2736

Billaras

Τα νωρίς και τα αργά…

Χαιρετώ την παρέα.Τρία σημεία προτείναμε εχθές, περάσανε τα δύο, Νυρεμβέργη (1-2) και Χέρτα (3-0), δυστυχώς σκοντάψαμε στην Χερενφέιν όπου έχασε με 3-1.Πάμε τώρα στα φρέσκα …εκεί όπου έχουμε τα περισσότερα σημεία μας νωρίς στο πρόγραμμα, ας περάσουν αυτά με το καλό, και περιμένουμε το βράδυ. Freiburg vs Wolfsburg (1) : Δεν συμφωνώ με τον φαβοριτισμό της φιλοξενούμενης Wolfsburg.

Χωρίς νίκη από της 10/9 οι φιλοξενούμενοι, και με 5 ήττες στα τελευταία 6 ματς, δεν μου γεμίζει το μάτι για φαβορί. Από την άλλη η γηπεδούχος είναι με 2 σερί νίκες, και προέρχεται από 4 σερί νίκες εντός έδρας. Στατιστικά μήνα Νοέμβριο έχουν συναντηθεί ξανά οι 2 ομάδες με την Freiburg να έχει 2 στα 2.Περισσότερη αξία βλέπω προς την μεριά Freiburg.

Burnley vs Crystal Palace (1) : Και εδώ δεν νομίζω να υπάρχει αξία στο διπλό. Κοιτώντας το πινακάκι και τα αποτέλεσμά τους θεωρώ πως υπάρχει αξία στην Burnley. Ισορροπημένο δείχνει, αλλά ίσως να κλείνει προς την έδρα. West Ham vs Stoke City (2) : Επίσης ένα ακόμη παιχνίδι που θα έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένο. Σε δυνατή φόρμα τελευταία η Stoke City καθώς μετρά 3 στα 3, και είναι επίσης αήττητη για 5 σερί ματς.

Φτωχή η απόδοση στον άσσο, για μένα η αξία βρίσκεται στο διπλό. Eupen vs Sint-Truiden (1) : Μία νίκη σε 12 παιχνίδια μετρά η Sint-Truiden, με 1 μόλις νίκη, 4 ισοπαλίες, και 7 ήττες. Εκτός έδρας δεν έχει νίκη, με 1 ισοπαλία και 5 ήττες, και τέρματα 4 υπέρ και 11 κατά. Καλή η Eupen στα τελευταία παιχνίδια, δείχνει σημάδια ζωής, καθώς έκανε καλά αποτελέσματα. Μετρά 3 σερί παιχνίδια χωρίς ήττα, με νίκη επί της Γάνδης, και 2 ισοπαλίες με Κορτράικ και Λόκερεν, ποιοτικά θεωρώ ανώτερες ομάδες από αυτήν.

Θα επιλέξω τον άσσο. Angers vs Lille (1) : Μαύρα χάλια η Lille, η πιο σωστά φουλ στο κοκινάδι, καθώς γέμισε με ήττες. Σε 11 παιχνίδια για το πρωτάθλημα μετρά 7 ήττες. Εκτός έδρας δε, δεν έχει νίκη για 6 σερί ματς, με 1 ισοπαλία και 5 ήττες. Από την άλλη η γηπεδούχος Angers, Κυρίως εντός έδρας έχει κοντράρει καλές ομάδες, και είναι 4 σερί ματς αήττητη, με 2 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Ενώ η Lille προέρχεται από 3 σερί ήττες εκτός έδρας. Στατιστικά, 2 φορές που έχουν παιξει μήνα Νοέμβριο μεταξύ τους οι 2 ομάδες, η Angers μετρά 2 στα 2. Επιλογή ο άσσος. **Δύο ακόμη σημεία που βρίσκονται υπό εξέταση, είναι τα διπλά των Βερόνα σε απόδοση (2,40) και το διπλό της Περούτζια σε απόδοση (2,80). @ Freiburg (1)___(2.65) @ Burnley (1)___(3,50) @ Stoke City (2)___(3,85) @ Eupen (1)___(2,30) @ Angers (1)___(2,55) Καλά να περνάτε …

Παλαιότερα άρθρα του Billaras