1703

Billaras

Τη…γλιτώσαν τα συκώτια μου!

Θα φάω τα συκώτια μου (γέλια). Οριακά ήμουν να το κάνω το Σάββατο το απόγευμα! Γιατί στα δικά μου μάτια, χάθηκε μιά σούπερ ευκαιρία γιά σούπερ ταμείο. Και δεν χάθηκε αγωνιστικά. Απ΄την χημεία χάθηκε. Ξεκινάω μελέτη Τετάρτη, γράφω γιά Kingbet Πέμπτη πρωί. Και σας αναφέρω και εδώ στο update την Αστον Βίλλα.

Δεν την παίζω. Κερδίζει. Την Παρασκευή το πρωί, έγραψα γιά την Metrosport. Ξέρετε τι πρόταση έδωσα εκεί; Κάθεστε; Σε μονά Νόριτς και Ρέντινγκ (πέρασε η μιά) και κυρίως έδωσα trixie με Γουέστ Χαμ-Μπρίστολ Σίτι-Ρεν! Το οποίο φυσικά….πέρασε αέρας ολόκληρο! Μιά μέρα μετά, Σάββατο, με τραβάει (δικαίως) η Σκάνθορπ λόγω απόδοσης.

Την προσθέτω. Δεν μπορούσε να μείνει χαμηλά η ρουφιάνα και να την προσπεράσω; Σας θυμίζω που κατέληξε η στήλη το Σάββατο: “Ποιές έμειναν; Γουέστ Χαμ, Μπρίστολ Σίτι, Ρέντινγκ, Ντάγκεναμ, Σκανθορπ. Μιά πεντάδα.Και αύριο έκτο η Ρεν”.

Αυτό γράφτηκε επί λέξη. Μα άμα έχω 4 στα 6 τελικά σημεία (χώρια την Αστον Βίλλα της Παρασκευής) και κάνω τέτοια χημεία απλώς γιά να πάρω τα λεφτά μου πίσω, είναι να μην τρώω τα συκώτια μου; Ενα 24ωρο νωρίτερα κάνω σούπερ χημεία στην πρόταση της εφημερίδας, ατόφιο trixie.

Ξυπνάω το Σάββατο και αφήνω τελικά έξω και Γουέστ Χαμ και Ρέντινγκ, ενώ την Ρεν την παίζω μόνη της και όχι μαζί με τα άλλα (κάτι που ανέφερα πάντως ότι επαφιέται στον καθένα να το κάνει). Τι…έσωσε τα συκώτια μου; Ενας καλός φίλος, ο Δημήτρης από τη Χίο, που μου έστειλε print screen τα ταμεία του, είχε κάνει τη σωστή χημεία και πληρώθηκε μιά χαρά! Εκεί ανάσανα, είπα μέσα μου “θα είναι κι άλλοι σαν τον Δημήτρη”.

Και..ίσιωσα λίγο. Οπως και να’χει, καθαρά λόγω χημείας χάθηκε μιά σούπερ ευκαιρία γιά την δική μου τσέπη και την κάβα. Αρχισε να στρώνει η Αγγλία, θα έρθουν κι άλλες ευκαιρίες, ελπίζω την επόμενη φορά να διαλέξω τα σωστά στην τελική ευθεία…

Αυτά έγιναν στη στήλη και στο στοίχημά μας, πέρα από τούτα βέβαια ακόμα γελάω με τα σουβλάκια της Λαμίας (όταν έγραφα από πέρυσι ότι εμείς εδώ θα ξεφτιλίσουμε και το VAR κάποιοι το προσπερνούσαν), ακόμα γελάω και με τα ωραία στο Φάληρο -τα .

.λάθος πλάνα και τις κραυγές του Καραπαπά, έχουμε να δούμε πολλά φέτος το ξαναγραφω! Γιατί πολύ απλά, δεν έχει να κάνει με τους διαιτητές αν είναι έλληνες ή ξένοι, δεν έχει να κάνει με το αν θα έχουμε VAR ή όχι, έχει να κάνει με την δική μας αρρωστημένη νοοτροπία ως δημοσιογράφοι-φίλαθλοι-οπαδοί-παράγοντες. Και στο Μπόρνεμουθ-Σίτι έκανε εξώφθαλμο λάθος το VAR, καθαρό πέναλτι δεν δώθηκε.

Αλλά εκεί, είπε δύο λέξεις ο Γουαρδιόλα και πάπαλα…

Πάμε τώρα στα φρέσκα. Τα ευρωπαικά τα προσπερνάω άμεσα. Τουλάχιστον σήμερα-αύριο. Αν έχω κάτι γιά την Πέμπτη θα δείτε update μετά το μεσημέρι σε 48 ώρες δηλαδή. Προς το παρόν τα αφήνω και μένω στο αγγλικό Λιγκ Καπ, 2ος γύρος.

Στην εφημερίδα στάθηκα σε Πλίμουθ, Νιούπορτ, Κόβεντρι, Σάντερλαντ, Πόρτσμουθ, Λίνκολν.

Αυτές τις έξι. Ο Μακης ανέφερε και έπαιξε ακόμα τρεις. Στόουκ, Κρόουλι και Λούτον. Τις είδα και -περιέργως- δεν συμφώνησα (γέλια). Δεν θα παίξω καμιά από αυτές τις τρεις. Θα μεινω στις “δικές μου”. Ενα αρνητικό έχω, ότι οι τρεις είναι αύριο. Και δεν ξέρω προθέσεις και πιθανές αλλαγές. Το χουμε ξαναγράψει, στο Λιγκ Καπ μετράει απίστευτα η πρόθεση.

Ποιές θα το κυνηγήσουν και ποιές όχι. Και φυσικά, (μεγάλα) αουτσάιντερ παίζουμε, κάπου θα πέσει και τρίμπαλο, όποιος δεν το αντέχει ας πάει πάσο. Ξανακοίταξα λοιπόν την εξάδα “μου”. Η πρώτη που σβήνω είναι αύριο η Πόρτσμουθ γιατί συνήθως ο Τζάκετ γράφει τα κύπελλα στα παλιά του τα παπούτσια. Μετά σβήνω την Κόβεντρι γιατί η Γουότφορντ είναι στα σχοινιά και ίσως μέσω αυτού του ματς ψάξει αντίδραση.

Μένουν τέσσερα, δύο σήμερα-δύο αύριο. Η Λίνκολν 6,5 (ή 4,5 dnb αν προτιμάτε). Η Σάντερλαντ 7,5 (ή 5,00 dnb αν προτιμάτε). Η Νιούπορτ 9,00 ή 8,00. Και η Πλίμουθ 3,75. Εδώ χαλάστηκα λίγο, είχα τον άσο στο 4,00 κι έπεσε. Οριακά το κρατάω. Και από τις αποδόσεις ακόμα, είναι προφανές ότι μιλάμε γιά μεγάλο ρίσκο και τεράστια αουτσάιντερ, συν το ντεζαβανταζ που ανέφερα ότι τα δύο είναι αυριανά και δεν ξέρω φρεσκα νέα ή τάση αγοράς.

Τα τέσσερα είναι πολλά. Θα σβήσω και την Νιούπορτ. Γιατί η Γουέστ Χαμ θα πάει ψυλλιασμένη, ξέρει τι θα βρει (δεν ξεχνιούνται τα περσινά κατορθώματα της Νιούπορτ), έχει καλές εναλλακτικές, θα προσέξει πολύ μην πάθει κάζο. Θα μείνω με τα άλλα τρία. Το αποψινό μονό. Και τα αυριανά μονά εννοείται και μάλιστα με καλύψεις. Αυτό που απλά σκέφτομαι είναι να πρέπει να δώσω κατιτίς και στις δυάδες.

Θα βαλω κάτι. Ψιλά όμως, θα το δείτε στην κάβα. Και φυσικά θα είμαι στο chat ΚΑΙ ΑΠΌΨΕ και ΑΥΡΙΟ KAI ΜΕΘΑΥΡΙΟ. Ελειπα αυτές τις μέρες που πέρασαν και…μου λείψατε. Να δούμε αν θα προκύψει και κάτι στο live. Νέα κανονική στήλη Σάββατο, αλλά το νου σας στο twitter γιά πιθανό update!!!

Υ,Γ: Αύριο θα δείτε νέο Editorial.

Με…όμορφες ανακοινώσεις. Και γιά κάτι νέο-εντυπωσιακό-εντελώς φρέσκο γιά τα ελληνικά δεδομένα σε συνδρομητικά (και ελεύθερα) στοιχηματικά sites και γιά την πρώτη φετινή μας σύναξη στην Αθήνα! Το νου σας λοιπόν αύριο στο Editorial της αρχικής σελίδας!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras