1837

Billaras

Τα…πενήντα και τα 50-50%!

Τώρα, σήμερα, νοιώθω λίγο “κάπως” γενικά. Είναι όλα μαζί. Είναι που πλέον μπήκα στα -ήντα. Με το “5” φυσικά μπροστά. Είναι λίγο σαν σταθμός, σαν “ορόσημο”. Κοιτάς πλέον περισσότερο πίσω, παρά μπροστά. Αυτό δεν είναι κακό αν κοιτώντας πίσω σκας χαμόγελο, αν έχεις ζήσει. Χωρίς ταμπέλα “καλά ή κακά”. Το αλίμονο είναι να μην έχεις ζήσει.

Δόξα τω Θεώ, έσκασα και σκάω χαμόγελο γιατί είναι “γεμάτα” τα -ήντα μου, όχι επίπεδα, όχι ρηχά.

Είναι που -γιά να πάμε στα δικά μας- βγήκα από το ΣΚΔ με ξινή γεύση. Επρεπε καλύτερα. Η φωτό που έβαλα σήμερα από τη γνωστή λατρεμένη μου σειρά δεν είναι τυχαία (θα’θελα να είμαι ένα κράμα των τριών αντρικών χαρακτήρων). Ο τίτλος της σειράς κρύβει το σκέτο ηλικιακό “50”, αλλά μιλάει και γιά 50-50! Λέω συνέχεια “ρε γαμώτο, στο 50-50% ήσουνα, δύο φορές το κέρμα και έκατσε στραβά.

Μιά με Γιούβε μιά με Λιλ. Μιλάμε για 50 μονάδες κέρδους, όχι αστεία. Να ξέρεις ότι δεν υπάρχει διπλό, να πηγαίνεις στο 50-50% αντί στο 33,3% και να χάνεις ξενέρωτα. Για τη Λιλ πάντως δε μετανοιώνω, ελέω ήττας Λυών το γύρισα και καλώς έκανα. Ας όψεται η κόκκινη. Ας όψεται κι άλλη μιά κόκκινη, χθεσινή. Να περιμένεις για δυάδα καλή και σε ένα λεπτό να διαλύονται ολα.

Τραγικό λάθος και 0-1 (σαν αυτογκόλ) και καπάκι κόκκινη υπερτραβηγμένη, όλα αυτά από το 11′ του αγωνα της Γουότφορντ. Πάπαλα. Ξενερώνεις, σε στέλνει μονομιάς.

Τέλος, είναι που μεσοβδόμαδα…ξενερουά. Στοίχημα σοβαρό ούτε λόγος. Να’χαμε να λέγαμε. Απο Παρασκευή τα σοβαρά, με τους εγγλέζους σε διπλή αγωνιστική. Ισως ανεβάσω Πέμπτη βράδυ, αλλιώς Παρασκευή πρωί κείμενο.

Τι παίζουμε μεσοβδόμαδα; Η μιά επιλογή είναι “τίποτα”. Τι να παίξω δηλαδή; Ασάκια της πλάκας που δεν λένε την αλήθεια; Αουτσάιντερ που δεν τα πιστεύω; Under πίστευα στα πρώτα ματς, τώρα δεν μπορώ να πω το ίδιο γιά τα τρία εκ των τεσσάρων, αξία έχει μόνο της Σίτι το under. Η άλλη επιλογή είναι ελάχιστα γιά κάμποσα, με χαλαρή διάθεση σε ειδικά.

Να περάσει το διήμερο έτσι. Τα έβαλα κάτω, τα έγραψα και στην εφημερίδα, χωρίς βαθυστόχαστες αναλύσεις παίζω άσο+ g/g στην Γιούβε (3.40), παίζω Χ ημίχρονο/1 τελικό στην Μπάρτσα (4,00) και X+g/g στην Πόρτο (4,33). Το Σίτι-Τότεναμ (που δεν το βλέπω καθόλου ευκολο γιά την Σίτι), το αφήνω για το live. Kαι γιά την Πέμπτη αν παίξω κάτι θα δείτε update (το πιθανότερο να μείνω αμέτοχος, θα είναι και μέρα…ζόρικη, πρώτα να στείλουμε στην εφημερίδα και καπάκι να γράψουμε για εδώ, έχει φουλ εγγλέζες την Παρασκευή.

Τίποτα άλλο, τα λέμε βραδάκι στο chat, ξαναλέω πάμε πολύ-πολύ χαλαρά.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras