2748

Billaras

Τα ρισκαδόρικα και το ένα….

Δύο λόγια μονάχα γιά όσα έγιναν: Πρώτον, φτάσαμε 22/10 γιά να ξεστομίσω πρώτη φορά τη λέξη “ατυχία”. Το δικαιούμαι όμως νομίζω, αναφερόμενος στην Σαουθάμπτον. Εντάξει, αν δεν θέλει η μπάλα….δεν θέλει. Θα το είδατε. Η απόλυτη μαγική εικόνα. Αυτή η…%$@@#&Ιντερ, μου σπάει τα νεύρα! Την κοντράρω με Μπολόνια (σημείο του 8.50), σώζεται με 1-1, με αδικεί εκεί.

Την αφήνω με Κάλιαρι (παρότι την αναφέρω), χάνει. Την ξανακοντράρω με Σαουθάμπτον, κοιμάται ο Θεός! Αύριο άμα την ξανακοντράρω, θα φταίω; Δεύτερον, ήρθε η …γλυκιά Παρασκευή. Οσοι ήταν chat ξέρουν τι εννοώ. Ξανάγραψα (και το ξανατονίζω), θα ανοίγω το στόμα μου στο chat όταν “κάτι” υπάρχει, όχι όταν κάποιος θέλει κάτι ντε και καλά να παίξει.

Κι επειδή…υπήρχε χθες αλλά στήλη δεν ανέβασα, τα είπαμε εκεί (από Πέμπτη βράδυ). Λίγο με νοιάζει που στη στήλη δεν θα φανεί τίποτα, το θεαθήναι απασχολεί άλλους, όχι εμένα. Με νοιάζει…ότι πληρώθηκα και μαζί μου πολλοί άλλοι. Να ναι καλά η Ριζεσπόρ (εξοφλήθηκε ένα γραμμάτιο) και η Αλεσουντ (θά λεγα και η Φορτούνα, αλλά δεν την έπαιξα).

Και αν κάποιος μου πει “μα εγώ που δεν μπήκα chat γιατί να τα χάσω;”, θα του απαντήσω “να έπαιρνες εφημερίδα, υπάρχουν κι εκεί…”. Σπάνια παίζω Παρασκευή, αλλά αν “φωνάζει” κάτι, δεν το αφήνω! Αυτά με όσα έγιναν, πάμε στα φρέσκα… Σήμερα…ζορίστικα λίγο. Οχι με το νησί. Εκέι ήταν αρκετά ξεκάθαρα. Ζορίστηκα εκτός νησιού.

Η διαλογή έβγαλε Είμπάρ (3.40), Χοφενχάιιμ (6.00), Σαμπντόρια (3.10), Μουσκρόν (4.10), Ανζέ (2.55), Μίλαν (4.20), Χιχόν (3.60) και over αυτό (2.07) και Αδανασπόρ (6.00). Τι πρόβλημα έχω; Οτι κανένα δεν με…τρελλαίνει από τη μιά, απο την άλλη δεν κολλάει με κανένα η Ανζέ που την θέλω στο παιχνίδι μου! Η Ανζέ είτε αγωνιστικά, είτε εξωαγωνιστικά πιστεύω θα κερδίσει.

Καλή ομάδα anyway, αλλά και…έχει λαμβάνειν από πέρυσι. Οκ, οι γάλλοι δεν είναι τόσο….κύριοι σαν τους ιταλούς σε αυτά (ή σαν τους τούρκους χθες), αλλά ότι η Τουλούζ έγινε..Μπάρτσα πέρυσι εκεί μέσα και σώθηκε με 2-3, είναι γεγονός. Και στα ίσα πάντως, η Ανζέ εγκρίνεται. Και με τι να την κολλήσω; Από όλα τα παραπάνω που έφτασαν στα “ημιτελικά”, σβήνω Ειμπάρ (και νωρίς, και δεν ψήνομαι γιά τέτοια απόδοση), σβήνω Σαμπντόρια (από ένστικτο την κράτησα, πιστεύω θα κερδίσει αλλά σε ντέρμπι κολασμένο γιατί να μπλέξω;), σβηνω Μουσκρόν (δεν έχω εικόνα), σβήνω Χιχόν (μπάζο εναντίον μπάζου, ανέφερα πάντως το πιθανό over), οπότε.

.τι μένει; Τα δύο “βουνά”, Χοφεχνάιμ και Αδανασπόρ. Η Χόφε αήττητη, καλή ομάδα, κόντρα στην…ψυχασθενή, κουρασμένη και κατά 99% χωρίς Τσαλχάνογλου Λεβερκούζεν. Και η Αδανα που το παλεύει σοβαρά κόντρα σε ομάδα που..πάει και κολλάει χαρτόσημο προκειμένου να σκοράρει, έχει…ξεχάσει πως είναι να βάζεις γκολ! Να κολλήσω την Ανζέ με τα δύο 6αρια; Δεν παίζει! Κοιτάω τα αυριανά, πάλι τα ίδια.

Δεν έχω ένα σημείο να “ταιριάζει”, να κάνω μιά σωστή δυάδα. Αποφασίζω γιά να μην σας κουράζω. Κάντε τη δική σας χημεία. Εγώ βάζω Ανζέ με…ξερό Χ το αυριανό Μπολόνια-Σασουόλο. Και αφήνω και τα 6αρια να πάνε στην ευχή του Θεού. Εξ'αρχής δεν μου “μιλαγε” το μενού εκτός νησιού, τα ανέλυσα κι αποφασίστε τι θα κάνετε εσείς! Εν ολίγοις, από όλα κράτησα μόνο Ανζέ και μάλιστα το κόλλησα με κάτι αυριανό… Στο νησί, ήταν πιό ξεκάθαρα.

Στα “ημιτελικά” έφτασαν τα εξής: Πάλας (ανέβηκε στο 4.50), Πρέστον (6.50), Κάρντιφ (3.00), Σαουθάμπττον (7.50, αυριανό), Φλίτγουντ (4.75, ανέβηκε), Γουίμπλεντον (3.90), Σάουθεντ (5.00), Τσέλτεναμ (3.80), Μόρκαμ (5.00) και Χάρτλπουλ (2.90). Τσακ μπαμ έσβησα Χάρτλπουλ (έπεσε κάτω από 3.00, δεν αξίζει), αφήνω το αυριανό της σαουθάμπτον να το..δούμε αύριο, έσβησα Κάρντιφ (την έπαιξα στο 3.

00 εντός, το 3.00 εκτός είναι ληστεία, σόρρυ), Πρέστον (οριακά, απλά σέβομαι και την Νόριτς), Γουίμπλεντον (το ήθελα πάνω από 4.00, σε βούρκο έπαιξε προχθές, τώρα ξανά εκτός και με ομάδα που ανεβαίνει). Οπότε,πόσα έμειναν; Πάλας-Φλίτγουντ-Σάουθεντ-Τσέλτεναμ-Μόρκαμ! Αυτή η πεντάδα μου κάνει. Ως χθες που η Πάλας ήταν στο 3.90, είχα αποφασίσει να την αφήσω.

Τώρα στο 4.5 με….φαγουρίζει. Η Λέστερ δεν με πείθει, οριακά και στο σεντόνι, χάλια στο πρωτάθλημα. Ξέρω τι βλέπω, αυτό μου αρκεί. Η Φλίτγουντ πολύ ψηλά (και δεν έχω ζόρι να κοντράρω ομάδα που με… πληρωνει η κόντρα της, είτε με Ροτσντέιλ είτε με Μπόλτον), η Σάουθεντ σαν να βρίσκει ρυθμο και δεν δέχομαι το 5.00 απέναντι σε ομάδα που…έχει ξεχάσει να κερδίσει εντός, η Μόρκαμ όσο τραγική είναι εντός άλλο τόσο σούπερ είναι εκτός (σαν την Εξετερ ένα πράμα), τέλος η Τσέλτεναμ βρίσκει μιά Γκρίσμπι σε ανακατωσούρα, ο προπονητής της μιλάει με Σριούσμπερι και είναι στο μένω-φεύγω.

Τα πέντε είναι πολλά, χθες είχα την “καλή τετράδα” αλλά με πρίζωσε η Πάλας στο 4.50. Και τώρα το…τελευταίο ερώτημα της ημέρας! Ποιό να αφήσω; Μικρές λεπτομέρειες και ένστικτο κάνουν την διαφορά στην τελική απόφαση. Μιάς και έχω μονάχα μιά δυάδα στο χέρι εκτός νησιού, με παίρνει ακόμα και lycky15 να παίξω, οι αποδόσεις είναι μεγάλες! Αλλά…πέντε δεν παίζω, πρέπει να κόψω ένα.

Μετά από σκέψη και 2-3 τσιγάρα, καταλήγω. Κόβω το…μικρότερο. Την Τσέλτεναμ. Και γιατι είναι στο 3.80 και γιατί καλά είναι και η Γκρίσμπι και γιατί δεν ξέρω ακριβώς τι κλίμα θα έχουμε στα αποδυτήρια. Κι αν βγει και τους πει “μην ακούτε κανέναν, μένω εδώ μαζί σας, παίξτε γιά μένα;”. Λίγο…ρουλέτα μου μοιάζει! Φυσικά, όπως λέω πάντα, έσεις αποφασίστε…για εσάς.

Κλείσαμε. Μια δυάδα κι ένα lucky15. Αυτά είναι! ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 8.750 μονάδες. Ποντάρισμα 22/10: Δυάδα: Ανζέ 1-Μπολόνια Χ (8.16) με 40 μονάδες. Lycky 15: Κρ. Πάλας 2 (4.50)-Φλίτγουντ 2 (4.75)-Σάουθεντ 2 (5.00)-Μόρκαμ 2 (5.00). Με 2 μονάδες η τετράδα. Με 7 μονάδες κάθε τριάδα (ακόμα 28). Με 20 κάθε δυάδα (ακόμα 120). Και στα μονά από 50 μονάδες. Ολο μαζί 350 μονάδες.

Ανοιχτά μπετ: 390 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 8.360 μονάδες. Προσέξτε, θα μπορούσα να πάω σε yankee και να “γλύτωνα” κάμποσες μονάδες. Αλλά σε τέτοιες αποδόσεις, δεν θέλω να κυνηγάω 50% ευστοχία. Θα ήταν λάθος. Ενώ τώρα ανέβασα μεν μονάδες, αλλά με ένα έστω θα πάρω το 60% πίσω. Είναι πιό επιφυλακτικό δηλαδή, ανάλογα τις αποδόσεις και την δυσκολία των ματς.

Τίποτα άλλο, τα λέμε μετά τις 16.30 στο chat, εκεί που….βαράμε 200αρες κάθε φορά και…όλο ανεβαίνουμε! Αύριο ίδια ώρα νέα στήλη.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras