2720

Billaras

Τέσσερα μεγάλα σημεία!

Δεν έγινε το “δίδυμο”. Και μάλλον δεν άξιζε να γίνει. Αίντε, λίγο παράπονο έχω από την Ειμπάρ, εδώ θα μπορούσε να γίνει και over, χάθηκαν πολλά, άνοιξε και νωρίς το σκορ. Και να περιμένω σήμερα την Ταραγόνα. Αλλά στα δύο εγγλέζικα που έχασα, δεν το συζητώ, ορθώς ήρθαν όπως ήρθαν. Οπως ορθά κέρδισε και η φουριόζα ΚΠΡ. Κρίμα που πήγε στα χαμένα, ήταν καλό σημείο, “φώναζε” ότι θα μπει με φόρα ελέω Χάλογουεϊ.

Κατά τα άλλα, ουκ ολίγες κηδείες. Τα…γνωστά δηλαδή, ως και η Μπάρτσα κόλλησε στο 0-0. Στα ντέρμπι δικαίοτατα η Ντόττμουντ, παρέλαση η Ρεάλ, αλλά στο Γιουνάιτεντ-Αρσεναλ το σκορ αδικεί την Μάντσεστερ. Οχι ότι ήταν τίποτα “ουάου”, αλλά το κυνήγησε, έκανε φάσεις, έδειξε κάποια πράγματα. Η Αρσεναλ ήταν…ψόφια. Χαμένη κάπου αλλού.

Πως πήρε το Χ; Ε, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μιά (και μοναδική και στο τέλος) τελική. Και μέσα. Ο …θεατής σ' όλο το ματς Ντε Χέα έμεινε να απορεί. Είπαμε, ποδόσφαιρο. Μπάλα είναι, ότι θέλει κάνει… Τα αφήνουμε. Στα φρέσκα. Δεν αλλάζει κάτι, πάλι προσεκτικά. Και μικρότερο ποντάρισμα κι από χθες, απλά γιατί..έχει λιγότερα ματς. Λίγες επιλογές.

Δυό σημεία φαβορί μονάχα, ο άσος της Σαμπντόρια και το over στο ντέρμπι του Μιλάνο, Μίλαν-Ιντερ. Στο 2.05 έκαστο. Πάνε αυτά. Στα μεγάλα; Τα δύο τα έχω “αποκαλύψει” απο χθες. Ταραγόνα (3.80) και Λιντς (3.90). Η μιά έστριψε (την ώρα που η αντίπαλος της πέφτει), η άλλη σε sold out μετά από χρόνια, σε καυτό Ελαντ Ρόουντ, σε φόρμα και ειδικά εντός εξαιρετική.

Σέβομαι απόλυτα τη Νιουκάστλ, αλλά 4αρι εντός η Λιντς δεν στέκει. Ποιά είναι τα άλλα τέσσερα; Η -εξαιρετική εντός- Αταλάντα, κόντρα στη Ρόμα. Αν έχετε δει έστω και μιά φορά εντός την Αταλάντα, θα συμφωνείτε χωρίς ενδοιασμούς. Στο 4.00 ξεφεύγει, η Ρόμα είναι ικανή γιά το καλύτερο (όπως μέσα στη Νάπολι) και το χειρότερο. Ολα είναι θέμα απόδοσης.

Ναπολι-Ρόμα στο 4.00 το διπλό, παίζω διπλό. Αταλάντα-Ρόμα στο 4.00 ο άσος, παίζω άσο. Τόσο απλό όσο ακούγεται. Ηταν λάθος εκείνο, είναι λάθος κι αυτό. Το άλλο είναι η Σιόν. Οκ, ειδικός δεν είμαι στην Ελβετία, αλλά έχω δει πολλάκις την Γιουνγκ Μπόις. Και η Σιόν είναι πολλά ματς αήτητη και φορμαρισμένη γιά να δίνει 4.00 επίσης. Το επόμενο είναι η Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Την άνεφερε από χθες ο Μάκης. Από που προκύπτει τόσο φαβορί η Αντερλεχτ? Μόνο από το όνομα και τη φανέλα προφανώς… Και τέλος, η Ραπίντ. Ντέρμπι με Σάλτσμπουργκ, αλλά με νέο προπονητή (της Αλτάχ) και στο 5.50; Δεν κολλάει με τίποτα. Οοοολα αυτά, είναι λάθη. Αν είχα 3.00 τη Λιντς, 2.80 τη Ζούλτε, 3.20 την Αταλάντα, τυχαία τα αναφέρω, δεν θα τα βλέπατε.

Οπου έχω “υπερκοστολόγηση”, παίζω. Το θεμα είναι ένα πλέον: Ποιά να αφήσω και πως να παίξω όσα κρατήσω! Ο καθένας ας κάνει τη χημεία του, έξι ανέφερα, κάποια θα σβήσω, αλλά αυτό αφορά εμένα, ο καθένας αποφασίζει βάση αυτών που του “μιλάνε”. Χθες πχ , κάποιος μπορεί να έπαιξε είτε Νιούπορτ, είτε Σάλκε, σημεία που αναφέρθηκαν και έφτασαν στην τελική ευθεία.

Το πρώτο που σβήνω είναι η Σιόν. Είναι η μοναδική απ' την οποία δεν έχω εικόνα και η Γιουνγκ Μπόις είναι καλή εντός. Και το δεύτερο που σβήνω είναι το πιό μικρό, η Ζούλτε. Λίιγο παραπάνω να είχε, θα έμπαινε στο παιχνιδι μου. Τώρα “ξεφεύγει” περίπου ένα 0.30, ήθελα περισσότερο. Και το τελευταίο ερώτημα: Τα τέσσερα σε yankee; Να ζητάω δύο; Ή και μονά; Σαφώς παίζονται και μονά, αγγίζουν ή περνάνε το 4.

00. Κι εδώ εσείς αποφασίστε. Εγώ λέω να ρισκάρω, να “φορτώσω” τις δυάδες και να πάω σε yankee. Οχι κι εύκολο (κάθε άλλο), αλλά έτσι μου κάθεται σήμερα. Τα μικρά τα αφήνω, αν θέλετε κάντε τα δυάδα. Εγώ θα πορευτώ μονάχα με αυτό το yankee… ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 7.130 μονάδες. Ποντάρισμα 20/11: Yankee: Λιντς 1 (3.90)-Ταραγόνα 2 (3.

80)-Ραπίντ 2 (5.50)-Αταλάντα 1 (4.00). Με 4 μονάδες η τετράδα, με 10 κάθε τριάδα. Και σε κάθε δυάδα από 36 μονάδες. Ολο μαζί 260 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 6.870 μονάδες. Ξαναλέω, είναι ζόρικο να έχω 50% σε τέσσερα τέτοια σημεία. Αλλά το'χω αποφασίσει από προχθές, δεν θέλω να ανοιχτώ, δεν προσθέτω στήλες με τα μονά. Επαιξα συνολικα 560 μονάδες το διήμερο, δηλαδή 100-200 λιγότερες από το μέσο όρο μου.

Οχι τυχαία. Η διακοπή μετράει. Επίσης προφανές είναι ότι δύο φτάνουν γιά να βγει κέρδος σήμερα, ή αν προτιμάτε να έρθω…ισόπαλος (ή και κερδισμένος) συνολικά το διήμερο. Ανάλογα ποια έρθουν (αν έρθουν). Τίποτα άλλο, ανέβασα στήλη από το βράδυ ελέω υποχρεώσεων, καλή Κυριακή, θα σκάσω μύτη στο chat μετά τις 5 το απόγευμα, οπότε…κάντε κουμάντο σε αυτά που είναι νωρίς (γέλια).

Νέα στήλη φυσικά την Τρίτη.  

Παλαιότερα άρθρα του Billaras