1248

Billaras

Τελευταίο χαλαρό ποντάρισμα!

Στοιχηματικά, διανύουμε τις τελευταίες χαλαρές μέρες. Ψιλά παίζουμε, ψιλά κερδίζουμε ή χάνουμε. Αυτό θα τελειώσει το Σάββατο, αλλά δεν μπορώ να έχω παράπονο, καλά πήγε και το χαλαρό. Και γενικά, ακόμα και με τέτοιο πρόγραμμα, είχαμε προτάσεις και με ειδικά στοιχηματα και απο Λατινική Αμερική και απο Αφρική και από μπάσκετ και από αγγλικές ιπποδρομιες.

Ολα καλά λοιπόν στο δικό μας κομμάτι. Και από Σάββατο πατάμε ξανά και το γκάζι. Οσο γιά την Εθνική μας; Αυριο έχουμε έναν “τελικό” αλλά δεν σκοπεύω να παίξω κάτι pre game, μην λέω τα ίδια γενικά γιά τις εθνικές. Αν προκύψει κάτι την τελευταία στιγμή, καλώς. Αν δούμε κάτι στο live, πάλι καλώς. Ειδάλλως, στο καλό να πάνε, και θα τις ξαναδούμε το 2021! Προτιμώ Λίγκες, φουλ πρόγραμμα, ας είναι και non stop.

Οχι τίποτα άλλο, είναι αλλιώς με την καραντίνα να εισαι μέσα και να βλέπεις Εθνικές και αλλιώς Champions League μεσοβδόμαδα και Premier League το Σαββατοκύριακο!

Και πάμε στο παρασύνθημα. Θα είμαι λιτός γιατί δεν χρειάζεται να επεκταθώ κιόλας! Θα παίξω δύο σημεία εγγλέζικα και πάπαλα. Χαμηλά η μίζα (παρότι το Νησί συνολικά πάει εξαιρετικά φέτος).

Και πραγματικά, γιά όσους διαβάζουν Betsellers χρόνια δεν χρειάζεται και προσπάθεια να καταλάβετε γιά ποιά σημεία μιλάω. Μάτια βγάζουν. Γουέλντστόουν και Μέιντενχεντ. Μέσα σε Ιστλί και Ολντερσοτ αντίστοιχα, στο 4,20 η μιά, στο 3,60 η άλλη. Και γιά τις δύο, τα πράγματα είναι απλά. Είναι σε τοπ φόρμα. Στο πικ. Δεν θα πάνε γιά άνοδο, θα “κατηφορίσουν” σταδιακά, αλλά όταν στα τελευταία τους πέντε ματς έχουν το…απόλυτο, το σέβεσαι! Πέντε στα πέντε και οι δύο, η Μέιντενχεντ μάλιστα με τρίτη ανατροπή σερί κέρδισε και το Σάββατο! Και θυμάστε, την αναφέραμε, παίχθηκε από πολλούς.

Και οι ειδήσεις είναι οκ, δεν έχουν απόντες σοβαρούς ή και καθόλου.

Οι αντίπαλές τους δεν είναι κακές ομάδες. Ξεκάθαρα. Ομως σέβεσαι το σερί των άλλων. Και μάλιστα, η Όλντερσοτ έχει και απουσίες σοβαρές σήμερα. Της Γουέλντστόουν είναι πιό ζόρικο, θα το βάλω στο draw no bet του 3,00. Μονά και δυάδα. Ηρθε ένα; Βγάλαμε και τα ψιλά μας. Ηρθαν και τα δύο; Βγήκε καλό χαρτζιλίκι.

Δεν βγήκε κανένα; No problem, αύριο θα το έχω ξεχάσει.

Δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο, τα λέμε και σήμερα και αύριο στο chat, εκεί η παρέα δεν χαλάει ποτέ! Και αν προκύψει κάτι αύριο (ή γενικά) θα δείτε update. Νέα κανονική στήλη Σάββατο, θυμίζω δεν θα γίνει εκπομπή την Παρασκευή δυστυχώς (ας όψεται η καραντίνα).

Υ,Γ: Η φωτό αφιερωμένη σε έναν τερματοφύλακα-θρύλο, Rest In Peace Ρέι Κλέμενς, όσοι είμαστε κοντά στα 50 θα σε θυμόμαστε και θα σε ευχαριστούμε γιατί ήσουν ένας απο αυτούς που μας έκανες να αγαπήσουμε το αγγλικο-και όχι μόνο-ποδόσφαιρο…

Παλαιότερα άρθρα του Billaras