789

Μάκης Μηνδρινός

Τα εφτά έγιναν τρία

Χαιρετώ! Δυστυχώς για μία ακόμα φορά ξεκινάω μια στήλη εδώ στο Betsellers και δυσκολεύομαι πολύ να γράψω για στοίχημα. Εχω χάσει το μέτρημα πλέον, πόσες είναι αυτές οι φορές τα τελευταία δύο χρόνια. Οσο και να θες να απομονώσεις το μυαλό για 10-20 λεπτά προκειμένου να γράψεις κάτι «άσχετο» με την επικαιρότητα, δεν είναι εύκολο. Πόλεμος γίνεται! Δίπλα μας!

Τη μία ο κορωνοϊός που γονάτισε την ανθρωπότητα τους προηγούμενους μήνες, την άλλη οι τρομερές καταστροφές από πλημμύρες και πυρκαγιές εδώ στην Ελλάδα, τώρα πόλεμος! Πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις αυτοί που κυρίως την πληρώνουν, είναι οι άμαχοι.

Είναι τα μικρά παιδιά, που ακόμα κι αν επιβιώσουν θα κουβαλούν σε όλη τους τη ζωή αυτές τις μαύρες εικόνες. Δεν υπάρχουν λόγια, απλά προσευχές και ελπίδα ότι δεν θα συνεχιστεί και ότι θα έχει τα λιγότερα δυνατά θύματα…

Να πω ότι είμαι αισιόδοξος; Θέλω πολύ να είμαι, προσπαθώ να είμαι, όμως θεωρώ ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά…

Ο αθλητισμός προφανώς θα επηρεαστεί, ήδη οι αντιδράσεις για τη Ρωσία και τις ρωσικές ομάδες στα ομαδικά αθλήματα είναι πολλές και συνεχώς αυξάνονται, είναι απόλυτα λογικό.

Δεν γίνεται να μην παρακολουθείς τις εξελίξεις τέτοιες ώρες, όμως από την άλλη η ζωή συνεχίζεται. Η ρουτίνα μας συνεχίζεται.

Πάμε στα δικά μας λοιπόν. Η Γουλβς δεν μπόρεσε να πάρει ούτε τον βαθμό χθες, κρίμα γιατί μπορούσε. Μπροστά μέχρι το 82’, εκεί ισοφαρίστηκε και σε μια από τις τελευταίες φάσεις του ματς δέχθηκε και δεύτερο τέρμα (στο 96’).

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος αποδείχθηκε και στην πράξη ότι η απόδοση ήταν λάθος. Από ‘κει και πέρα το έχουμε πει πολλές φορές, εμείς είμαστε μαζί μέχρι την έναρξη των αγώνων, από ‘κει και πέρα ο καθένας είναι μόνος του. Αν νομίζει ότι πρέπει να κάνει cash out, κάνει. Ο καθένας αποφασίζει για τη δική του τσέπη.

Στην Πρέμιερ Λιγκ έχουμε λιγότερα ματς λόγω του τελικού του Λιγκ Καπ ανάμεσα σε Τσέλσι και Λίβερπουλ.

Συμφωνώ με τους μπουκ, η Λίβερπουλ αυτή τη στιγμή πατάει καλύτερα. Στα του πρωταθλήματος, ξεχωρίζει η Μπέρνλι (4,00) στην Κρίσταλ Πάλας και η Νιουκάστλ (3,00) στη Μπρέντφορντ.

Στην Τσάμπιονσιπ οι σκέψεις είναι για Πρέστον (4,33) στην Κόβεντρι και για Ρέντινγκ (4,20) στη Μπλάκπουλ.  Στη Λιγκ 1 προκαλεί το 5άρι της Ντόνκαστερ στη Γουίμπλεντον, η οποία είναι σχεδόν τρεις μήνες χωρίς νίκη (15 ματς)! Στη Λιγκ 2, η Ολνταμ (3,50) απέναντι στην Κόλτσεστερ στη μάχη παραμονής και η Μάνσφιλντ (2,75) στο Μπράντφορντ.

Ανέφερα συνολικά 7 παιχνίδια, τα τέσσερα είναι από 4,00 έως 5,00 και τα άλλα τρία από 2,75 έως 3,50. Σβήνω Πρέστον, σβήνω Ολνταμ, σβήνω Μάνσφιλντ. Θα παίξω σίγουρα την ανεβασμένη Ρέντινγκ του Πολ Ινς πλέον, θα ρίξω σίγουρα μια ψιλή στη Ντονκάστερ που δείχνει σημάδια ζωής και υπάρχει ξεκάθαρη υπερβολή στις αποδόσεις, θα παίξω και Νιουκάστλ που έχει μπει στο σωστό δρόμο.

Τρία ματς, όλα μονά και κλείσαμε.

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος