2864

Billaras

Τέσσερα τα ενδιαφέροντα!

Πάντα τον γούσταρα κι επιτέλους …συστήθηκε. Ντιμίτρι Παγιέ κύριοι. “Τα κάνω όλα και συμφέρω”. Ούτε 15 εκατ. ευρώ δεν στοίχισε στην Γουέστ Χαμ πέρυσι το καλοκαίρι (μην πει κανείς ότι είναι πολλά, γιά Premier League μιλάμε, κάτι…γατάκια τύπου Στέρλινγκ κάνουν πάνω από 50), να'ναι καλά το μάτι του Μπίλιτς. Απ' τα χρόνια της Σεντ Ετιέν φαινόταν ότι “το έχει”.

Κι έφτασε στα 29 να τον μάθουν όλοι (αλήθεια, πόσες φορές μας πλήρωσε φέτος εδώ στο Betsellers με την λονδρέζα;). Επειδή τον λένε…Δημήτρη (ούτε Ντίμι, ούτε Τζιμ, αλλά Δημήτρη παρότι γεννήθηκε κάπου στον Ινδικό Ωκεανό) , επειδή έβαλε και τα κλάματα χθες, τον γούσταρα ακόμα περισσότερο. Τι δεν γούσταρα; Τη Γαλλία φυσικά. Δεν ήταν μεγάλη έκπληξη βέβαια, πάντα οι διοργανωτές σε πρεμιέρα είναι νωθροί και φουλ αγχωμένοι.

Αλλά εδώ μιλάμε γιά κάκιστη ομάδα. Πιστεύω ότι θα ανέβει αισθητά τώρα μετά την πρεμιέρα, αλλιώς έτσι δεν πάει πουθενά. Και να πούμε κι ένα μπράβο στην Ρουμανία που το πήγε ως τα “κόκκινα”, με ότι είχε, στρωμένη, δεμένη, “τρεχαλατζού”. Α, κι ένα μπράβο στον Ζιρού που σκόραρε, εδώ είναι τα λεφτά μας (γέλια). Αυτά με το χθες, μπήκαμε στο EURO, καλά ήταν γιά αρχή, άμα έχει σασπένς το ματς και γκολάρα από τις λίγες, μόνο άσχημα δεν είναι (και μάλλον πληρώθηκαν και πολλοί).

Εννιά ματς πλέον στο τριήμερο ως και την Δευτέρα. Εχω αποφασίσει σε τρία εξ' αυτών να μην παίξω τίποτα. Ουαλλία-Σλοβακία, Γερμανία-Ουκρανία και Πολωνία-Β.Ιρλανδία. Θέλω να τις δω πρώτα. Οποιος πει ότι…ξέρει καλά αυτές τις ομάδες πλήν Γερμανίας, απλά πουλάει τρέλλα. Και δεν σκοπεύω να παίζω κάτι σε όλα τα ματς από πριν, γι αυτό έχουμε το live μπάς και προκύψει κάτι.

Αυτό σκεφτείτε το καλά. ΜΗΝ βαράτε αβέρτα. Οπως έγραψε σήμερα και ο κουμπάρος μου ο Γιώργος κάπου, μόνο το …αν θα κλάψει ο Κριστιάνο δεν έχει βγει σε απόδοση ακόμα (κι αν είχε βγει, όλο και κάποιοι θα το έπαιζαν). Αφήστε τα τρελλά μπετ, τα πολλά ειδικά, τα κόρνερ, τα αράουτ, πάρτι κάνουν οι μπουκ με αυτά, χωνέψτε το. Και από τα άλλα έξι ματς μάλιστα, ΠΟΥΘΕΝΑ δεν θα επιλέξω σημείο! Προσέχω γιά να έχω.

Να δω πρώτα λίγο τι ψάρια πιάνει η καθεμιά. Ουσιαστικά, πέντε θα είναι τα ματς που δεν θα μπλέξω, απλά τα Βέλγιο-Ιταλία και Σουηδία-Ιρλανδία θα τα ποντάρω λόγω σκόρερς! Μαζί, μιά δυαδούλα any time Λουκάκου και any time Ζλάταν, 2.87 Χ 2.25 (6.45) και καθάρισα και μ'αυτά. Την λογική μου και την συνολική προσέγγισή μου σας την έγραψα προχθές. Και δεν αλλάζει.

Οπότε, ποιά ματς με απασχολούν παραπάνω και μάλιστα όχι γιά σημεία; Αλβανία-Ελβετία, Αγγλία-Ρωσία, Ισπανία-Τσεχία, Τουρκία-Κροατία. Αυτά τα τέσσερα. Θέμα πρώτον: Και στα τέσσερα τα over και g/g καλοπληρώνουν. Στο 2.37 το g/g της Αλβανίας (και 2.70 το over!), στο 2.50 το over της Αγγλίας, στο 2.30 το over της Τουρκίας, στο 2.05 το over της Ισπανίας! Τις ενστάσεις μου τις έγραψα από την Τρίτη.

Το είδατε και χθες. Δεν γίνεται στα πρώτα 30+ ματς της διοργάνωσης να δούμε…δύο over (όπως μας λένε οι μπουκ που σχεδόν παντού έχουν φαβορί μεγάλα τα under). Υπάρχουν 10-12 λάθη. Εδω και στα τέσσερα ματς ίσως να κρύβονται. Να κάτσω να κάνω…υψηλή ανάλυση, δεν παίζει. Για παιχνίδι με γκολ μιλάμε. Ήδη έχω δύο σκόρερς any time. Θα βάλω και δύο σκορ σε μονά-δυάδα.

Τουρκία 2-2 (17.00) και Ισπανία 3-1 (13.00). Ειδικά το 2-2 αυτό μου'χει…καρφωθεί. Επίσης, αποφασίζω στο ματς Αλβανία-Ελβετία να κρατήσω το g/g ενώ στα άλλα τρία το over. Και τέλος, ένα…fun bet, ανατροπή στο Αλβανία-Ελβετία, 1/2, απόδοση 29.00. Εχει πολύ καιρό να γίνει ανατροπή, στο προηγούμενο EURO δεν έγινε καμία, ίσως δούμε 3-4 σε αυτή τη διοργάνωση που'χουμε και περισσότερα ματς.

“Σοβαρά” μπετ είναι μόνο τα ακόλουθα: Τρία over και ένα g/g, σε δύο δυάδες, εσείς κάντε ότι χημεία θέλετε. Και άντε, ψιλαδάκια στην 4αδα μπας και. Ολα τα παραπάνω (οι δύο σκόρερς, τα δυο σκορ, η ανατροπή) είναι fun bets, με κάποια λογική όμως. Λέω να βάλω μαζί τα over σε Αγγλία και Τουρκία (αυτό το θεωρώ το πλέον δυνατό) και μαζί το g/g της Αλβανίας και το over της Ισπανίας.

Ξαναλέω, αν θέλετε κάντε άλλη χημεία. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ EURO: 1000 μονάδες. Ανοιχτά (μακροχρόνια) μπετ: 255 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 710 μονάδες. Ποντάρισμα 11-12-13/6: Δυάδα any time σκορερς: Λουκάκου- Ιμπραϊμοβιτς (6.45) με 40 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Τουρκία σκορ 2-2 (17.00) με 20 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Ισπανία σκορ 3-1 (13.00) με 20 μονάδες. Δυάδα σκορ (221.00) με 5 μονάδες.

Μονό αποδεκτό: Ανατροπή 1/2 στο Αλβανία-Ελβετία (29.00) με 10 μονάδες. Δυάδα: Αγγλία over- Τουρκία over (5.75) με 50 μονάδες. Δυάδα: Αλβανία g/g- Ισπανία over (4.85) με 55 μονάδες. Τετράδα όλα μαζί (27.93) με 10 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 210 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 500 μονάδες. Αυτά είναι. Οτι και να βγει, βγάζω και κέρδος, έστω τα…σουβλάκια της ημέρας. Και εδώ μιλάμε γιά παιχνίδι τριημέρου.

Ομορφά και χαλαρά, χωρίς “βουτιές” και χωρίς να ορμάω. Και πάντα με την επιλογή του live ανοιχτή, ακόμα και γι αυτά που δεν ακούμπησα. Χθες στο chat γιά πρεμιέρα μαζευτήκαμε κάπου 50 άτομα. Περιμένω περισσότερους. Εγώ …εκεί θα ξημεροβραδιάζομαι, αλλά ξεκαθαρίζω: Οτι θα είμαι στο chat 10 ώρες ΔΕΝ σημαίνει ντε και καλά live betting. Θα παίξουμε μονο ΑΝ και εφ' όσον προκύψει κάτι.

Οχι απλά γιά να έχουμε πετάξει λίγα φράγκα και να χαβαλεδιάζουμε. Το ίδιο και αύριο και μεθαύριο και κάθε μέρα! Νέα στήλη την Τρίτη.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras