1986

Billaras

Τέσσερα μεγάλα, ένα…μικρό!

Ισοπαλία με τον μπουκ χθες, την δέχθηκα… αδιαμαρτύρητα, αν και “κάτι” παραπάνω μπορούσε. Βασικά είτε η Χάρτλπουλ είτε η Λόκερεν. Αξιζαν και οι δύο. Anyway, αρκούσε η (μεγάλη) Ντόρτμουντ, που… ίσως και να ήταν λίγο δωράκι. Σίγουρα ήταν απόδοση εκτός πραγματικότητας πάντως.

Πάω στο σήμερα, δεν θέλω να πλατιάσω.

Στο νησί, μιά φευγαλέα σκέψη ήταν η Σάλφορντ, την προσπέρασα και στάθηκα που αλλου; Στο ντέρμπι. Σημειώστε ότι χθες στο FA CUP δύο μπομπίτσες έσκασαν, είτε παίχθηκαν (Στόκπορτ), είτε αναφέρθηκαν (Μέιντστόουν). Αλλη δεν έγινε, γενικά είχε πολλά Χ το Νησί.

Στο ντέρμπι λοιπόν. Μοιάζει λίγο με το…ελληνικό ντέρμπι, το Ολυμπιακός-ΠΑΟ.

Οι αποδόσεις (παρα)ξεφεύγουν. Ναι, η Σίτι ειναι ανώτερη, δεν το συζητώ. Αλλά πχ στο Τσέλσι-Μάντσεστερ αξιολογούσα στο 4,00 το διπλό, το βρήκα 5,50, το πόνταρα. Τώρα το αξιολογώ σήμερα στο 5,50, το βρισκω… 8,40! Στο dnb είναι στο 6,20 δηλαδή κι εδώ καθαρή αξία και με το Χ να μου επιστρέφει το μπετ. Μπορεί να πέσει τρίμπαλο; Ας πέσει.

Πάω τυφλά με την απόδοση, η Γιουνάιτεντ και πέρυσι εκεί ανατροπή έκανε, και τώρα έρχεται από…τέσσερις σερί (Νιουκάστλ, Τσέλσι, Μπόρνμουθ, Γιούβε). Μπάλα δεν παίζει μεν-παίρνει αποτελέσματα δε. Ποτέ δεν έχει ξαναδωθεί τόσο ψηλά η Γιουνάιτεντ.

Τυφλά πάω και στο Φάληρο. Στο 9,75 ο Παναθηναικός; Και στο 6,50 το dnb; Εδώ είναι ψηλά (2,37) και το goal/goal.

Μάτια έχουμε και βλέπουμε. Ξεχάστε τι ομάδα γουστάρετε. Είναι γιά τόσο ψηλά; Και εδώ, μιά μονάδα σε “τυφλό” χτύπημα. Γιουνάιτεντ και ΠΑΟ στα draw no bet, στο 6,20 και 6,50. Και ότι θέλουν ας έρθουν, δεν τα μετανοιώνω.

Πάμε παρακάτω. Αναφέρω συνοπτικά: Εσπανιόλ, Χάκεν (το μοναδικό που αξίζει κάπως από Σουηδία και Νορβηγία), Σάντα Κλάρα, Σασουόλο, Χέρακλες, Ατρόμητος, όλα αυτά μπήκαν στο μικροσκόπιο.

Και σβήστηκαν στο παρά πέντε. Εχουν “κάτι”, γ αυτό έφτασαν ως εδώ, δείτε τα κι εσείς. Οριακά δεν έπαιξα Ατρόμητο, κυριολεκτικά στο παρά τσακ.

Και τι κράτησα; Ενα…λίγο κουλό, την Σαμπντόρια. Η Ρόμα είναι…ομάδα-ψυχάκιας. Σαν τη Λεβερκούζεν. Δείτε τι “ξερές” κάνει εντός. Κι εκεί που δεν την περιμένεις βασικά. Η Σαμπ έχασε αυγά και καλάθια στο τελευταίο ματς αλλά δοντάκια (κι εγωισμό) έχει.

Και μάλλον η Ρόμα θα κάνει και μερικές αλλάγες (μάλλον έξω ο Τζέκο). Στο 6,50 σέκο, ακόμα μιά μονάδα. Και τέλος, η Ναντ. Ντέρμπι αυτό, αλλά έχω μιά Ρεν μέτρια, από ταξίδι στο Κίεβο. Και μιά Ναντ φορτσάτη από τότε που ανέλαβε ο Χαλίλχοτζιτς. Μόνο νίκες και καλή μπάλα. Πως προκύπτει το 3,80 δεν ξέρω. Εδώ δύο μονάδες.

Τέσσερα σημεία λοιπόν.

Ή μήπως…πέντε;

Γιατί Ατρόμητος δεν είναι μόνο στο Περιστέρι, είναι και στον Πειραιά. Γ’ Εθνική, Ατρόμητος Πειραιά- Παλαιόχωρα. Ασος στο 2.22. Μην ρωτάτε τι και πως, εδώ….δεν ρωτάνε. Εδώ με 4 μονάδες. Και κλείσαμε. Τέτοια θα βλέπετε συχνά-πυκνά από εδώ και πέρα, είχα προειδοποιήσει. Προφανές ότι δεν είναι αγωνιστική επιλογή.

Οπως δεν θα είναι και οι επόμενες “παρόμοιες”. Στο τέλος θα κάνουμε τη σούμα να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε με τα…όμορφα (γέλια).

Νέα στήλη την Τρίτη, πολύ χαλαρή (σβήνουν οι μηχανές εν’ όψει Εθνικών ομάδων), θυμίζω στείλτε e-mail στο [email protected] γιά να δηλώσετε γιά τη σύναξη στη Θεσσαλονίκη! Μην το αφήνετε τελευταία στιγμή, έξι μέρες έμειναν.

Στο chat σήμερα ελάχιστα και από το κινητό. Η ημέρα έχει γήπεδο, έχει βόλτα, έχει γενικώς… λίγο (απαραίτητο) άδειασμα μυαλού!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras