1212

Billaras

Τελευταία bets του 2020…

Δεν έχω να σχολιάσω πολλά γιά όσα αφήσαμε, έβγαλα και ένα μικρό κέρδος, όλα καλά. Απ’ τα τρία που έχασα, η Αλτρινχαμ δεν άξιζε (αν έμενε 1-0 θα ήταν…κλοπή), η Μπρίστολ ήταν κάκιστη και λίγα έφαγε, ενώ με ξενέρωσε η Νόριτς. Γιατί από αυτήν είχα απαιτήσεις. Αφησε ένα ημίχρονο χαμένο, έφαγε μιά φάβα του τερματζή, μετά έτρεξε μεν αλλά ήταν αργά (ίσως να μην ήταν αν έπαιρνε ένα πενάλτι και ισοφάριζε στο 80′, αλλά στην Championship δεν έχει VAR).

Γενικώς μιά “κρύα ήττα” από τη Νόριτς ήταν το μοναδικό αρνητικό που κρατάω (άντε και ότι δεν έπαιξα live την Οστάνδη, σε ματς που…μύρισε αρκετά).

Anyway, καλά έκανα και δεν χώθηκα παραπάνω, καλά έκανα και δεν έπαιξα και χθες, έβρεξε ισοπαλίες, άρα δεν θα κέρδιζε…κανείς. Γενικά το πρόγραμμα είναι ξενέρωτο, έπεσε και η Boxind Day Σάββατο, τώρα ξαναπαίζουν και είναι κάτι νορμάλ, σαν απλή εμβόλιμη, δεν νοιώθεις το ξεχωριστό του πράγματος.

Και πως να το νοιώσεις χωρίς κόσμο στα γήπεδα και με τόσες αναβολές λόγω covid-19 (σήμερα η Λιγκ 1 έχει…πέντε ματς όλα κι όλα, χθες αναβλήθηκε και το Εβερτον-Σίτι, είναι σε εκρεμμότητα τα επόμενα ματς της ομάδας του Γουαρδιόλα).

Και πάμε στα φρέσκα. Με προβλημάτισε η Premier League πολύ. Στις άλλες κατηγορίες τα έχω όλα απολύτως ξεκάθαρα.

Εχω ξεχωρίσει Γουίγκαν-Σριούσμπερι-Σάουθεντ-Μπράντφορντ, την Μόρτον από τη Σκωτία, την Ζούλτε απ’ το Βέλγιο και το g/g στη Σεβίλλη από τα σπανιόλικα. Οχι ότι θα παιχθούν όλα, αλλά αυτά ξεχωρίζουν και ότι άλλο δεν το κοιτάω καν. Επίσης δεν βλέπω και κάτι αυριανό (άντε λίγο το g/g στη Γρανάδα), ούτε μεθαυριανό που έχει δύο βάσκικα ντέρμπι στην Ισπανία, οπότε μάλλον εκτός απροόπτου, παιζουμε σήμερα και μετά πάμε γιά Παρασκεύη ή Σάββατο, κοινώς πάμε γιά το…2021! Λέω να γράψω ένα ανοιχτό Editorial την Πέμπτη γιά ότι έχω στο μυαλό μου και γιά όσα ζήσαμε (όχι μόνο στοιχηματικό δηλαδή), αλλά γιά κουμάρι μάλλον σήμερα είναι τα τελευταία bets του 2020.

Η Premier λοιπόν. Στα μισά παρολιά σήμερα θα παιχθεί η Αρσεναλ. Εγώ δεν αγγίζω. Εκανε ένα καλό ματς-αντίδραση, αλλά δεν έχω πειστεί. Προτιμώ το 1,90 του over. Η Μπράιτον βάζει-τρώει, η Αρσεναλ το ιδιο.

Οι σοβαρές σκέψεις/προβληματισμοί μου έχουν να κάνουν με την Γουέστ Μπρομ (κλασικ ομάδα Αλαρντάις με το καλημέρα, άλλη “σχολή” απ τη Λιντς του Μπιέλσα, αν της βγει θα της κάνει ζημιά), όπως και με την Γουλβς (δεν υπάρχει παιχνίδι της ειδικά με “μεγάλη” που να πέσει αμαχητί ή να μην κάνει ζημιά).

Να ασχοληθώ; Να παω σε εναλλακτικά; Το g/g ας πούμε στο Γιουνάιτεντ-Γουλβς ειναι ψηλά στο 1,95. Στη δε Γουέστ Μπρομ, αντί άσου μπορεί κάποιος να παίξει στο bet builder 1-Χ (δε) μαζί με under 3. Δίνει 3,40. Αν είναι να πάρει κάτι η Μπρομ, δεν θα το πάρει σε ματς με πολλά γκολ.

Δινω ιδέες, δεν έχω αποφασίσει.

Πέρασε λίγη ώρα, το ζύγισα. Κρατάω μονάχα το 1,90 στο over της Μπράιτον και το g/g στην Γιουνάιτεντ (1,95).

Και τα βάζω στο μίξερ τα υπόλοιπα.

Εχω τέσσερα “μικρά” (Γιουνάιτεντ g/g, Σεβίλλη g/g, Μπράιτον over και Μπράντφορντ άσος) και τέσσερα μεγάλα (Ζούλτε, Σαουθεντ, Γουίγκαν, Σριούσμπερι). Μένει η διαλογή…

Η φορμαρισμένη Σάουθεντ μπορεί να παιχθεί και draw no bet όπως το έκανε ο Μάκης, είναι στο 3,25. Τα άλλα είναι γιά “ξερά”, να σημειώσω την απίστευτη παράδοση της Ζούλτε, να τονίζω τέλος ότι η απόδοση της Σριουσμπερι εχει λάθος βαση της εξαιρετικής της φόρμας από τότε που ήρθε ο Κότεριλ (αήττητη και με μεγάλες νίκες), όπως έχει και της Γουίγκαν (κλασικό ματς τυφλού-μονόφθαλμου, αλλά δεν γίνεται ο μονόφθαλμος να δίνει τόσο).

Τα ζυγίζω. Θα πάω μαζεμένα. Θα αφήσω την Σάουθεντ, ας περάσει να πληρωθεί ο Μάκης, είναι δηλαδή σημείο που ήδη προτάθηκε στο Betsellers. Θα κάνω ένα trixie με τις άλλες τρεις μεγάλες (γίνεται και patent αν θέλετε), θα κάνω και μιά δυάδα με δύο απ τα τέσσερα μικρά. Το ένα είναι η Μπραντφορντ του 2,40, το άλλο θα είναι το g/g στο Σεβίλλη-Βιγιαρεάλ (στο 1,90).

Εδώ φυσικά η χημεία είναι στην έμπνευση του καθενός. Παιζω εν ολίγοις, τα πέντε από τα οκτώ που ανέφερα. Και τα άλλα τα τσεκάρουμε στο chat, στο live.

Τίποτα άλλο, σε όσους δεν δω στο chat δίνω τις καλύτερες ευχές μου, καλή πρωτοχρονιά, ας είναι το 2021 καλύτερο του 2020 (χειρότερο δύσκολα, τα είδαμε όλα φέτος). Αν προκύψει κάτι στοιχηματικό αύριο-μεθαυρίο (δύσκολο) θα δείτε update.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras