667

Billaras

Τελικοί, σενάρια και χαλαρό παιχνίδι

Κατά πρώτον, πολύχρονοι και πολύχρονες Κωστάκηδες και Ελενίτσες! Σπέσιαλ εδώ στα δικά μας παιδιά, Ντίνο (Skotostrious) και Κώστα (Ζαφείρη). Να σας χαιρόμαστε λεβέντες μου!

Κατά δεύτερον, παίζουμε καθυστερήσεις ήδη. Σήμερα-αύριο τα πρώτα λεπτά και το άλλο ΣΚ τα τελευταία των τελευταίων.

Κατά τρίτον, ελπίζω να σας άρεσε το χθεσινό podcast.

Κάτι διαφορετικό. Μπορείτε να το βρείτε κανονικά και εδώ στην ηχογράφηση, αλλά και στο site της Kingbet και να το ακούσετε με όποιο τρόπο θέλετε. Αυτό που σκεφτόμαστε γιά την άλλη εβδομάδα θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό απ΄το podcast αρκεί να πραγματοποιηθεί γιατί δεν είναι κάτι εύκολο. Αισιοδοξώ ότι θα σας…κουφάνουμε πάντως.

Κατά τέταρτον, η Εβερτον σώθηκε, ενώ η Μπέρνλί και αυτό το κριάρι ο Βέγκχορστ δεν μπόρεσε να βάλει την ευκαιρία της χρονιάς, το άχαστο στο 86′ να μας πληρώσει. Αγγλίκες λεπτομέρειες αύριο σε νέα και πιό πλούσια στήλη.

Και κατά πέμπτον, πάμε στο σήμερα…

Δεν μπορώ να μην αναφερθώ όπως και ο Μάκης, στο Σάντερλαντ-Γουίκομ.

Εγώ αυτό το ματς θα απολαύσω σήμερα. Ξεκάθαρο -και ορθώς- φαβορί το βαρυ χαρτί της Σαντερλαντ, αλλά εγώ θα ήθελα να γίνει το θαύμα και να ανέβει η Γουίκομ. Γίνεται; Μπάλα είναι, όλα γίνονται ειδικά σε τελικό. Πλάθω σενάρια στο νου μου, να είναι ισοπαλία, να πάνε παράταση, να μπει ο Ακινφένουα και να σκοράρει νικήτηριο στο 120′! Ο Μάκης εβαλε μιά πανηγυρική του Μπάγιο με τον Εϊντσγουορθ, ας βάλω κι εγώ ακόμα μιά τιμής ένεκεν, με τον Μπάγιο “μεγαλώσαμε” στοιχηματικά και όχι μόνο, σήμερα παίζει το τελευταίο του παιχνίδι ο…Beast.

Ας μπει όλη η Γουίκομ σε beast mode και ας κάνει το θαύμα. Οπως και να’χει, θα μας λείψεις ρε Ακινφένουα, είσαι μορφάρα ρε φίλε!

Στοιχηματικά; Σήμερα…χαλαρά. Πολύ χαλαρά όμως. Τίποτα δεν βρήκα από φινάλε Γαλλίας, ίσως μόνο στο live. Ούτε από Β’ Ισπανίας (που δεν τελειώνει ακόμα).

Τι έχω σημείωσει; Γιουβέντους-ΠΑΟ-Φράιμπουργκ-Μποταφόγκο και Χαρτς! Φαβορί δεν θέλω να παίξω, νομίζω η Αούστρια ειναι το πιό τίμιο πάντως, κάπου στο 2,15.

Τρεις τελικοί στις πέντε επιλογές, ότι κι αν σημαίνει αυτό. Στο ΟΑΚΑ θεωρώ ότι η…φόρα του Παναθηναϊκού μπορεί να κάνει τη διαφορά, ενώ στο Βερολίνο αγαπάμε Φράιμπουργκ, εμείς και ολη Γερμανία (κυριολεκτικά) θέλει σήμερα να το σηκώσει κόντρα στην αχώνευτη Λειψία. Καμιά τους δεν έχει τρόπαιο, 1-1 και στα δύο ματς πρωταθλήματος.

Η Γιούβε είναι λίγο έμπνευση, αδυνατώ να σκεφτώ ότι θα δώσει ματς στην μισητή Φιορεντίνα. Και ναι, αδιάφορη είναι, όσο ήταν και η Σαμπντόρια που έριξε ντόρτι στην Φιορε που έχει το κίνητρο. Γιά το βραζιλιάνικο σας τα έγραψε ο Thassios απ’ το πρωί, η μιά κάνει σερί ταξίδια ελέω Λιμπερταδόρες, η άλλη άνετη και ωραια και φρέσκια και σε φόρμα.

Καλο σημειάκι στο 3,10 η Μποταφόγκο. Τέλος, στη Σκωτία στο Χάμπτεν Παρκ, έχουμε Ρέιντζερς-Χαρτς, η μιά καταπονημένη και απογοητευμένη (120′ + πέναλτι στην λαύρα της Σεβίλλης), η άλλη άνετη περίμενε να παίξουν. Ετσι κι αλλιώς, μεταξύ Γλασκώβης και Εδιμβούργου, δεν υπάρχει σοβαρός άνθρωπος να “ψηφίσει” Γλασκώβη (γέλια).

Προφανώς λίγα και προφανώς κανένα δεν με τρελλαίνει.

Οπως έγραψα παραπάνω, παίζουμε ήδη χασομέρια. Στους τελικούς όλα είναι μέσα, μπορεί και να δούμε τρία χινάρια! Η Φράι κατάκτηση δινει 2,50 και η Χαρτς 3,75 για τους πιό συντηρητικούς, έτσι καλύπτεις εν μέρει και τυχόν παράταση.

Να μην το ψειρίζω, αφήνω Γιούβε και ΠΑΟ, θα παίξω Φράιμπουργκ και Μποταφόγκο μονά-δυάδα (αυτά τα δύο έχουν και πρώιμη) και μονό “ξερό” την Χαρτς (αυτο δεν έχει πρώιμη).

Δεν πάω γιά κέρδη σοβαρά πλέον, η (εξαιρετική)σαιζόν έχει κλείσει ουσιαστικά. Κλείνω όπως ξεκίνησα το κείμενο: Παίζουμε καθυστερήσεις. Τα λέμε στο chat μετά τις 5 και αύριο νέα στήλη.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras