3117

Billaras

Την καλύτερη στιγμή!

H…απαραίτητη “διόρθωση” την οποία ανέφερα μέρες και την περίμενα, έγινε. Μηδέν και την Κυριακή, καθαρή ήττα, η πρώτη στη σαιζόν. Φυσιολογικό. Και ήρθε και την καλύτερη στιγμή, μιάς και πέφτουμε στην διακοπή. Βέβαια, την Κυριακή είχα λίγο ατυχία (ειδικά στο over της Ατλέτικο με χαμένο πέναλτι νωρίς, αλλά και στην Εβερτον που ήταν καλύτερη).

That's football, είναι εντυπωσιακό ας πούμε ότι ενώ κόντραρα Λίβερπουλ τρεις φορές (και…δικαιότατα με την μπάλα που έπαιζε αλλά και τον Ρότζερς στον πάγκο, ο οποίος φυσικά έφυγε προχθές), δεν την έπιασα! Ολο στο Χ μου καθόταν η άτιμη. Never mind… Γιά εκεί φυσικά που δεν δικαιούμαι διά να ομιλώ είναι η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ. Ποιός να το περίμενε; Οχι το 3-0, αλλά το…3-0 στο 20'! Ούτε οι φανατικοί της Αρσεναλ.

Το ματς τέλειωσε πριν αρχίσει.. Απολογιστικά, κλείνει με αυτή την διακοπή ένας εξαιρετικός πρώτος κύκλος. Δεν έχω κανένα παράπονο. Ξεκίνησα παιχνίδι 22/8, έχασα στις 4/10! Ως τότε μικρές και μεγάλες νίκες, κέρδη πάνω από 3.000 μονάδες, άγγιξε το ιδανικό. Αλλο ένα τέτοιο διάστημα να έρθει, δέχομαι να…χάνω πανηγυρικά όλο το υπόλοιπο! Και μάλιστα, μιλάμε γιά ένα διάστημα που τα φαβορί διαλύθηκαν.

Πλην Μπάγερν δεν μπορεί κανείς να βρει μιά πραγματικά αξιόπιστη ομάδα. Γκέλες ολκής κάνανε όλες. Τεράστιες. Και -δυστυχώς- βρέθηκαν (όπως πάντα) πάρα πολλοί που τις έπαιξαν και ακόμα ψάχνουν την τρύπα στην τσέπη τους.. Τώρα..παύση. Οι εθνικές σπάνια να με απασχολήσουν. Γιά την εθνική ουδέν σχόλιο, μακάρι να δείξει χαρακτήρα την Πέμπτη, αλλά δεν περιμένω κάτι.

Φιλότιμο να δω, μου αρκεί. Ούτε τα υπόλοιπα με τρελλαίνουν. Θα τα ξαναδώ από Παρασκευή και μετά, νέα στήλη το Σάββατο. Αλλά το Σάββατο θα'χει και λίγα εγγλέζικα, κάτι θα βρεθεί. Θα συνιστούσα και σε εσάς το ίδιο. Ειδικά τους χαμένους. Κάντε restart, είναι η ιδανική στιγμή. Στα σημερινά; Ψιχουλάκια. Κοίταξα το Λιγκ Τρόφι, με το μάτι που λένε.

Απέδωσα στο θεσμό την προσοχή που του αξίζει. Με το…μάτι λοιπόν, είδα μιά τριπλέτα. Εξετερ, Νορθάμπτον, Λούτον. Ε, σήμερα με τον καφέ τους έριξα μιά δεύτερη ματιά. Αφησα έξω την Εξετερ, γιατί είναι ντέρμπι. Μεγάλο ντέρμπι (του Ντέβον) αυτό με την Πλίμουθ. Και είναι και καλά η “λιμανίσια”. Οπότε λέω να το αφήσω. Τα άλλα δύο όμως, έτσι γιά να ασχολούμαι απόψε, τα κρατάω.

Και η Νορθάμπτον και η Λούτον είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Και θα το παλέψουν όσο πάει. Και δεν έχουν απουσίες. Και τα “σκαλπ” των Μίλγουολ και Τζίλιγχαμ ειναι καλά! Και από την άλλη, η μιά (Μίλγουολ) έχει φάει απίστευτο τράκο εντός (ποιός να το λεγε πριν μερικά χρόνια ότι όποιος πάει στο Ντεν θα περνάει νικηφόρα από εκεί), η άλλη είναι παρα φύσει τόσο ψηλά και αρχίζει και μπουκώνει (το 3-3 προχθές με την Ολνταμ είναι ένα καλό δείγμα).

Σε απόδόσεις άνω του 4.00 και τα δύο, ότι πρέπει είναι. Λίγα ευρώ, γιά το ενδιαφέρον, γιά να τις…θυμάμαι πρέπει να κερδίσουν και οι δυό. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 11.260 μονάδες. Ποντάρισμα 6/10: Μονό αποδεκτό: Λούτον 2 (4.33) με 40 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Νορθάμπτον 2 (4.00) με 42 μονάδες. Δυάδα Λούτον-Νορθάμπτον (17.32) με 18 μονάδες.

Ανοιχτά μπετ: 100 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 11.160 μονάδες. Αυτά τα ολίγα. Η κάβα του Bet of the Day θα επανεμφανιστεί όταν ξαναπαίξω, είναι στις 1.830 μονάδες. Τίποτα άλλο, ακολουθήστε την συμβουλή μου, είτε τίποτα-είτε ψίχουλα. Και τα ξαναλέμε το Σάββατο εδώ, με νέα στήλη, γραμμένη από τη Θεσσαλονίκη! ΣΥΝΑΞΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/10, ΩΡΑ 21.00, ΟΥΖΟΥ ΜΕΛΑΘΡΟΝ, στοά Καρύτση 21.

Οι ώρες λίγοστεύουν, λίγα 24ωρα μένουν, οι συμμετοχές αυξάνονται, θέλω να δω κι άλλες, μην το ξεχνάτε, ΑΠΟΨΕ, “ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ” (χεχεχεεχε). Εκεί πήγαμε και πέρυσι. Στο πατάρι. Στο φόρουμ όλες τις λεπτομέρειες, εκεί δηλώστε συμμετοχή, μην χάσω τη μπάλα, αύριο πρέπει να ενημερώσω το μαγαζί. Σημειώστε κάτι ακόμα σημαντικό: Γιά τους φίλους του Betsellers και μόνο, έχουμε και.

.ξενοδοχείο. Ενα παλιό και καλό μέλος μας, “καθαρίζει” (και σε ευχαριστώ Κωστή). Γιά όποιον λοιπόν θα έρθει από μακριά και δεν μένει στην πόλη, ένα τηλεφωνο γιά κράτηση στο ξενοδοχείο Αμαλία (Ερμου 33, τηλ 231 026 8321), θα λέτε ότι είστε από το Betsellers και θα παίρνετε μονόκλινο με 35 ευρώ, δίκλινο με 45. Με πρωινό!! Είναι πάρα πολύ κοντά στο Ούζου Μέλαθρον.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras