130

Billaras

Της…Αγγλίας το ανάγνωσμα!

Nα πω ότι δεν εκνευρίστηκα χθες, θα πω ψέματα. Να προβλέπεις το “πούλμαν”. Να μετατρέπεις το αστειο 1,20 σε 2,15. Να το “κολλάς” σε διπλό που έρχεται πανεύκολα και…να μην πληρώνεσαι, μόνο να σε εκνευρίσει μπορεί. Φοβόμουν (το έγραψα) και το 3-0. Γι αυτό δεν πήγα σε ξερό under αλλά στο 1+under 4. Για να καλυφθώ κι απο εκεί, όπως και απ την πιθανότητα να γίνει πχ 2-1.

Σκεφτείτε χθες να έβαζε 2ο η Αστον Βιλα και να έχανα το bet με 2-1. Κι όμως, έχασα γιατί μετά τον Φλεβάρη του 2023 και μετά απο 15 σερί νίκες, η Αστον Βίλα έφερε 1-1 με το…πούλμαν. Η Σέφιλντ δεν είχε περάσει σέντρα ως το 75′. Ομως, αν η μπάλα θέλει, θα στα φέρει αλλιώς. Κρίμα τη Μπάροου, αέρας ήταν. Κρίμα…

Θα μου πείτε “έλα μωρέ, σιγά, μιά δυάδα ήταν”.

Δεν είναι έτσι. Μιά εδώ-μιά εκεί, μαζεύονται. Θα μίλαγα για πολύ κακό Δεκέμβρη αν δεν είχα κάνει 2 καλά χτυπήματα. Για να δούμε αν γίνει ακόμα ένα καλό, έχω τρεις ευκαιρίες, σήμερα, μετά στην Boxing Day και μετά στο άλλο ΣΚ. Ποτέ δεν ξέρεις τι έρχεται, το έχω ξαναγράψει, έχω κάνει Boxing Day με 0 στα 6 (!) και καπάκι έκανα στις 29/12 8 στα 8! Κι έχω κάνει και Boxing Day με απόλυτο, με χιόνια στο Νησί, και το γλέντι να μην ειναι…ιστορικό, επειδή είχε αναβληθεί μια Καρλάιλ (μιλάω για εποχές που οι παλιοί ίσως θυμούνται, εποχές στο kouponi, με τον Γιώργο Ριζεάκο).

Πάμε λοιπόν μπροστά, αφήνοντας και το χθεσινό που έτσι κι αλλιώς ήταν ορεκτικό. Μπορεί να εκνευρίστηκα χθες αλλά σήμερα η διάθεση είναι καλή, άμα ξυπνάς στη Μυτιλήνη και σε ξυπνάνε τα εγγόνια σου δεν γίνεται να μην ειναι καλή (πρωί πρωί χωρίς καφέ έπαιζα Χbox με τον μεγάλο, ΚΠΡ-Γουότφορντ 4-4 το φέραμε, χοχοχοχο)!

Λοιπόν, αρχικά έσβησα το over στη Ρόμα γιατί ειδα ότι πάλι θα λείπει ο Ντιμπάλα και έσβησα και την Κάλιαρι γιατί είδα τα reports ότι η Βερόνα στο τελευταίο της ματς παρότι έχασε 1-0 ήταν πάρα πολύ καλή, ως εξαιρετική.

Οπότε είπα πάσο και έμεινα με το Νησί (Βέλγιο και Τουρκία δεν βρήκα κάτι καλό). Αύριο-μεθαύριο τίποτα, μέρες οικογενειακές, οπότε σήμερα παίζουμε και μετά ξανά στήλη την Τρίτη, στην Boxing Day!

Τι έχει το Νησί; Οριακά, σε σχέση με όσα είπαμε την Πέμπτη στο Betsellers Radio (ελπίζω να μας ακούσατε όλοι), ένα πρόσθεσα, την Γουόλσολ μέσα στην Ακριγκτον.

Τα άλλα είναι ίδια.

Λούτον απο την Premier, Ιπσουιτς-Στόουκ-Γουότφορντ-Μπέρμιγχαμ απο την Championship, Μπρίστολ Ρόβερς και Τσέλτεναμ απο την 1η, Γουόλσολ που είπαμε απο την 2η και Κιντερμνίστερ, Μέιντενχεντ απο τη Νάσιοναλ Λιγκ. Μαζί και η Μόρτον από την Σκωτία.

Ξεκίνησα το σβήσιμο. Μόρτον η πρώτη γιατί θα λείπει με τιμωρία ο 1ος της σκόρερ.

Στόουκ η δεύτερη, δεν θέλω να παίξω “ξερό” σημείο του 2,05. Μετά η Μέιντενχεντ γιατί η Γουόκινγκ εφερε νέο προπονητή και δεν θέλω να πέσω πάνω στο ντεμπούτο του. Και στο τέλος η Ιπσουϊτς γιατί -πέραν του ότι έχω ένα κόλλημα με τα ματς νωρίς- δεν μπορώ να προσπεράσω εύκολα την δυναμική της Λιντς ειδικά μέσα στο Ελαντ Ρόουντ.

Πόσα μου έμειναν; Μιά επτάδα.

Λούτον- Γουότφορντ-Μπέρμιγχαμ-Μπρίστολ Ρόβερς-Τσέλτεναμ- Γουόλσολ-Κιντερμνίστερ. Αυτά τα επτά. Πάλι πολλά είναι. Τα δεδομενα που έχω είναι επιγραμματικά: Η μαχητική Λούτον που εντός σου βγάζει τα συκώτια και κυρίως η σκασμένη, ψόφια, κλαταρισμένη Νιουκάστλ (που έτσι αλλιώς εκτός έχει ένα κάκιστο 1-2-5! Η φορμαρισμένη και με καλά διπλά Γουότφορντ, κόντρα στην αφερέγγυα και χωρίς ισοπαλία εντός Μπλάκμπερν που σήμερα δεν θα έχει τον τοπ σκόρερ της τον Σμόντιτς (τεράστιο πλήγμα, 14 γκολ φέτος).

Η Μπέρμιγχαμ είναι μπετ πάνω στην τεράστια αναστάτωση της Πλίμουθ, αφού την άφησε σύξυλη ο καπετάνιος Σουμάχερ και πήγε στην Στόουκ (και εδώ υπάρχουν και αγωνιστικά, έξω ο βασικός φορ Χάρντι της Πλίμουθ, μάλλον έξω και ο έτερος φορ, ο Μπουντού). Η Μπρίστολ απλά βγάζει μάτια με τον νέο τεχνικό, τρομερή νίκη στο Μπόλτον, καπάκι τεσσάρα και στο FA CUP.

Η Τσέλτεναμ παίζει σε εξάποντο με μπάζο που μόνο…τρόμο δεν προκαλεί, η Γουόλσολ σαν να βρίσκει φόρμα με δύο καλές νίκες και εμφανίσεις (κι εδώ έχουμε ειδήσεις, έχει πολλές σοβαρές απουσίες η Ακριγκτον, με έκτακτο δανεικό τερματοφύλακα θα είναι) και τέλος και στην Κιντερμνίστερ έχουμε ειδήσεις που αφόρουν στην Στιβενέιτζ, στο τελευταίο της ματς έπαιξε τέρμα ένας στόπερ, έχει εμπάργκο και δεν μπορεί να φέρει ούτε δανεικούς, μιά αλλαγή θα έχει στον πάγκο, οριακά κάνει 11αδα.

Ο καθένας με τα δεδομένα πλέον που έχει, ας αποφασίσει. Εγω θα σβήσω ακόμα την Κιντερμνίστερ (ναι με μισή ομάδα η Σάουθεντ αλλά σιγά το ψοφίμι την Κιντερμνίστερ, ενώ το ματς δεν έχει και πρώιμη), θα σβήσω και την Τσέλτεναμ γιατί γενικά φοβάμαι το μακρινό ταξίδι στο μακρινό-βόρειο-συνοριακό Καρλάιλ, δεν θέλω να την κοντράρω συχνά ως έδρα και έχουν και νέους ιδιοκτητες αυτοι (θα κάνουν καλό μεταγραφικό ντου σε 10 μέρες, το κρατάμε αυτό).

Πήγα στις πέντε επιλογές (απ΄τις αρχικές έντεκα).

Στη Γουότφορντ έχουμε σοβαρή πτώση απόδοσης. Την είχα στο 3,10. Αποφασίζω να κάνω τα στραβά μάτια και να κρατήσω το 2,62. Και επίσης αποφασίζω να αφήσω και τη Λούτον και να καταλήξω σε τέσσερις. Αν το κράταγα της Λούτον θα πήγαινα σε combo, 1-Χ+under 4 που μου δίνει 2,90.

Οπότε έχω: Μπρίστολ Ρόβερς σε μονό αποδεκτό του 4,33.

Και Γουότφορντ-Μπέρμιγχαμ-Γουόλσολ σε trixie. Με 2,62-3,25-2,90. Και στα τρία, εδώ ζυγίζω πολύ τις (υπέρ μου) ειδήσεις, ενώ όλα έχουν και πρώιμη. Τίποτα άλλο, θα είμαι στο chat στις 5 για ένα δύωρο, να δούμε μαζί και τα τέσσερα παιχνίδια, όλα ξεκινάνε στις 5. Νέα στήλη την Τρίτη με την…διάσημη Boxing Day, πολλές ευχές για ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σε όλους, με αγάπη και όμορφες στιγμές!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras