θα διαφοροποιηθώ ελάχιστα από τον Μάκη. Στην Premier, σαφώς και κοίταξα και Σάντερλαντ και Γουέστ Χαμ και Πάλας, αλλά τελικά..κράτησα την Αστον Βίλα. Η Σάντερλαντ έφυγε γιατί δεν πείθει εντός, η Γουέστ Χαμ γιατί έχει ρεβάνς κυπελλου σε λίγα 24ωρα (αυτό το δεδομένο με προβλημάτισε πολύ και γιά άλλα ματς, θα το δείτε παρακάτω), η Πάλας γιατί οκ, νέος προπονητής αλλά και η Τότεναμ…έχει κοφτερά δόντια και πρόσφατα και γενικά εκτός έδρας.

Η Βίλα ναι μεν δεν είναι το…θηρίο, ναι μεν έχει απουσία του Φλάαρ, ναι μεν το κλίμα με τον Λάμπερτ δεν είναι το ιδανικό, αλλά έχει και υπέρ της. Πρώτον, έτσι όπως παίζει, μπορεί να βραχυκυκλώσει την Λέστερ. Η Λέστερ παίρνει αποτελέσματα τελευταία, αλλά ως αουτσάιντερ με άμυνα και ξύλο. Τώρα…θα τα κάνει η άλλη αυτά! Συν τις απουσίες της.

Και οκ, φαβορί η τελευταία είναι προφανές λάθος, δεν στέκει. Στην Championship δύο είχα, ένα κρατάω. Ροδεραμ και Γουένσντει. Ο Μάκης τα ανέλυσε σωστά, μένω με το δεύτερο. Στην 2η τίποτα, ενώ στην 1η είχα δύο, τα έκανα τρία σήμερα (κοιτόντας έντονα την Πορτ Βέιλ), έμεινα με τα αρχικά δύο. Και εδώ θα διαφοροποιηθώ με τον Μακ, σε ένα σημείο. Εγώ θα κρατήσω Σκάνθορπ.

Ειναι στο 3.50, οριακά το παίρνω. Και παίρνω φυσικά και Ντονκάστερ. Με λίγα λόγια; Ο Μάκης παίζει trixie με Βίλα-Γουένσντεϊ-Ντόνκαστερ, εγώ έτσι αποφάσισα φέτος να πειραματιστώ, πάω σε yankee με τα τρία αυτά συν την Σκάνθορπ. Που προβληματίζομαι; Οτι και Σκάνθορπ και Ντόνκαστερ έχουν αγώνες-ρεβάνς γιά το κύπελλο. Θα το ρισκάρω όμως, αλλιώς…δεν θα έπαιζα τίποτα! Εκτός νησιού θα κάνω επίσης μιά “μικροαλλαγή” σε σχέση με τον Μάκη.

Ναι, η μιά θα είναι η Βαλένθια. Στο 2.90 το δέχομαι. Η άλλη όμως δεν θα'ναι πάλι σπανιόλα, θα είναι η Νις. Δεν θα παίξει ο Μπεν Αρφά, αλλά η έλευση του αρκεί να αλλάξει κλίμα. Και η Λοριάν έχει ένα σκασμό απόντες (κυρίως του Αγιού) και δεν μου τα έλεγε καλά εδώ και μήνες. Αποδεκτό το 2.25. Και θα γίνει έτσι μιά δυάδα. Ομολογώ ότι σκέφτηκα να πάρω την Βαλένθια και να την βάλω στο yankee αντί της Σκάνθορπ, να πάω σε ένα yankee με τρία αγγλικά και ένα ισπανικό και να κλείσω το παιχνίδι μου έτσι.

Αλλαξα γνώμη, να δούμε αν θα βγει σε καλό. Επίσης, να πω ότι αύριο θα έχω Bet of the day. Οσοι έχετε διαβάσει Kingbet το ξέρετε ήδη. Πάλι η …ίδια ομάδα θα είναι, η Ατλέτικο Μαδρίτης. Με πλήρωσε προ μηνων με τη Ρεάλ, ας ξαναγίνει το ίδιο. Εχει παιχθεί ήδη δυνατά, λεπτομέρειες αύριο. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Επιστροφές από 4/1: 350 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 5.

720 μονάδες. Ποντάρισμα 10/1: Yankee: Αστον Βιλα 2 (3.75)-Σκάνθορπ 2 (3.50)-Ντονκάστερ 2 (3.20)-Σέφιλντ Γουέν. 2 (3.50), με 35 μονάδες κάθε δυάδα (210), 15 κάθε τριάδα (60), 10 στην τετράδα. Ολο μαζί 280 μονάδες. Δυάδα: Νις 1 -Βαλένθια 2 (6.52) με 80 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 360 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 5360 μονάδες. Βλέπετε ότι παίζω…όσα πήρα πίσω από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πριν έξι μέρες.

Τα ίδια “γυρίζω”. Δεν ξανοίγομαι, περιμένω καρτερικά. Μιά δυάδα κάπου μου τα δίνει όλα πίσω και παίρνω και ένα..πακέτο τσιγάρα. Αυτός είναι και ο αρχικός στόχος, αν και δεν κρύβω ότι περιμένω ένα…ξέσπασμα. Θα γίνει. Πάντα γίνεται. Μπορώ να περιμένω. Μόνο το χρονικό σημείο δεν ξέρω. Καλό (και κυρίως συνετό) βόλι. Αύριο ίδια ώρα γιά τα αυριανά.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras