457

Thassios

Σκορ και γκολ σηκώνουν το βάρος

Καλημέρα Γαλάτες μου!

Νομίζω δε χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση το τι πέρασα/με χθες. Καμιά 10αριά κίτρινες βγήκαν στη Πόρτο , 1 κίτρινη μόνο η Σεβίλλη από το 33 ενώ οι Άγγλοι το χαβά τους (πέστε να ησυχάσουμε). Ακόμη και η κάρτα της Σεβίλλης να έβγαινε δε θα χάναμε και θα πέρναμε και 2-3 μοναδούλες κέρδος. Τώρα απλά αρχίζουμε και σφίγγουμε.

Θα μου πείτε ”πως σφίγγουμε ρε Thassie με 250 μονάδες κέρδος;;;”. Να ξέρετε ότι έχουμε άλλη μισή χρονιά περίπου και αν αυτές τις 250- 300 μονάδες κέρδος που είχα , τις κάνω 100, τότε για μένα θα είναι χάσιμο. Ναι στο τέλος ο πίνακας θα γράφει θετικό πρόσημο (το ελπίζω δηλαδή) αλλά άλλο 250 και άλλο 50-100 μονάδες. Σφίξαμε λοιπόν γιατί δε βλέπω να τσουλάνε τα παιχνίδια με τις κάρτες.

Είναι μια εποχή που θα έπρεπε να γράφουν καλά. Τώρα δε μπορώ σε εξάποντο ματς να βλέπω τη Σεβίλλη να τελειώνει το ματς με 1 κίτρινη. Κάτι πάει στραβά. Και δεν θα χαλάσουμε πολλές μονάδες για να ισιώσουμε. Είμαι αποφασισμένος γι αυτό.

Πάμε στα φρέσκα όπου σήμερα δε είναι το ίδιο πρόγραμμα σε ότι αφορά τις κάρτες. Λίγο το ντέρμπι ανάμεσα στην Σάντερλαντ και τη Μίντλεσμπρο είδα και λίγο το Μαρίτιμο – Εστορίλ.

Στο πρώτο , το λεγόμενο ”Tees – Wear” ντέρμπι , έχουμε τη γηπεδούχο που με νίκη πιάνει στον έναν βαθμό την αντίπαλό της που βρίσκεται στη 5η θέση. Θα έχουμε σίγουρα ένταση και αυτό το 4,85 που βλέπω στη κόκκινη αξίζει μια μικρή στεκιά σε κακό πρόγραμμα. Δεν έχω πάντως εδώ την απαίτηση που είχα χθες στο Ισπανικό και πόσο μάλλον όταν μιλάμε για Άγγλους.

Στη Πορτογαλία έχουμε μια Μαρίτιμο όπου σήμερα είναι must win το ματς καθώς είναι στη ζώνη υποβιβασμού και με νίκη σήμερα πλησιάζει στους 2 βαθμούς την 15η θέση και την Ζιλ Βιθέντε. Από την άλλη η Εστορίλ επιτέλους κέρδισε μετά από 10 αγώνες και γενικά δε πείθει. Βλέπω γενικά ένα ματς με πολύ άγχος και από τις δύο ομάδες και αυτά δεν αργούν να ξεφύγουν σε ένταση και ξύλο.

Στο 3,4 η κόκκινη παίζετε με εξαιρετικό ρέφερι.

Τέλος κοίταξα λίγο και το σούπερ ντέρμπι στην Ολλανδία αλλά με αυτό τον ρέφερι εγώ δεν θα το αγγίξω. Προτιμώ να ρίξω κατιτίς στο Αγγλικό δηλαδή. Στο Ελληνικό δεν θα ασχοληθώ όπως έκανα και μεσοβδόμαδα στο κύπελλο ενώ ίσως να έχουμε πολλές κίτρινες στο Σαμπντόρια – Ουντινέζε καθώς οι δύο ομάδες δεν είναι καλά και θέλουν τη νίκη οπωσδήποτε καθώς υπάρχει γκρίνια.

Στο 3 η απόδοση του όβερ 2,5 κάρτες η κάθε ομάδα. Τίμιο! Αυτά με τις κάρτες.

Και πάμε τώρα στα γκολ. Στην Αγγλία βλέπω να έχουμε 3-4 γκολ στο ματς στης Λιντς. Το ανέφεραν και τα παιδιά στη εκπομπή. Από g/g ημιχρόνου μέχρι και anytime score 2-2 που ανέφερε ο Billaras μπορεί να βγει. Εγώ θα παίξω κάτι άλλο. Η Μπρέντφορντ για όσους δε γνωρίζετε είναι η ομάδα με τα περισσότερα οβερ 1,5 ημίχρονο εκτός έδρας.

Οπότε καλοβλέπω το ειδικό οβερ 1,5 γκολ και στα δύο ημίχρονα σε απόδοση 4,75. Όταν το g/g και όβερ 3,5 το έχω σε απόδοση 3 , τότε προτιμώ αυτό.

Στην Ιταλία καλοβλέπω το anytime score 1-2 στο ματς της Σπέτσια όπου βλέπουμε ότι σκοράρει. Αμυντικά θα έχει απουσίες αλλά επιθετικά τα πάει εξαιρετικά. Το ίδιο anytime score έφερε και με την Αταλάντα στο κύπελλο όπου έχασε με 5-2.

Η Ρόμα από την άλλη κέρδισε το ματς με τη Φιορεντίνα και είδα ότι μπροστά έβγαλε καλές ευκαιρίες (βέβαια ήταν με 10 η Φιορεντίνα). Θεωρώ λοιπόν ότι έχουμε αξία και στο g/g που βλέπω σε απόδοση 2,10 αλλά και στο anytime 1-2 σε απόδοση 4,75.

Μια από τα ίδια και στο ματς της Καισέρισπορ με την Μπεσίκτας. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από 7 συνεχόμενα g/g στο πρωτάθλημα ενώ η Μπεσίκτας έχει κερδίσει τα δύο τελευταία ματς με 2-1 σκορ , ένα σκορ φυσικά που το βλέπουμε συχνά σαν anytime στα ματς των γηπεδούχων.

Στο 4,10 το βλέπω το ειδικό και μου αρέσει. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δύο ομάδες έχουν παράδοση στο ξύλο και στις κόκκινες και μπορεί μια κόκκινη να αλλάξει τα δεδομένα.

Κάπου εδώ κλείσαμε και με τα γκολ. Τώρα;;; Εδώ σε θέλω κάβουρα. Λοιπόν , χθες πήγαμε σε κάρτες , σήμερα θα ρίξουμε βάρος στα σκορ και στα ειδικά με γκολ. Από κάρτες θα έπαιζα μόνο τη κόκκινη στο ματς της Σάντερλαντ αλλά τη πόνταρε ήδη ο Billaras οπότε θα τη περιμένουμε έτσι κι αλλιώς.

Για αρχή θα παίξω το ειδικό της Λιντς σε μονό ενώ σε μονά και δυάδα θα ρίξω και τα anytime score. Δυστυχώς δε μπορώ να τα παίξω όλα σε μια εταιρία με καλές αποδόσεις ώστε να κάνω ένα ωραίο Patent. Τέλος θα κάνω και μια δυάδα με g/g + όβερ 3,5 σε Λιντς και Καισέρισπορ (μπορεί να λειτουργήσει και σαν κάλυψη).

Αυτά για σήμερα! Ας ελπίσω να γράψουν τα γκολ και να ξεχάσουμε γρήγορα τα προηγούμενα!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS