3004

Billaras

Σύστημα και δυάδα…

Ξεκινώντας χιουμοριστικά, θα'θελα πολύ να ρώταγα τους γείτονες ιταλούς ένα πράγμα: Γιατί ρε παλληκάρια αφού θέλετε να το παίξετε…φιλικό το ματσάκι, δεν το κάνετε “πλούσιο”, με γκολάκια και θέαμα να ευχαριστηθούν και οι τηλεθεατές, και όσοι πλήρωσαν εισιτήριο και όσοι…το παίξαμε over; Αναφέρομαι φυσικά στο Σασουόλο-Ρόμα χθες.

Εντάξει, έκανε …νιάου νίαου (και όχι στα κεραμίδια), αλλά βάλτο βρε αγόρι μου το πέναλτι, να γίνει 1-1 και μετά φάτε ένα δεύτερο (όπως και το…φάγατε anyway). Κάπως έτσι χάθηκε η δυάδα, ενώ γιά τα δύο μεγάλα, το ένα πέρασε και δεν ακούμπησε, το άλλο ακούμπησε και…παραακούμπησε, αλλά που να'ξερα ότι ο Οστιν θα μείνει εκτός αποστολής; Η Σαουθάμπτον το πήγε μιά χαρά (4ο που δεν δέχεται γκολ), άμυνα σούπερ, τέρμα σούπερ, έκανε τις εξαιρετικές κόντρες της, αλλά μπροστά στον Τσέχ…μπλουμ.

Εδώ κολλάει ένα “κρίμα”. Σήμερα θα είμαι…λιτός. Σβέλτος. Τρία μεγαλούτσικα σημεία, σε ένα trixie. Ρόντα, Ανζέ, Σαμπντόρια. Ξεκινάω από το τρίτο..Το'χα 2.70 και το το κοίταγα. Τώρα που (ανεξήγητα) ανέβηκε, θα το παίξω. Να μου πει κάποιος γιατί είναι φαβορί (του 2.40, ούτε καν οριακό) η Τορίνο. Επειδή έδωσε τον βασικό της φορ (Κουαλιαρέλα) στην…Σαμπντόρια; Επειδή ο Βεντούρα είναι γεβονέζος και έχει διατελέσει και παίκτης και προπονητής της Σαμπ; Επειδη στο τελευταίο ματς εφερε… 0-0 με την…Βερόνα; Επειδή στα τελευταία οκτώ ματς έχει κερδίσει μόνο την Φροζινόνε; Επειδη εκτός έχει 2-2-6; Ή επειδή έχει ένα +7 από τη ζώνη (όπου το έχει από την Κάρπι, η οποία παίζει στην Φιόρε, άρα πιθανότατα δεν θα μειωθεί η διαφορά); Οκ, η Σαμπ δεν είναι καλά.

Αλλά εντός, έχει ένα αξιοπρεπές 5-2-4, οι δυο τελευταίες ήττες ήταν από Νάπολι και Γιούβε, δεν ήταν γκέλες. Και στο 3-2 από την Μπολόνια μου έδειξε κάτι, το ισοφάρισε και άδικα με πέναλτι στο τέλος έχασε. Και έχει και κίνητρο, είναι στο οριακό +4 από τη ζώνη. Θα το πάρω το 3.10. Γιά τα άλλα δύο μιλάει η φόρμα. Η Ρόντα έκανε 6 μεταγραφές, όλες παίζουνε, ήδη στο 2016 έδειξε δυνατή, 2-2 πχ με Αγιαξ προχθές.

Και στην Φέγενορντ…τρέχει αίμα. Απειλές, ξύλο, τρελλές φάπες, όχι απλά κοιλιά αλλά…στο ναδίρ όλα. Εχει μοναδική σανίδα το κύπελλο. Ε και; Μπορεί είναι το ερώτημα; Και οκ, ας πούμε ότι μπορεί. Στο 3.60 η Ρόντα; Τόσο φαβόρα η Φέγενορντ; Ε οχι. Και τέλος, έχω την…τρίτη (και δικαίως και καμαρωτή) Ανζέ στο 3.30 μέσα στη Ρεμς που έχει ξεχάσει να κερδίζει.

Δυό στημένα θέλω, να πάνε μέσα και τα δύο, μαστόρισα η Ανζέ στα στημένα. Δηλαδή, 17η με 3η και φαβορί η 17η, που ΄χει…μιά νίκη απο Οκτώβρη; Αυτά είναι. Περιμένω και την Νιουκάστλ από χθες, θα παίξω και μιά δυάδα λίγο…τζογαδόρικη και σίγουρα προσιτή στη μάζα, με Νις 1+over (κόμπο, στο 3.60, με…ρίχνουν και το ξέρω) μαζί με Ναντ άσο (2.00). Και έκλεισα.

Ας μου δώσει κάτι σήμερα, αρκετά με τα…δοκάρια, ώρα του είναι να στρίψει! ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 14.100 μονάδες. Ανοιχτα μπετ: Νιουκάστλ 2 (5.50) με 55 μονάδες. Ποντάρισμα 3/2: Δυάδα: Νις 1+over- Ναντ 1 (7.2) με 60 μονάδες. Trixie: Ρόντα 1 (3.60)-Ανζέ 2 (3.30)-Σαμπντόρια 1 (3.10) με 45 μονάδες κάθε δυάδα και 15 η τριάδα, όλο μαζί 150 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 210 μονάδες.

Νέο υπόλοιπο: 13.890 μονάδες. Βλέπετε, παίζω λίγα, νορμάλ παιχνίδι. Και πήγα σε trixie εφόσον οι απόδοσεις δεν ήταν άνω του 4.00 ή κοντά εκεί. Δυάδα να βγει (είτε η “ξερή”, είτε από το σύστημα) διπλάσίασα. Και έχω και “μπαλαντέρ” την Νιουκάστλ. Τίποτα άλλο, από απόψε ξεκινάμε μελέτη, νέα στήλη το Σάββατο!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras