1578

Billaras

Τετράδα υψηλού ρίσκου!

Είδαμε (και) χθες τι περίεργο “σπορ” είναι το στοίχημα. Με εννιά αλλαγές 11αδας πάει στο Λονδίνο η Λέστερ, τους κούφανε όλους ο Ρότζερς. Τρελλή βουτιά ο άσος της Γουέστ Χαμ αυτομάτως. Ως το 2,45 πήγε. Τελικό αποτέλεσμα; 1-2 και απόλυση Πελεγγρίνι χθες βράδυ από τα “σφυριά”. Νέα πατάτα και η Τότεναμ, παραλίγο εδώ να κανουμε κάτι ωραίο στο live αλλά πήραμε εν τέλει μόνο το μπετ πίσω.

Και τέλος, δεν γίνεται να μην σχολιάσω αυτή την παρωδία με το VAR, ειδικά χθες είδαμε γκολ να ακυρώνονται γιά -κυριολεκτικά- εκατοστό. Μάλλον το παρακάναμε και κάτι πρέπει να αλλάξει…

Κατα άλλα, χαλαρά το πήγαμε, η δυάδα τίποτα, δεν είχα απαιτήσεις, αλλά σήμερα έχω. Τα είπαμε χθες, τα έχετε διαβάσει, τα ξερετε, τα αναλύσαμε μέρες και ο Μάκης και στην εφημερίδα, δεν θέλω να γράψω πολλά, μένει ουσιαστικά η τελική διαλογή και το παιχνίδι μου.

Μικρές οι αλλαγές τιμών, δεν με επηρεάζουν, οπότε μπαίνω στην τελική ευθεία.

Ηταν οκτώ ματς. Σας προιδέασα από χθες ότι τα δύο τελευταία στη “λίστα” ήταν Μάνσφιλντ και Γουίγκαν. Δεν είναι κακά. Ξαναδείτε τα. Αλλά δεν γίνεται να παιχθούν και τα οκτώ. Εσβησα λοιπόν Γουίγκαν (τρέμω να ποντάρω ομάδα με αυτοκτονικές τάσεις, όλο γκολ στο τέλος τρώει) και έσβησα και Μάνσφιλντ (σέβομαι την Μπράντφορντ ακόμα και στα μέτριά της, ειδικά εντός).

Κοιτάω την εξάδα με αποδόσεις δίπλα. Κάρντιφ (4,80), Μπάρνσλεϊ (4,00), Γουίμπλεντον (4,75), Κροουλι (3,25), Μόρκαμ (5,25) και Σκάνθορπ (4,50). Στο “ταπεινό” 4,42 ο μέσος όρος απόδοσης. Πολλοί ζαλίζονται με τέτοια. Στο Betsellers ήταν πάντα το…ψωμάκι μας. Χημεία σωστή θέλω να γίνει και λίγη εύνοια να έχουμε. Οταν πας στα μεγάλα αουτσάιντερ, δεν γίνεται να περιμένεις άνετες νίκες.

Η “στατιστική μου” (σε εισαγωγικά, γιατί δεν είναι κανονική στατιστική, εμπειρική είναι), λέει ότι από τα έξι αυτά θα κερδίσουν μάξιμουμ τρία. Και σε ένα ή και δύο θα φάμε και πολλά. Το 50% σε μέσο όρο απόδοσης 4,42 είναι τεράστιο αν επιτευχθεί. Το παραπάνω θα είναι εξαιρετικό.

Θα αφήσω έξω την Κρόουλι, μπάζο η Γκρισμπι αλλά με…κομπλάρει και λίγο.

Θυμίζω, δύο φορές την κόντραρα πολύ πρόσφατα και ήρθε 0-0, δεν πήρα σημείο! Με Τσέλτεναμ εντός (26/11) και με Καρλάιλ εκτός (14/12)! Ξέρω δηλαδή ότι είναι μπάζο και τσακωμένη με τα δίχτυα, αλλά σκαλώνω. Και οκ, δεν έγινε ομαδάρα άξαφνα η Κρόουλι.

Και θα σβήσω και την Μπάρνσλεϊ. Εδώ χαλιέμαι λίγο από το 4,00. Τόσο ήταν και χθες, γιά να το βρίσκαμε πιό ψηλά έπρεπε να παίξουμε από προχθές.

Σαφώς και με τον νέο τεχνικό (που είχε δείξει πολλά στην ΒΑΚ της Αυστρίας και μας κούφανε λίγο όταν την άφησε γιά την Μπάρνσλεϊ) πάει καλύτερα. Αλλά όχι στο 4,00. Ηθελα μίνιμουμ 4,5. Μην πω 5αρι.

Και έμεινα με τετράδα. ΑΥΤΑ παίζω. Πως να παιχθουν τώρα; Με super yankee (δηλαδή και μονά και δυάδες και τριάδες και τετράδα;).

Με yankee; Ολα μονά και τέλος; Είχα οκτώ, πήγα στα έξι, πήγα στα τέσσερα. Δείτε και τα άλλα τέσσερα που άφησα, αποφασίστε εσείς το πως θα τα ποντάρετε, ΔΕΝ είναι πανάκεια το δικό μου αποκλειστικό παιχνίδι, αυτό θα το γράφω πάντα.

Αποφασίζω να ρισκάρω. Εχω παίξει μονάχα ένα yankee αν δεν κάνω λάθος ως σήμερα.

Θα παίξω το δεύτερο. Θα ζητάω δηλαδή το μίνιμουμ 50% για κέρδος. ΠΟΛΥ δύσκολο. Λεπτομέρειες είναι. Μπορεί να περάσει ένα από τα τέσσερα και να περάσει και κάτι από αυτά που άφησα. Ξαναλέω, βουτάμε στα βαθιά (τα επαναλαμβάνω γιατί έχουμε κάμποσο νέο αίμα, μην εκπλαγούν και μην περιμένουν…εύκολο απόγευμα). Γιά γορτινη Αγγλία μιλάμε.

Τα λέμε μετά στο chat, το νου σας και στο twitter, νέα στήλη μάλλον στις 31 το πρωι (μην γράφω πρωτοχρονιάτικα), οπότε δεν…εύχομαι ακόμα γιά την αλλαγή του χρόνου!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras