405

Thassios

Σύστημα με σκορ

Καλημέρα Betsellerades μου!

Τώρα τι να πούμε για μεσοβδόμαδα. Ο διαιτητής δεν ήθελε να μας πληρώσει το ποντάρισμα της Λιντς αφού θα μπορούσε άνετα προς το τέλος να της δώσει ακόμη μια κάρτα. Ο ΠΑΟΚ πήγε και έφαγε τρίτο γκολ και μας στέρησε κι αυτός το ταμείο ενώ χθες το ντέρμπι της Πορτογαλίας δεν είχε κόκκινη απλά. Περιμέναμε μία κόκκινη για να πληρωθούμε αυτό το 9αρι.

Νομίζω ότι μας μούτζωσε λίγο μέχρι στιγμής ο Απρίλιος. Αλλά να σας πω την αλήθεια μετά τα χθεσινά όργια των παιδιών στην Αγγλία (ω ρε Billara, πως τους σούβλισες έτσι!!) αλλά και του Tzini στο Μαρόκο θα τα ξεχάσω γρήγορα (χοχοχοχ)!

Στα φρέσκα τώρα έχουμε ένα κακό πρόγραμμα. Κυρίως σε ότι αφορά τις κάρτες θα είναι από τις σπάνιες μέρες που δεν θα παίξω τίποτα.

Δεν θέλω να το πιέσω αφού δεν υπάρχει κάποιο παιχνίδι που να μου κάνει το μεγάλο κλικ. Είδα λίγο το Λάτσιο – Γιουβέντους που θεωρώ ότι θα έχουμε πάνω από 4-5 κάρτες με τον Di Bello αλλά τίποτα το σπουδαίο. Ακόμη και στους Λατίνους που ψάχτηκα δεν έχει κάτι σπουδαίο. Οπότε κάρτες γιοκ.

Στα γκολ πάλι κάτι ψιλοέχει και με αυτά θα κάνουμε παιχνίδι.

Ξεκινάω από τους Γερμανούς όπου κάνω στάση στο παιχνίδι της Λεβερκούζεν με την Φρανκφούρτη. Οι γηπεδούχοι είναι ξεκάθαρα πιο φορμαρισμένοι αφού στο πρωτάθλημα έχουν 4 σερί νίκες αντίθετα με την Φρανκφούρτη που αγνοεί τη νίκη εδώ και 2 μήνες περίπου. Νομίζω ότι εύκολα η δύσκολα οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν αλλά σαν κλασική Λεβερκούζεν θα το φάει ένα γκολάκι.

Εντός έδρας έχει δεχθεί και στα 3 τελευταία γκολ και νομίζω ότι η επιλογή 1 + g/g είναι τίμια στο 3,4 ενώ μου αρέσει και αρκετά το 2-1 anytime score σε απόδοση 4. Μπορεί την επόμενη εβδομάδα να ακολουθεί παιχνίδι για την Ευρώπη αλλά είναι εντός έδρας και γενικά αν θέλει να προλάβει το τρένο της Ευρώπης ξανά δε τη παίρνει να χαρίζει παιχνίδια σαν το αποψινό.

Παρόμοιο παιχνίδι περιμένω και στην Ιταλία ανάμεσα στην Αταλάντα και την Μπολόνια. Η Αταλάντα θέλει πιο πολύ το ματς αφού κυνηγάει την 4αδα ενώ η Μπολόνια που πατάει καλά τελευταία έχει το υλικό για να της βάλει τουλάχιστον ένα γκολ. Το ματς του πρώτου γύρου έληξε 1-2 ενώ βλέπουμε την Αταλάντα να έχει δεχθεί γκολ από Κρεμονέζε αλλά και από ΄Εμπολι στα δύο τελευταία.

Στο 4,4 εδώ το anytime score 2-1 είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Μετά πάμε στην Αγγλία όπου η Λέστερ υποδέχεται την Μπόρνμουθ. Κανονικά αυτό το ματς θα μπορούσε να το παίξει κάποιος για κάρτες αφού μιλάμε για εξάποντο παραμονής αλλά εγώ θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στην Λέστερ. Νομίζω πως άμα δε κερδίσει κι αυτή την εκτός έδρας Μπόρνμουθ που μετράει 2-2-10 ,τότε ας χαιρετήσει.

Φυσικά και δεν θα παίξω άσσο σε αυτή την απόδοση αλλά θεωρώ ότι θα είναι ένα από το κλασικά ματς της Λέστερ που έχουμε γκολ και περιμένω να πάρει αυτή το προβάδισμα. Το 2-1 anytime score είναι αυτό που κρατάω αφού όλα τα παιχνίδια της κυμαίνονται εκεί. Έφερε 1-2 με βίλα , 2-1 με Πάλας , 1-3 με Τσέλσι , όποτε νομίζω πως ήρθε η ώρα να πάρει κεφάλι αυτή.

Φυσικά και το ματς μπορεί να ξεφύγει και να δούμε κανένα 2-2 ή 3-2 αλλά ας γίνει το 2-1 να είμαστε ήσυχοι. Στο 4,4 κι αυτό.

Αυτά τα τρία είναι που μου άρεσαν πιο πολύ!

Από εκεί και πέρα ακόμη ένα anytime score (1-2 αυτή τη φορά) μπορεί να δούμε στη Τουρκία ανάμεσα στην Κασιμπάσα και την Τράμπνζοσπορ μιας και περιμένω παιχνίδι με γκολ.

Καλή παράδοση με γκολ έχουμε στο Βερόνα – Σασουόλο με το g/g + όβερ 3,5 να δίνει 3,90 που είναι καλή απόδοση.

Από κοντά εδώ και το g/g ημιχρόνου ενώ ένα ακόμη καλό g/g ημιχρόνου είναι στη Σκωτία ανάμεσα στην Στέρλινγκ Άλμπιον και την Ιστ Φάιφ.

Τέλος γκολ λογικά θα έχει και το Χέρτα – Λειψία όπου οι δύο ομάδες καίγονται για βαθμούς για διαφορετικούς λόγους. Η εκτός έδρας συμπεριφορά της Λειψίας με έκανε να μην ποντάρω εδώ το anytime score 1-2 ενώ κουβαλάει και κούραση από το κύπελλο.

Αυτά ήταν όλα όσα ξεχώρισα. Νομίζω δε χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση. Τα πρώτα τρία που μου άρεσαν πιο πολύ θα τα κάνω ένα ωραίο patent και κλείσαμε.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και εμείς θα τα πούμε το βραδάκι στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS