3805

Billaras

Τέσσερα με μεγάλο ρίσκο!

Καλησπέρα! Λίγα λόγια σήμερα ελέω πίεσης χρόνου. ιά το Champions League θα είμαι ξεκάθαρος: Δυάδα Τσέλσι- Μπενφίκα (3.67) και τέλος. Ούτε Μάντσεστερ Γιουναίτεντ που αρχικά κοίταγα, ούτε τίποτα. Μιά δυάδα και….πολύ της είναι. Απλά να αναφέρω ότι πλην Μαντσεστερ (από μεγάλα) κοίταγα και το Χ στο Παρί-Ολυμπιακός. Το αφήνω πρωτίστως γιατί σκοπεύω να παίξω ισοπαλίες την Πέμπτη….

. Γιά την Αγγλία; Στην 1η κοίταγα Τρανμίρ, Στιβενέιτζ, Ρόδεραμ. Οι ενδοιασμοί μου; Στην Τρανμίρ είναι το…Μολινό και ο στεγνός επαγγελματισμός της Γουλβς. Θα είναι και…πονηρεμένη μετά την 5αρα που έριξε η Τρανμίρ το Σάββατο. Στην Στιβενέιτζ είναι μιά πιθανή κούραση. Δεύτερο καπάκι διπλό, προχθές έπαιζε με 10 παίκτες πολλή ώρα μέσα στην Πιτέρμπορο και άντεξε.

Φοβάμαι μήπως η υπερπροσπάθεια έχει αντίκτυπο σήμερα. Γιά την Ρόδεραμ απλώς σκέφτομαι μήπως η Κόβεντρι βγάλει εγωισμό και αντιδράσει. Αυτό με προβληματίζει. Στην 2η κοίταγα κυρίως Σάουθεντ, αλλά…σβήστηκε ήδη. Απολύθηκε ο προπονητής της Πόρτσμουθ, κρίμα, ας…. τον κρατάγαν λίγο ακομα! Μετά κοίταγα Μπρίστολ Ρόβερς. Κι αυτή όμως ξαναπαίζει εκτός, κι αυτή έπαιξε με 10 και απόψε έχει γενικά απουσίες.

Κοίταξα κι ένα σήμερα. Τη Νιούπορτ…Πάει στην Μπέρι, κρατάει το μηδέν πίσω. Πάει στην Εξετερ, επίσης. Πάει στην Πλίμουθ, επίσης. Πάει στη Τσελτεναμ, επίσης. Τέσσερα στα τελευταία έξι εκτός, δεν έφαγε γκολ. Δεν θα πάει..χύμα σαν την Μόρκαμ. Η Οξφορντ δεν θα βρει διαδρόμους. Και δεν αλλάζω άποψη από ένα άνετο 3-0, επιμένω ότι η Οξφορντ εντός είναι προβληματική.

Τέλος, οχι απλά κοιτάω, αλλά κρατάω την Ντόνκαστερ. Το ματσάκι το έιχα παίξει τέλη Αυγούστου. Εδινε 4.00. Και ήταν 1-3 ημίχρονο πριν διακοπεί. Ψάχνω να βρω λόγο γιατί απόψε πληρώνει 5.00! Οκ, έχει μιά καλή απουσία. Ναι, αλλά έφερε πίσω τον Μακέντα στην επίθεση, η Τσάρλτον έχει δύο σερί ήττες και οκ, μιλάμε γιά εξωπραγματική απόδοση….. Αρα, έχω ήδη κρατήσει Νιούπορτ (3.

60), Ντόνκαστερ (5.00). Και κοιτάω τα άλλα που έχω μικρούς ενδοιασμούς. Βάση απόδοσης (3.40 και…7.50) πρέπει να κρατήσω την Ρόδεραμ και την Τρανμίρ αντίστοιχα. Οχι την Στιβενέιτζ, έχει πάει στο 2.85 και δεν με καλύπτει. Αυτό θα κάνω λοιπόν. Αφού αντικατέστησα ένα που θα έπαιζα σίγουρα (Σάουθεντ) με ένα που δεν είχα αρχικά συμπεριλάβει (Νιούπορτ), κρατάω τα άλλα τρία που εξ' αρχής μου γυάλιζαν.

Τρανμίρ, Ντονκάστερ, Ρόδεραμ… Και μάλιστα, θα ρισκάρω, δεν παίζω draw no bet την Τρανμίρ (είναι στο 5.50), αλλά πάω στεγνά στο εξωφρενικό 7.50. Κι ας φάω τρίμπαλο. To θέμα είναι πως τα παίζω αυτά; Εχω 5.00 (Ντόνκαστερ), Τρανμίρ (7.50), Ρόδεραμ (3.40) και Νιούπορτ (3.60). Μέσος όρος… 4.87! Θηρία… Ενα 2-3-4 είναι 11 στήλες. Αν παίξω και μονά, πάω στις 15 στήλες.

Ομως, αν βγει πχ ένα, πόσο θα με καλύψει; Πόσα θα πάρω πίσω; Θα παίξω λοιπόν μονά ΜΟΝΟ τα δύο πολύ μεγάλα. Ντόνκαστερ και Τρανμίρ. Και σε yankee όλα μαζί. Δύο στήλες λιγότερες μπορεί να κάνουν την διαφορά. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 10.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο:11.100 μονάδες. Ποντάρισμα 26/11: Δυάδα: Τσέλσι 2-Μπενφίκα 2 (3.67) με 165 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Ντονκάστερ 2 (5.

00) με 60 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Τρανμίρ 2 (7.50) με 45 μονάδες. Yankee: Τρανμίρ (7.50)-Ρόδεραμ (3.40)-Νιούπορτ (3.60)-Ντόνκαστερ (5.00), με 40 μονάδες κάθε δυάδα (σύνολο 240), από 20 μονάδες κάθε τρίαδα (ακόμα 80) και 10 στην τετράδα. Ολο μαζί 330 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 600 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 10.500 μονάδες. Η δυάδα του σεντονιού είναι κάτι σαν “κάλυψη”. Αν βγει, δεν χάνω τίποτα.

Από εκεί και πέρα, ένα μονό μου δίνει το 50%. Και μιά οποιαδήποτε δυάδα, παραπάνω. Ρισκάρω σήμερα, αλλά δεν εχω κανένα πρόβλημα. Τα γουστάρω και τα παίζω. Τα λέμε Πέμπτη, μάλλον θα παίξω γιά πρώτη φορά ισοπαλίες…..

Παλαιότερα άρθρα του Billaras