1067

Billaras

Τέσσερις με κίνητρο, μιά πρωταθλήτρια!

Γιά όσα…τραβάω (στοιχηματικά πάντα) αυτό το πρώτο 15θημερο του Μάη, τα έγραψα προ ημερών, τα είπαμε και χθες στο Betsellers Radio. Η εκπομπή -επειδή αλλάξαμε server- δεν αποθηκεύτηκε (θα γίνει αυτο στην επόμενη), αλλά την δώσαμε μέσω twitter ελεύθερα σε όλους (αυτό δεν θα ξαναγίνει). Γενικώς “συμμαζέψαμε” το site, διάφορα τεχνικά, server, τα πάντα όλα και ευτυχώς χωρίς να συμβεί κάτι.

Ολα καλά και πάμε παρακάτω.

Είδατε και χθες βράδυ το Νιουκάστλ-Σίτι, έδειξε πόσο μπορούν να χαλαρώσουν οι άνετες ομάδες. Θα έχει κάμποσα τέτοια, αλλά σε “σοβαρά” σημεία, ελάχιστες (και με σκόντο εποχής) είναι τα σημεία. Αύριο νέα στήλη με ΙσπανοΓαλλίες και ότι άλλο έχει, σήμερα λίγα πράγματα.

Στο Νησί η Γουέστ Χαμ ξεχωρίζει, στο “τίμιο εποχιακά” 2,35.

Κίνητρο έχει, καλείται να μη χύσει την καρδάρα τώρα στο φινάλε, πλήρης είναι, η Μπράιτον (φάνηκε και με Γουλβς) χαλάρωσε. Και πάντα παίζει ανοιχτά, ενώ έχει και απουσίες. Το τίμιο 2,35 με g/g σε combo πάει στο 4,50.

Με τον τελικό κυπέλλου δεν ασχολούμαι, απλά θα τον δω. Το μακελειό θα γίνει την Τριτη στο ίδιο ζευγάρι. Οπότε στο Νησί το άλλο που μου κάνει ένα “κλικ” είναι η Ρέξαμ στο 2,90.

Ναι η Μπόρχαμ δεν θα χαριστεί και είναι και σε καλό φεγγάρι, αλλά έχω ομάδα σε φόρμα και με κίνητρο, σε τιμή αουτσάιντερ.

Εκτός Νησιού; Οριακά τέσσερα σημεία συζητάω. Σιόν στο 2,80. Αρμίνια στο 2,50. Καστεγιόν στο 2,20 και Ιντερ στο 3,20. Η Σιόν καίγεται, αλλά δεν είναι και μπάζο. Την ειδα, καλά το πάει, το παλεύει. Και η Λουγκάνο αδιάφορη, έχει “εξαφανιστεί” καιρό (μόνο ήττες χωρίς καν να σκοράρει) ενω ο προπονητής της έχει περάσει απ τη Σιόν (και τους μεγάλους και τους μικρούς) σχετικά πρόσφατα.

Η Αρμίνια βλέποντας ότι οι άλλες τέσσερις παίζουν μεταξύ τους, ξέρει ότι σήμερα παίζει τελικό. Δεν περιμένω χάρες από τη Χοφενχάιμ, αν και εδώ ο τεχνικός της Αρμίνια ήταν παλιά στην 2η ομάδα της Χόφε. Η Καστεγιόν καίγεται, θα είναι και το πρώτο ματς με λίγο κόσμο στις κερκίδες. Η αντίπαλός της αδιάφορη και με απουσίες. Και τέλος, Γιούβε-Ιντερ.

Αυτή η κάκιστη Γιούβε (ο Μπουφόν την έσωσε προ ημερών), επειδή θέλει να μπει 4αδα, είναι φαβορί. Μάλιστα. Η πρωταθλήτρια Ιντερ πάνω από 3,00. Ξανά μάλιστα. Και όλα αυτά ενώ η Ιντερ είναι αήττητη από τις αρχές Γενάρη, θα βάλει βασικούς, ο Κόντε…πολύ θα γουστάρει να την σπάσει στον Ανιέλι που βριζόντουσαν προ τριών μηνών (στη φωτό το…μεσαιο δαχτυλάκι του Κόντε προς τον Ανιέλι το Φλεβάρη), ενώ παίζει και το γόητρο.

Μιά χαρά μου κάνει κι αυτό.

Εκλεισα. Δεν έχω άλλα. Πως θα τα μπλέξω όσα κρατήσω; Λέω να παίξω μονά (και δυαδούλα) το combo της Γουέστ Χαμ και το διπλό της Ιντερ. Και σε trixie Ρέξαμ-Αρμίνια-Σιον. Αφήνω το σπανιόλικο, είπαμε να κάνουμε εκπτώσεις αλλά να τσουλάει και λίγο το τόπι η άλλη. Και η Καστεγιόν…δεν το τσουλάει, πονόματος είναι.

Νεα στήλη αύριο, τα λέμε στο chat φυσικά αργότερα. Το combo της Γουέστ Χαμ παίχθηκε στο “φτιαξε αγορά” γιά να πάρουμε κάτι πρώιμα αν προκύψει, πρώιμη έχει και η Ιντερ και η Αρμίνια. Τα άλλα όχι.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras