3728

Billaras

Τα λάθη πληρώνονται…

Τσαντίστηκα λίγο χθες. Γιά μιά ακόμα φορά (πάω γιά ρεκόρ επαλήθευσης σε αποδόσεις 4.50+, δεν κάνω πλάκα τώρα), βρήκα το μεγαλύτερο σημείο και…εύκολα, την Μπρίστολ με 3αρα, και έχασα τα άλλα. Βασικά τσαντίστηκα με τη Λιντς, αλλά μετά με καθαρό μυαλό τσαντίστηκα με μένα. Επρεπε να παίξω όλα μονά. Τώρα θα είχα και κέρδος ή τουλάχιστον θα πάτσιζα (αν έπαιζα και δυάδες με λίγες μονάδες), στο 4.

70 ήταν η Μπρίστολ. Λάθος δικό μου ήταν, σε μιά μέρα που η Τσέλσι γονάτισε λαό, ήθελα να ήξερα γιατί παίζουνε ακόμα τόσοι πολλοί, τόσα πολλά, σε αυτά τα αστεία διπλά της Premier (και με τις κηδείες απανωτές, θυμίζω Γιουνάιτεντ στην Στόουκ, Σίτι στην Νόριτς, Λίβερπουλ στην Γουέστ Μπρομ από πρόσφατα). Η Λιντς…είναι Λιντς. Τα είπαμε. Χθες θυμήθηκε πως πάνε στο ισόγειο, ψάχναμε να βρούμε τον ΜακΚόρμακ.

Ας είναι. Χρήσιμα είναι και τα λάθη, αρκεί να τα εντοπίζεις και να τα διορθώνεις. Πάω στο σήμερα και θα είμαι σύντομος. Είχα 4 σημεία. Τα έκανα 5. Και κατέληξα σε 3. Η αρχική τετράδα ήταν Νις, Πάλας, Ατρόμητος και Απόλλωνας. Μετά προστέθηκε η Ακισάρσπορ (ένας φίλος μου…χτύπησε καμπανάκι χθες στα σχόλια, να΄ναι καλά, αυτή είναι η μέγιστη χρησιμότητά τους).

Και σήμερα, έσβησα τα δυο ελληνικά ματς. Ο Ατρόμητος έπεσε από το 5.75 στο 4.80 και εκεί λέω όχι πλέον. Ο δε Απόλλωνας, κάτι ότι είναι αύριο, κάτι ότι έχει το μυαλό του αλλού, με έκανε να οπισθοχωρήσω. Κι έτσι, έμειναν τρία… Η Πάλας είναι..σκύλα επί Πούλις. Εντός κάστρο. Εκτός παλεύει τα πάντα. Επαιξε με όλες τις “μεγάλες” τον τελευταίο μήνα, σε όλα έπεσε όρθια.

Στην Τότεναμ παραλίγο (έχασε πέναλτι στο 0-0), στην Αρσεναλ κράτησε ένα ημίχρονο, στη Σίτι έχασε μόνο 1-0 όταν η Σίτι έβαζε 6αρες, στην Τσέλσι 2-1. Παντού πάλεψε και έπεσε αξιοπρεπώς, έχει βγει από τη ζώνη, παραδέχομαι τον Πούλις, παίρνει το 100% όλων. Και πάει στην Εβερτον. Που..δεν με πείθει. Ο Λουκάκου πάντα έξω, έχει θέμα στο εύκολο γκολ, την βλέπω 3 σερί ματς, δεν έχει βγει από το ντεφορμάρισμα.

Θα είναι εύκολο; Φυσικά και…όχι. Μπορεί να πέσει και τρίμπαλο. Αλλά…στο 9.00;;; Γιά μισό. Να ήταν στο 5.5 να μην το κοιτάξω καν. Τώρα ακόμα και το draw no bet είναι στο 6.0!! Η Ακισαρ έρχεται από μεγάλο διπλό (ντόρτια στην Τραπεζούντα παρακαλώ), στην Προύσα γιά το πρωτάθλημα πήρε 0-0, απόψε έχει μπροστά της ομάδα αδιάφορη και με άφθονη γκρίνια και ντεφορμέ και ενδεχομένως και με αλλαγές.

Θέλει ίδιο αποτέλεσμα με την Εσκισεχίρ. Που νομίζω θα κερδίσει (εντός με την αδιάφορη Σίβασπορ). Αν κερδίζει λοιπόν η Εσκισεχίρ, η Ακισαρσπορ θέλει διπλό. Η απόδοση έπεσε, αλλά ακόμα και τώρα, στο 4.00, έχει αξία. Και τέλος, η Νις. Εξ' ορισμού, γηπεδούχος στο 5.00 είναι ευκαιρία, εκτός αν είναι η…Σοσό. Εδώ μιλάμε γιά ντέρμπι-φωτιά. Μίσος.

Η Νις με πλήρωσε και στον προηγούμενο γύρο στο φοβερό 4-5 στην Μασαλία!! Ξανά μαζί της, έχει αξία ο άσος, όσο κι αν είναι επίσης ζόρικο (αήττητη το 2014 η Μονακό). Το παιχνίδι σήμερα είναι προφανές. Και επειδή θέλω να ρισκάρω, πάω στο…ξερό διπλό της Πάλας. Στο Χ-2 χάνει την αξία του, στο draw no bet οκ, έχει αξία, αλλά αν έρθει Χ ας χάσω μερικές μονάδες, χαλάλι της.

Στο κάτω κάτω, τα….θηρία (σε απόδοση) μου πάνε πρίμα φέτος, ας ρισκάρω όσο δεν πάει. Ολα μονά και λίγα στις δυάδες, πολύ ρίσκο, όποιος θέλει ακολουθεί. Εγώ δεν θέλω πολλά, ένα μου κάνει, αν μπορέσω να πάρω και κάτι από τα χθεσινά, είμαι οκ. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 10.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 10.580 μονάδες. Ποντάρισμα 12/2: Μονό αποδεκτό: Ακισάρσπορ 2 (4.

00), με 80 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Κρ.Πάλας 2 (9.00) με 35 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Νις 1 (5.00), με 65 μονάδες. Δυάδες από 10 μονάδες, ακόμα 30 στο σύνολο. Ανοιχτά μπετ: 210 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 10.370 μονάδες. Προφανής ο στόχος, τον έγραψα. Ενα και κέρδος, δύο και βγάζουμε και με το…παραπάνω και τα χθεσινά. Πολύ δύσκολο, αλλά….υπάρχουν εύκολα στο κουμάρι; Ακόμα κι αυτά που μοιάζουν εύκολα, παγίδες αποδεικνύονται.

Νέα στήλη το Σάββατο, λίγο πιό αργά από το συνηθισμένο, λίγο μετά τις 3.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras