706

Tzini

Τελικός… εξ ουρανού! (UPDATE)

Καλησπέρα σας! Μετά από καιρό ήρθαν κάποιες μονάδες στην κάβα με το γκολ της Mazembe στο 95 και παραλίγο να μας κάτσει το απόλυτο στο τρίξι με τα δύο Χ από το Μαρόκο. Η Mazembe μπορεί να είχε κοντά στις 35-40 τελικές στο ματς όμως η εικόνα της ήταν κακή. Στο σήμερα τώρα περιμένουμε τους Galaxy από τη Νότιο Αφρική για να πρασινίσει άλλη μια δυάδα, όπου η FUS έκανε το χρέος της χθες το απόγευμα κερδίζοντας τη Salmi πολύ πιο άνετα από το τελικό 1-0.

 

Ξεκινώντας από τις CAF διοργανώσεις και αρχικά το Champions League, η Wydad πήρε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό χθες μετα το 1-1 στην έδρα της. Εκεί θα βρει την Al Ahly, όπως περιμέναμε, η οποία παίζει σήμερα στην Αλγερία τη ρεβάνς του 4-0 του πρώτου αγώνα. Τυπικού χαρακτήρα το ματς, δεν αποκλείω μια νίκη γοήτρου της Setif, όμως σε τιμές φαβορί δεν υπάρχει καμία αξία.

Στο Confederation Cup η Orlando Pirates έκανε μεγάλο διπλό στη Λιβύη με 0-2 και αναμένεται να προκριθεί και αυτή στον τελικό της διοργάνωσης. Ούτε εδώ έχουμε κάτι που να αξίζει να ποντάρουμε.

Πηγαίνοντας στο Μαρόκο, σήμερα έχουμε έναν τελικό κυπέλλου που δεν έγινε ποτέ εδώ και 2 χρόνια! Πίστευα ότι έχει ξεχαστεί και δεν θα γίνει ποτέ αλλά να που έκαναν την έκπληξη! Τρομερά πράγματα στον κόσμο της Αφρικής για άλλη μια φορά.

Εκεί λοιπόν, η FAR θα αντιμετωπίσει την Tetouan στο Agadir, η οποία τότε αγωνιζόταν στην πρώτη κατηγορία, ενώ τώρα την βρίσκουμε ήδη πρωταθλήτρια στη δεύτερη και γενικά σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση αλλά και δυναμική. Άνετα θα μπορούσε να ήταν στη μέση του βαθμολογικού πίνακα της πρώτης κατηγορίας, έχει καλό ρόστερ και πολύ ενθουσιασμό.

Το άγχος θα το έχει ξεκάθαρα η FAR η οποία διψάει για έναν τίτλο και γενικά τον αξίζει. Το timing όμως δεν είναι και ότι καλύτερο και περιμένω να δυσκολευτεί αρκετά στο ματς. Το σετ θα μπορούσε να είναι λίγο πιο κλειστό και τα στοιχήματα που μ’ αρέσουν εδώ είναι η κατάκτηση του κυπέλλου από την Tetouan στο 2,50 και το συνδυαστικό στοίχημα Χ2 & Ο1,5 &U1.

5 goals FAR στο 3,60.

Για κάποιο περίεργο λόγο αυτό το ΣΚ αργούν πάρα πολύ να ανοίξουν τα παιχνίδια οι εταιρίες. Λείπει σχεδόν όλη η αγωνιστική του Μαρόκου ακόμα, με ματς να παίζουν ακόμα και σήμερα, λείπει και η Berkane που την περιμένω πως και πως. Επειδή ο τελικός ξεκινάει στις 18:00 δεν με παίρνει να περιμένω άλλο και δεν αποκλείω κάποιο update ακόμα και μέσα στη μέρα.

Κρατάμε το συνδυαστικό στη 365 να χαζέψουμε τον τελικό και βλέπουμε για τα υπόλοιπα. Τα λέμε στο chat!

UPDATE

Καλησπέρα σας! Το μπετ στον χθεσινό τελικό χάθηκε κάπου στο πρώτο 5λεπτο στην ουσία με την κόκκινη που δεχτήκαμε. Επιτέλους μας έκανα τη χάρη οι μπουκ να ανοίξουν το ματς της Berkane. Κάπου εκεί περίμενα τον άσσο στο 1,50 ταβάνι και το μπετ που είχα στο μυαλό μου πριν καν τελειώσει το πρώτο ματς ήταν το συνδυαστικό 1 & no goal.

Εύκολα ή δύσκολα η Berkane θεωρώ ότι θα περάσει, παρόλο που το μεγάλο όνομα στο ζευγάρι είναι η Mazembe. Μια Mazembe που ναι μεν μας πλήρωσε καλά το προηγούμενο ΣΚ, πραγματοποίησε δε, μια πολύ μέτρια εμφάνιση. Έχει αδυναμίες το ρόστερ της, τις οποίες ο κόουτς Ibengé της Berkane, τις γνωρίζει πολύ καλά. Μιλάμε για τον πιο καταξιωμένο Κογκολέζο προπονητή με 7 χρόνια στον πάγκο της εθνικής και άλλα 4 στη Vita Club τη μεγάλη αντίπαλο της Mazembe τα τελευταία χρόνια.

Στο 2,15 έχουμε την απλή πρόκριση που έχει αξία και στο 2,50 το 1 & NG. Προσθέτοντας και το Ο1,5 γκολ για την Berkane πάμε στο 3,75 που το βρίσκω εξαιρετικό. Στην ουσία έτσι ζητάμε να περάσει η Berkane στην κανονική διάρκεια το οποίο υπάρχει στο 2,45 στον stoiximan και κάπως έτσι μπορούμε να καταλάβουμε την αξία που κρύβει το 3,75. Κρατήστε ότι σας βολεύει περισσότερο μεταξύ απλής πρόκρισης και του συνδυαστικού, προσωπικά θα πάω με τη μεγάλη απόδοση.

Παλαιότερα άρθρα του Tzini