3317

Billaras

Τέσσερα όλα κι όλα!

Αμα έχεις έξι “μικρά”, περνάνε τα πέντε (Λάτσιο 2, Κάλιαρι over, Λυών, PSV, Μονπελιέ over) , περνάνε γενικα οι “κολώνες” χθες κι εσύ διαλέγεις να παίξεις το…έκτο που στραβώνει από 2-0 στο 70' (Αϊντραχτ) δεν έχεις τύχη. Εχει βαλθεί να μου σπάσει τα νεύρα, αλλά ευτυχώς ακόμα…κρατάνε (γέλια). Τρώω αυτή την ψυχρολουσία νωρίς, κερδίζει όμως αργότερα η Λουκέρνη, οπότε περιμένω την Τουλούζ το βράδυ, αλλά φευ… Εδώ τα βάζω με τον εαυτό μου στην αρχή, αλλά μετά αναρωτιόμουν γιατί το έκανα; Είχα μιά Τουλούζ που άλλαξε προπονητή και κέρδισε την Μπορντό.

Και απέναντί της μιά…ημιθανή. Και μετά από….πέντε (!) μήνες, από την 1η Νοέμβρη, η Μετς βάζει τρία (!) και κερδίζει (!) και με ανατροπή. Κι εγώ έμεινα να κοιτάω το..σίχαμα την Τουλούζ (σίχαμα γιά τον τρόπο που έπαιξε, δεν βλεπόταν). Ας είναι. Οσο πάει. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Προχωράω στο σήμερα, με μιά μικρή στήλη, λιτός θα είμαι.

Τέσσερα σημεία είναι όλα. Είχα και μερικά ακόμα (Μόναχό, Μπόχουμ, Μπόκα), τα άφησα όλα. Σάντερλαντ-Βαλένθια-Σάλκε-Μαρσείγ over. Αυτά είναι. Μιά τετράδα. Στα τρία ασόδια έχουμε ένα κοινό παρανομαστή. Εξαιρετική παράδοση υπέρ “μας” και πολλές απουσίες των αντιπάλων “μας” και επιστροφές δικών “μας”. Γιατί η Νιουκάστλ πχ χωρίς την επιθετική κολώνα (Σισέ) και την αμυντική κολώνα (Κολοτσίνι), είναι πολύ χειρότερη.

Η Σάλκε με Φαρφάν-Τσούμπο Μότινγκ-Χέβεντες που επιστρέφουν είναι πολύ καλύτερη. Η Βιγιαρεάλ χωρίς Γκόμεθ-Μπρούνο-Ρουίθ-Ούτσε είναι κι αυτή πολύ χειρότερη. Εικόνα έχω γιά όλες, η Βαλένθια σε τοπ φόρμα, η Σάντερλαντ με νέο προπονητή και κίνητρο, η Σάλκε βρίσκει ντεφορμέ την Αουγκσμπουργκ. Σημειώστε ότι το Σάντερλαντ-Νιουκάστλ είναι ντέρμπι μίσους-αίματος και άμμου.

Κάνω λίιιγο τα στραβά μάτια. Και τέλος, το over. Χθες όλη η Γαλλία ήρθε over. Εβρεξε γκολ. Μακάρι να συνεχιστεί, δεν τίθεται θέμα δυνατοτήτων. Ενα γκολ νωρίς και θα γίνει ρουλέτα. Οι αποδόσεις; Στο 2.60 η Σάντερλαντ, στο 2.00 η Βαλένθια, στο 2.80 η Σάλκε, στο 1.90 το over. Πως θα τα παίξω; Και θα τα παίξω όλα; Αυτό σκέφτομαι την ώρα που βλέπω και το …σόου της Ρεάλ στην τηλεόραση.

Θα παίξω λίγο…περίεργα. Τι εννοώ; Θα κάνω trixie με τα τρία μεγαλύτερα, αλλά με τη μιά δυάδα (Σάντερλαντ-Βαλένθια) πολύ πιό φορτωμένη, σαν βασικό μπετ. Και μετά θα βάλω μέσα και τo over, κάνοντας και μιά τετράδα, μπας και… Κάτι σαν…κλιμακούμενο μπετ. Δυάδα-τριάδα-τετράδα. Δεν έχω κι άλλα, βοηθάνε και οι αποδόσεις όπως είναι. Και δεν θα μου κοστίσει και πολλά.

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 1.000 μονάδες. Ποντάρισμα 5/4: Τrixie: Σάντερλαντ 1 (2.60)-Βαλένθια 1 (2.00)-Σάλκε 2 (2.80) με 90 μονάδες στην δυάδα Σάντερλαντ-Βαλένθια, 50 στις άλλες δύο και 20 στην τριάδα. Ολο μαζί 210 μονάδες. Τετράδα: Σάντερλαντ-Βαλένθια-Σάλκε-Μαρσέιγ over (27.66) με 20 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 230 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 770 μονάδες.

Χωρίς να ξανοιχτώ, δεν με..παίρνει κιόλας, μπορεί να φτάσω ψηλά. Και την ίδια ώρα, θέλω δυάδα γιά να βγω από πάνω. Αυτό είναι το παιχνίδι σήμερα, η τετράδα οκ, είναι “λίγο” σαν fun bet, μήπως και…μου δώσει μαζεμένα όσα “χρωστάει”. Δεν θα λυπηθώ τις 20 μονάδες. Τα λέμε πάλι αύριο με τις αγγλιδούλες.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras