2184

Billaras

Τα σημεία εξαφανίζονται….

Εντάξει, δεν ξεχνάω τα προημιτελικά (που έγινε της…ακολασίας), αλλά έχω την αίσθηση ότι πλέον ξέρουμε τα ζευγάρια των τελικών, είναι απίθανο να ξανακάνει 3-0 η Ρόμα, απίθανο να κάνει 0-2 η Μπάγερν, απίθανο να κάνει διπλό η Αρσεναλ και απίθανο να κάνει 3-0 η Σάλτσμπουργκ. Θα τα ξαναδούμε την Τρίτη, αλλά κατα 95% οι τελικοί έχουν βγει, Λίβερπουλ-Ρεάλ και Ατλέτικο-Μαρσέιγ.

Τι θα κρατήσω από τα τέσσερα ματς; Περισσότερο από όλα, μου'κανε εντύπωση η τραγική αντιμετώπιση του αγώνα από τον Ντι Φραντζέσκο (τον οποίο εκτιμώ, αλλά ίσως η απειρία του σε μεγάλα ματς να φάνηκε τώρα). Που πας βρε άνθρωπε μου με άμυνα ζώνης των τριών ψηλά στη σέντρα; Οποιος το τόλμησε με αυτή τη Λίβερπουλ, απλά…διάλεξε δάχτυλο! Σφυράνε οι φάσεις, έρχεται το γκολ, εσύ το βλεπεις και απλά…το περιμένεις; Λες και η Λίβερπουλ έχει κανένα βαρύ φορ περιοχής γιά να τον εκθέσεις, πας και παίζεις έτσι.

Πάρτι έκανε η ..γνωστή τριπλέτα. Anyway, θα τα ξαναπούμε σύντομα, πάμε παρακάτω. Στα φρέσκα (με μιά παρένθεση, μετάνοιωσα που δεν πόνταρα το combo της Λίβερπουλ άσος+g/g γιατί είχε αξία). Τέτοια εποχή…βάζουμε την κασέτα: Τα σημεία “εξαφανίζονται”, μιλαώ γιά τα σημεία με αξία. Οι μπουκ πριμοδοτούν το κίνητρο όσο δεν πάει. Κι εγώ έπαιξα πχ Σαουθάμπτον, αλλά μέσα στη Λέστερ, μπάς και το σώσει.

Ηρθε 0-0, δεν έχει σημασία αυτό όμως. Σημασία έχει στο πόσο την αγόρασα. Τώρα βλέπω…1.70 στην (κάθε) Σαουθάμπτον, ο Χριστός και η Παναγιά! Ολες όσες θέλουν να σωθούν, έγιναν… υπερομάδες βάση της απόδοσης που έχουνε. Κι εμείς τι κάνουμε; Τσεκάρουμε την αντίπαλο. Σιγά μην παίξω το κάθε ψοφίμι ως γκραν φαβορί, βρε δεν πάει να ρίξει ντόρτια; Αυτή είναι η διαδικασία τέλη Απρίλη.

Τουλάχιστον γιά μένα. Τώρα αν κάποιος θέλει να αγοράζει γάβρο σε τιμή τσιπούρας, δικό του θέμα, όχι δικό μου. Αύριο θα ανεβάσω νέα στήλη με ότι έχει, μένω στο σήμερα. Λίγα πράγματα, προφανώς. Εκτός Αγγλίας, μονάχα ένα. Η Αίντραχτ. Της δίνω…τελευταία ευκαιρία γιατί φέτος με έχει πονέσει. Πάει αέρας, μόλις την παίζω εγώ….εξαφανίζεται (γέλια).

Αλλά καλή ομάδα είναι, κίνητρο έχει σαφώς. Και παίζω με την Μπάγερν. Πριν 3 μήνες το διπλό θα έδινε 8.00 με 9.00. Δίνει 5.50. Αλλά θα δεχθώ την “έκπτωση” γιατί …δεν παίζει με την κανονική Μπάγερν! Μπάγερν χωρίς Αλάμπα-Ρόμπεν-Χάβι Μαρτίνεθ-Μπόατεγκ-Κομάν-Νόιερ-Βιδάλ (αυτοί 100% έξω) και Ριμπερί-Μίλερ-Λεβαντόφκσι (αυτοί πάγκο ή κερκίδα ανάλογα το rotation), είναι…άλλη ομάδα, μιλάμε γιά ΟΛΗ την βασικη 11αδα ουσιαστικά.

Εν μέσω αγώνων με τη Ρεάλ, εξουθενωμένη, με τον τίτλο δικό της, με την Αιντραχτ να την ξαναβρίσκει στον τελικό κυπελλου, με τον Κόβατς (φωτό) να θέλει να δείξει κάτι στη… νέα του ομάδα (εχει ήδη ανακοινωθεί από τη Μπάγερν), το 5.50 με καλύπτει. Είναι το μοναδικό σημείο εκτός Αγγλίας για σήμερα, ξερό διπλό του 5.50. Και στο νησί; Γουέστ Μπρομ-Μπόρνεμουθ από Premier, ξερό Χ το ΚΠΡ-Μπέρμιγχαμ από Championship, Τσάρλτον-Πλίμουθ-Φλίτγουντ από 1η και το ξερό Χ στο Ακριγκτον-Λίνκολν από 2η.

Κλείσαμε. Αμα βλέπετε…χινάρια, το πιάνετε το νόημα. Αν κάποιος θέλει φαβορί έστω τίμια (ή λίγο υποτιμημένα, όχι…σφαγμένα), ας κοιτάξει Κάρντιφ-Κόβεντρι-Σκάνθορπ. Τουλάχιστον θα παίξει ομάδες που πάνε γιά άνοδο και πλέι οφ, με δυνατότητες. Οχι …μπάζα της ουράς (βλέπω και αυτό το 2.15 της Ολνταμ και βάζω τα γέλια). Να μην το ψειρίζω: Εσβησα Μπόρνεμουθ (γιατί είναι αφελής ομάδα και είναι και ντεφορμέ), έσβησα Γουέστ Μπρομ, έσβησα και Τσάρλτον γιατί πήγε 2.

60 και δεν την ακουμπάω ως φαβορί. Εδώ με… έφαγε η πτώση απόδοσης. Να σβήσω και Φλίτγουντ; Η Πιτέρμπορο πάπαλα, το κλίμα στράβωσε, αλλά κι αυτό αδιάφορο είναι. Πάντως τις σκέψεις μου τις παραθέτω και δείτε τα κι εσείς. Ποιές θα παίξω; Τα δύο χινάρια και την Πλίμουθ. Γιά τα εγγλέζικα χινάρια το έχω ξαναπεί, δεν… είναι ιταλικά. Γι αυτό και δίνουν 3.

60 το ένα και 3.40 το άλλο. Πάντως βολεύουν. Στο ένα ζευγάρι και τις δύο (στην Ακριγκτον, πρωταθλήτρια η μιά-στα πλέι οφ οριστικα η άλλη) στο άλλο ζευγάρι τη μιά (τη Μπέρμιγχαμ, που θα θέλει κάτι παραπάνω μόνο αν κερδίζει η Μπάρνσλεϊ). Οσο γιά την Πλίμουθ; Θέλει να πάει σε “τελικό” την Τρίτη στο εξ'αναβολής με την Σκάνθορπ. Μεσοβδόμαδα ήταν σούπερ ένα ημίχρονο, τελικά έμεινε στο 1-1, τώρα βρίσκει καλή αντίπαλο μεν, που θέλει ανάσες εν'όψει πλέι οφ δε.

Δεν θα της χαρίσει τίποτα η (καλή) Ρόδεραμ, απλώς στο 2.87 ενώ το κινητρο είναι αριστερά, το δέχομαι. Αυτά είναι. Χαλαρά, δεν μπορεί να γίνει και κάτι άλλο τέτοια εποχή. Νέα στηλη αύριο ίδια ώρα, αν θέλετε ακούστε τη συμβουλή μου και μην χώθείτε σε διαλυμένα φαβορί κινήτρου. ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΠΡΙΛΙΟΥ: -15 μονάδες. Ποντάρισμα 28/4: ΚΠΡ-Μπέρμιγχαμ Χ (3.

60), με 1.5 μονάδες. Ακριγκτον-Λίνκολν Χ (3.40) με 1.5 μονάδα. Πλίμουθ-Ρόδεραμ 1 (2.87) με 2 μονάδες. Μπάγερν-Αιντραχτ 2 (5.50) με 1 μονάδα. Ανοιχτά μπετ: 6 μονάδες. Νεο υπόλοιπο: -21 μονάδες.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras