427

Billaras

Τα “μεσαία” και το μεγάλο!

Πέρασαν και δεν ακούμπησαν τα σημεία χθες. Η πιό καθαρή ήττα της σαιζόν όλης. Τρώγαμε…δίγκολα παντού, δεν σηκώνει ανάλυση, απλώς πάμε παρακάτω, ως Βασίλης μετανοιώνω μόνο γιά τη Σάλφορντ που δεν την χώρεσα κάπου. Και σίγουρα δεν μετανοιώνω για αυτά που έπαιξα. Τα ίδια θα έβαζα πάλι. Α, θέλω να κάνω κι ένα σχόλιο…ελληνικό, δεν αντέχω να μην το κάνω.

Και φυσικά δεν είναι αγωνιστικό. Το ποδοσφαιράκι μας λοιπόν, θέλει 100 Γιοβάνοβιτς και δεν θέλει άλλους ΜαρινακοΚαραπαπάδες αλλά και Λουτσέσκους. Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Πάμε στο σημερα; Είχαμε αυξομοιώσεις στις αποδόσεις, αρκετά μεγάλες. Ανέβηκε αρκετά η Τότεναμ, απο κάτι 2,55 στο 2,87 τη βλέπω. Την ίδια ώρα το Στρασβούργο έπεσε από το 2,87 στο 2,70.

Και η Ουνιόν από το 9-10,00 πήγε στο 7,00 ως 7,80 ανάλογα την εταιρία. Η Μαρσέιγ έπεσε πολύ στο 2,50 (και φαβορί), η Γιουνάιτεντ στο 2,10 από το 2,25. Αναφέρω τα σημεία που με ενδιέφεραν. Σε όλα είχαμε πάνω-κάτω. Προσθέτω ένα τελευταίο, την Χιρόνα. Εδώ αξίζουν και τα γκολ. Η Μπιλμπάο εντός είναι πιό επιθετική, η Χιρόνα είναι…πάντα επιθετική.

Αυτά είναι, δεν έχω κάτι άλλο.

Αν απομονώσω τα δύο μεγάλα (Ουνιόν/Χιρόνα), δεν θα…βγαίνουν τα κουκιά μετά. Και δεν θα μου βγαίνουν, γιατί σβήνω Μαρσέιγ (όχι και φαβορί όταν στην Παρί θα παίζει ο Εμπαπέ), σβήνω και Γιουνάιτεντ (δεν παύει να είναι τελικός, δεν παύει να έχει παίξει προ 3ημέρου ζόρικο ματς η Μάντσεστερ και τέλος είναι αμφίβολος ο Ράσφορντ). Που σημαίνει ότι μου μένουν Τότεναμ και Στρασβούργο.

Δεν έχω άλλα. Δυο “μεσαία”, δύο μεγάλα.

Πως να τα ταιριάξω; Ζόρικο. Λέω να κάνω ένα-ας το πούμε-τρικ. Την Χιρόνα να την βάλω Χ-2+over 1 goal, να την πάω στο 3,20. Οσο να πεις, στο Σαν Μαμές μιά κάλυψη την θες. Τώρα εγινε το παιχνίδι μου.

Κοντράρω Τσέλσι της μιάς νίκης σε 10 ματς (από 1/1/2023) που δεν έχει σκοράρει και στα επτά από αυτά τα δέκα.

Κοντράρω Κλερμόν που έχει πέντε ματς χωρίς νίκη και κυρίως χωρίς καν να σκοράρει. Και πάω με κάλυψη και στην εξαιρετική Χιρόνα. Μιά χαρά το trixie. Η Ουνιόν θα παιχθεί μονό αποδεκτό στο 7,80. Εχει και πρώιμη πληρωμή (όπως έχουν και τα δυο από τα τρία του trixie). Είναι κλασικό σημείο που δεν το αφήνεις. Ποτέ να μη το πιάσω, αν βγει και δε το έχω παίξει δεν θα μου το συγχωρούσα.

Νέα στήλη την Τρίτη, τα λέμε μετά στο chat, καλό..χαρταετό αύριο, καλή Καθαρά Δευτέρα!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras