1858

Billaras

Τέσσερα ματς μέσα σε ένα μήνα…

Φτάσαμε αισίως στην διακοπή, μας μπαίνει και η Ανοιξη επίσημα από αύριο. Η σαιζόν προχωράει, τώρα βέβαια ήδη “ανασαίνουμε” και οι μηχανές θα φουλάρουν ξανά τέλος του μήνα. Μην περιμένετε αγώνες-σημεία εθνικών ομάδων από εμένα, βαριά βαριά να κάνω μιά εξαίρεση όλα τα επόμενα 24ωρα (θα δούμε ως την Παρασκευή).

Ουσιαστικά ξεκουραζόμαστε.

Κοιτάμε και πίσω πριν πάμε μπροστά. Τώρα έχω ηρεμήσει, πάντα μου περνάει μετά από λίγη ώρα, αλλά την Κυριακή μου’χαν ανάψει τα λαμπάκια. Ηταν ένα Σαββατοκύριακο που ενώ το περίμενα καλό, βγήκε μάπα χωρίς να…φταίω κιόλας! Εκτός αν θεωρείται “ευθύνη” που δεν έπαιξα κάποια ματς τα οποία είχαν περάσει την αρχική διαλογή, κυρίως εκτός Νησιού.

Ολο γυρίζει στο μυαλό μου πόσο διαφορετικά θα ήταν αν είχε παίξει και κερδίσει η Τρανμίρ και αν την Κυριακή είχε κάνει τα…αυτονόητα ο τερματοφύλακας της Μίλγουολ. Διώξτην τα μπάλα αγόρι μου, δεν έχει…κακάκια στο 95′, τώρα βρήκες να το “πνίξεις”; Δείτε την φωτό, και να μπλοκάρει μπορεί και να την πετάξει κόρνερ μπορεί, πανεύκολη φάση που όμως έγινε εδώ το 2-2.

Με τα “αν” όμως δεν γίνεται δουλειά. Γύρισα λίγω πίσω, ένα μήνα ακριβώς. Δεν με ευνόησε πουθενά η μπάλα, ενώ με αδίκησε (κατάφωρα) σε τέσσερα ματς. Μίλγουολ προχθές, Σεντ Τρούιντεν (με Μουσκρόν), Ολυμπιακός (με Λαμία) και Μπολόνια (με Ρόμα). Και τα τέσσερα οι περισσότεροι τα έχετε δει οπότε δεν νομίζω να υπάρχει έστω ένας να διαφωνεί.

Από 20/2 ως 20/3, αυτη η τετράδα μου στοίχισε 31 μονάδες καθαρού κέρδους (έχω αφαιρέσει τα μπετ) που αντί να έρθουν… μου φόρτωσε και 8,5 μονάδες χαμένες! Δηλαδή, σήμερα το ταμπλό θα είχε 39,3 μονάδες διαφορά από αυτό που βλέπετε. Να θυμηθώ τι έχανε ο Ολυμπιακός με 30 τελικές γιά να μην βάλει ένα γκολ; Η Σεντ Τρούιντεν με την Μουσκρόν που έπαιζε με εννιά παίκτες; Η Μπολόνια με την ψόφια Ρόμα; Ή το κουνέλι προχθές του γκολκίπερ της Μίλγουολ;

Αμα…μουλαρώσει που λένε, μουλαρώνει.

Λάθος μπετ ήταν εκείνο το διπλό της Ραπίντ. Εδώ ναι, αυτομαστιγώνομαι ακόμα. Και..σαδιστικά, σε εκείνη την ήδη χαμένη δυάδα, πήρα γκολ στο 90φεύγα, της Βιγιαρεάλ! Εμ εκει τι να την κάνω τη ρέντα ρε κουμπάρε; Σαν να με…δουλεύει λιγάκι (γέλια).

Συνοπτικά: Ολα καλώς καμωμένα, δεν θα άλλαζα κάτι, συνεχίζουμε και θα δούμε τι θα γίνει.

Προφανώς ζορίζει η σαιζόν, προφανώς και από Απρίλη θα…κελαηδάνε και τα πουλάκια, αλλά όπως με αδικεί σήμερα, έτσι αύριο σκάει και το “απρόσμενο”. Θα δείξει.

Προς το παρόν, διαβάστε αν θέλετε την σημερινή Kingbet, δεν έχω προτάσεις, δεν παίζω τίποτα, όπως δεν θα παίξω και την Παρασκευή (πάντως έχει κάτι…ίσως μυρωδάτο στο Νησί, θα το διαβάσετε αρχικά στην Kingbet της Παρασκευής).

Επόμενη στήλη εδώ (και παρουσία μου στο chat) το Σάββατο. Η διακοπή, η αγρανάπαυση όπως την λέω, κάνει καλό, είνα χρήσιμη!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras