2065

Billaras

Τελευταίες χαλαρές ματιές!

Ζόρικη στήλη, ζόρικες ώρες τούτες εδώ. Μην…πάει ο νους σας σε κακό, απλά…τελειώνουν οι διακοπές. Πριν ξεκινήσω να γράφω, έκανα web check in στην πτήση μου, αύριο πρωί πίσω στην έδρα μου. Ε, άλλο να είσαι με θέα το Αιγαίο και όταν τελειωνεις το γράψιμο να φεύγεις για μπάνιο και ουζάκια (λατρεμένη Μυτιλήνη) κι άλλο να είσαι στην Αθήνα και η δουλειά να είναι βουνό (μην ξεχνάτε, αλλάζει το site και από μεθαύριο οι μηχανές θα μπουν στο φουλ).

Οπότε….είμαι λίγο down αλλά θα μου περάσει, 1-2 μέρες στο σπίτι σου και ισιώνεις (γέλια). Στα δικά μας, παραμένω χαλαρός, περισσότερο μελετάω, δεν έχω παίξει τίποτα, διαβάζω reports και νέα και γενικά “ακτινογραφώ” ομάδες. Και μιλάω γιά εγγλέζες. Οι άλλες ειναι σε δεύτερο πλάνο. Θα μπουν και στη λίστα μου και στο παιχνίδι μου απο το άλλο ΣΚ που θα…σοβαρέψουμε γενικώς.

Προς το παρόν λοιπόν, μικρές στήλες, με χαλαρή διάθεση, γιά λίγα 24ωρα ακόμα. Τι ξεχώρισα; Μιά εξάδα μου έκανε το “κλικ”. Θα την διαβάσατε ενδεχομένως και στην χθεσινή Kingbet. Στην Premier League λοξοκοιτάω το Λέστερ-Γουλβς. Η Λέστερ κακή δεν είναι, αλλά αυτό το “Πιέλ πρώτο φαβορί γιά απόλυση” με ξενίζει. Και απο κάπου πηγάζει. Η πρωτάρα Γουλβς, το έγραψα ήδη, θα κάνει ζημιες, έχει σούπερ υλικό, ήρθε γιά να μείνει.

Αυτό το 3.50 δεν το απορρίπτω. Στην Championship, το κλικ μου το έκανε η ίδια που το έκανε στον Μάκη. Η Στόουκ. Το πρώτο φαβορί ανόδου, που δεν εχει όμως ξεκινήσει καλά. Ε, κάπου θα το κάνει το “ποδαρικό”-ξέσπασμα και ίσως σήμερα. Στο φινάλε, στο 3.20 είναι. Η Πρέστον δεν με ψήνει και όσο λείπει ο γκολτζής Μαγκουάιρ θα συνεχίσει να μην με ψήνει.

Στην 1η, βλέμματα σε Τζίλιγχαμ και Πλίμουθ. Η πρωτη είναι με 2 στα 2 και ήταν καλή και στο Λιγκ Καπ απ' οπου αποκλείστηκε στα πέναλτι. Η δεύτερη ανάποδα, έκανε την καλή (πρώτη) νίκη στο Λιγκ Καπ. Και ήταν και νίκη-εκδίκηση από την Μπρίστολ Σίτι (θυμίζω πέρυσι είχε περάσει στον ίδιο γύρο η Μπρίστολ με 5-0). Και από την 2η, σαφώς συζηταω Φόρεστ Γκριν και Τρανμίρ γιατί και Σουίντον (κάνει.

.αίτηση να σκοράρει) και Μπέρι δεν είναι καλά. Ολα τα σημεία είναι άνω του 3.00. Ξανά δεν θα προτείνω, αφού…δεν παίζω. Οπότε η επιλογή δική σας. Οκ, ενα κλικ παραπάνω μου το κάνουν οι τρεις πρώτες (Γουλβς-Στόουκ-Τζίλιγχαμ), αλλά αυτό είναι καθαρά προσωπικό. Κλείνω εδώ κι αυτή την μικρούλα στήλη, επαναλαμβάνω ότι από Τρίτη (νέα στήλη) και κυρίως από το άλλο ΣΚ θα επιστρέψουμε στα…γνωστά στάνταρ.

Καλές βουτιές, ξέρω ότι πολλοί είστε σαν εμενα, έχετε το τελευταίο-α 24ωρο διακοπών!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras