414

Billaras

Τα δύο “Ρ” και το ντέρμπι του Ρουρ!

Δεν είναι το φεγγάρι μου ξεκάθαρα. Οι επιλογές είναι σωστές, τα ίδια θα έπαιζα, για την ακρίβεια το πάω και πολύ μαζεμένα. Αλλά τώρα δεν θέλει, το έδειξε και χθες βράδυ με τη Μπλάκμπερν. Δεν υπάρχει κάποια ατυχία, απλώς στο κρίσιμο ματς οι ομάδες “μου” παρουσιάζονται χάλια. Δεν θα εκπλαγώ αν από τα επόμενα ματς η Μπλάκμπερν πχ ξεκινήσει νέο σερί νικών!

Δεν το πολυψειρίζω γιατί δεν έχει και νόημα.

Πάω προσεκτικά, δεν αλλάζω τακτική απλώς περιμένω. Θα έχουμε και διακοπή σε λίγο καιρό, καλό αυτό (γιά μένα). Γιά ότι έγινε μεσοβδόμαδα τα είπαμε και χθες στην εκπομπή στο Betsellers Radio, ενώ είπαμε φυσικά και γιά το νεό κουπόνι που είναι μέτριο από επιλογές.

Στο Νησί ας πούμε σήμερα τι να παίξω; Φαβορί; Ή να πάω σε “τρικ” με combo; Ενα και τίποτα πληρώνουν κάτι Λίβερπουλ ή Σίτι ή Αρσεναλ ή Τότεναμ (ας μην ήταν η Νότιγχαμ εδώ απέναντί της και θα μιλάγαμε αλλιώς).

Κακό πρόγραμμα και στις “μικρές”. Εχει 3-4 τίμια φαβορί, αλλά στην Αγγλία τέτοια δεν φτουράνε. Και ουσιαστικά έχω καταλήξει σε δύο που ψιλό-χοντρό-καίγονται. Ρόδεραμ και Ροτσντέιλ. Τα δύο “Ρο”. Οπως λέω πάντα από αυτή την εποχή και μετά, προσοχή στις “καιόμενες”. Να μου κοπούν τα χέρια πχ αν παίξω σήμερα Βαλένθια απλά επειδή καίγεται.

Και η (κάθε) Ροτσντέιλ καίγεται αλλά είναι στο 4,50. Να παίξω δηλαδή τέτοιες, αλλά να πληρώνουν. Μην αισθανθώ και μαλάκας που έπαιξα ένα μπάζο ως ομαδάρα! Και προφανώς αυτό θα ενταθεί μετά τη διακοπή. Οι μπουκ παιζουν με το κίνητρο, το δέχομαι το κίνητρο, αλλά να λένε την αλήθεια και οι αποδόσεις!

Οπότε αυτές τις δύο έχω. Η Ροδεραμ έχει μιά σταθερότητα, χάλια η Μπέρμιγχαμ, η Ροτντέιλ έκανε μεγάλη νίκη και “κουνιέται” όταν η Γκρίσμπι είναι στον “πλανήτη κύπελλο” και περιμένει 19 του μηνα να παίξει το τεράστιο ματς στη Μπράιτον (στο πρωτάθλημα αδιάφορη και με κακό σερί).

Στο 3,80 το ένα “Ρ”, στο 4,50 το άλλο “Ρ”.

Κι εξω από το Νησί; Κι εδώ μπάζα που καίγονται, αλλά μπάζα που 1) “κουνιούνται” και 2)πληρώνουν σωστά. Πχ Σάλκε. Ντερμπάρα με την Ντόρτμουντ, αλλά βλέπω ότι η Σάλκε είναι 5 αήττητη, δεν τρώει γκολ, έρχεται από καλή νίκη, ενώ η Ντόρτμουντ έφαγε φάπα στο Λονδίνο κι έχασε και τον σούπερ φορμαρισμένο Μπράντ (μάλλον δεν θα παίξει και ο Ρόις που είναι γριππωμένος).

Εχουμε έναν άσο στο 4,20. Κατι παρόμοιο και η Οσέρ, έχει ένα καλό σερί, έσφιξε την άμυνά της, η Ρεν εκτός σταθερα χάνεται, ο άσος στο 4,00.

Αυτά “συηζητιούνται” λοιπόν. Τσέκαρα και 2-3 ακόμα αλλά τα άφησα (πχ Αταλάντα ή Γκλάντμπαχ).

Μένω με αυτά τα τέσσερα, πάω μαζεμένα όπως είπα. Και μάλιστα το προχωράω, σβήνω και την Οσέρ και τα κανω τριάδα.

Καθάρισα. Πάω σε patent, θέλω ένα εύστοχο να μην χάσω, όλα έχουν και πρώιμη πληρωμή. Απλό και μαζεμένο παιχνίδι. Τα λέμε στο chat, αύριο update ή νέα στήλη.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras