1085

Thassios

Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα! – UPDATE!

Καλησπέρα παικταράδες μου! Καιρό είχαμε να δούμε τέτοια πυροτεχνήματα στη στήλη αλλά το κάναμε την κατάλληλη μέρα. Πασχαλιάτικα λοιπόν είχαμε κέρδος πάνω από 45 μονάδες καθαρές με μονά υψηλών αποδόσεων αλλά και μια δυάδα. Αυτό το 13αρι (αν θέλουν ας ξαναδώσουν τέτοια απόδοση) ήθελε τελικά να μας έρθει και στο τέλος να κάτσει και το κόμπο.

Το πρώτο για φέτος και ελπίζω να μας επιφυλάσσει ακόμη ένα μέχρι το τέλος.

Μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε δεν είχε κάτι αξιόλογο να ποντάρουμε ή μάλλον σκέφτηκα να ποντάρω την κόκκινη κάρτα της Παρί αλλά κόλλησα λίγο στον ρέφερι .Τελικά επιβεβαιώθηκε αφού ξέφυγε προς το τέλος το ματς αρκετά και ο Ντι Μαρία έκανε αυτό που όλοι ζητάμε σε αυτή την στήλη.

Πάντως μου κάνει εντύπωση πως βλέπουμε πολλές κόκκινες σε παιχνίδια είτε ψηλά βαθμολογικά ή Ευρωπαϊκά παρά τα ματς ανάμεσα σε ομάδες που καίγονται για σωτηρία. Το κρατάμε αυτό λοιπόν.

Σήμερα λοιπόν δεν έχει κάτι να παίξουμε ή μάλλον να το θέσω καλύτερα δεν έχει κάτι πριν τις 12 να παίξουμε. Αυτό γιατί τα ξημερώματα έχουμε Λιμπερταδόρες και κάπου έχω βρει αξία σε απόδοση αφού ως συνήθως οι αποδόσεις σε κόκκινες κάρτες εκεί είτε δεν τις προσφέρουν ή τις δίνουν σε πολύ χαμηλές αποδόσεις.

Έχουμε μια μάχη λοιπόν για τον 5ο όμιλο λοιπόν ανάμεσα σε μια Αργεντίνα και μια Βραζιλιάνα. Δύο λατίνες λοιπόν θα πέσουν στην μάχη για τη πρώτη θέση του ομίλου αν και η Ράσινγκ δεν αισθάνεται τόσο σίγουρη αν χάσει από την Σάο Πάολο για τη συνέχεια. Περιμένω πολύ δυνατό ματς αφού μιλάμε για Λατίνες από Αργεντινή και Βραζιλία με τον Χιλιανό ρέφερι της αναμέτρησης να είναι κοκκινάκιας όπως κάθε σωστός Λατίνος ρέφερι.

Στους δύο πρώτους αγώνες του ομίλου είχαμε κόκκινη κάρτα και στα δύο παιχνίδια που έπαιξαν οι δύο ομάδες και περιμένω το ίδιο και σήμερα με την απόδοση να έχει αξία στο 3,35 που βρίσκω.

Πάμε τέλος σε ένα αυριανό παιχνίδι που η φράση που κολλάει είναι ‘’Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα’’. Φυσικά αναφέρομαι στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπενφίκα και Πόρτο όπου πέφτουν πάντα κορμιά.

Η Πόρτο κυνηγάει την Σπόρτινγκ στην πρώτη θέση και η Μπενφίκα κυνηγάει την Πόρτο για την 2η θέση. Για μια κόμη φορά ντέρμπι με το όλα του με τον Πορτογάλο διαιτητή Artur Soares Dias να είναι σε τρελή φόρμα αφού έχει δείξει 5 κόκκινες κάρτες στα τελευταία 3 ματς. Το θέμα είναι όμως ότι οι αποδόσεις είναι πολύ χάλια και στην απλή κόκκινη αλλά και στις ομαδικές.

Κοίταξα λίγο πιο πάνω και είδα ότι αξίζει ένα ρίσκο στο όβερ 1,5 κόκκινες και το κόμπο αφού τέτοια ντέρμπι δεν είναι απίθανο να ξεφύγουν. Στο 9,5 το όβερ 1,5 και στο 17 να πάρουν κόκκινη και οι δύο (από το match combo αυτό) θα ρίξω κάτι χαλαρό μπας και ξαναγίνει στα γρήγορα το Πασχαλιάτικο.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια άμα θέλει κάποιος μπορεί να δει λίγο την ισοπαλία ανάμεσα στην Μπελενένσες και την Πορτιμονένσε αφού δεν χαλάει καμία νομίζω.

Στο 2,70 είναι μια σωστή απόδοση.

Νέα στήλη το Σάββατο το πρωί ενώ θα τα πούμε σήμερα και αύριο στο chat!

UPDATE!

Καλησπέρα! Μια μίνι ανάλυση για το αποψινό ματς που πόνταρα.

Καταρχήν μιλάμε για ντέρμπι. Οι δύο ομάδες αλλά κυρίως οι οπαδοί έχουν μεγάλη κόντρα – μίσος μεταξύ τους. Στη τελευταία προπόνηση έγινε πανικός στο προπονητικό κέντρο της Λανς (βλέπετε φώτο) όπου πρώτα ζήτησαν από τους παίκτες να παίξουν για να κόψουν το πρωτάθλημα από τη Λιλ (κάτι που δήλωσε και ο προπονητής) και μετά να κερδίσουν για θέση στην Ευρώπη!

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Clement Turpin που μας πλήρωσε την τελευταία φορά στο ντέρμπι ανάμεσα στην Μονακό και την Λυών (μάλιστα μετά το ματς έπεσε και ξύλο και έβγαλε άλλες 4 κόκκινες κάρτες) και δείχνει να πιάνει φόρμα.

Οπότε το 5,35 που βρήκα την κόκκινη κάρτα δεν μπορούσε να μην παιχτεί , ούτε φυσικά και το κόμπο,όταν μιλάμε για ένα ματς ανάμεσα σε ομάδες που είδαμε 2 κόκκινες κάρτες στο πρώτο παιχνίδι που ουσιαστικά είχε τελειώσει αφού είχε προηγηθεί πολύ μπροστά η Λιλ, αν και τα πόνταρα πιο χαλαρά απ’ όσο με οδηγεί το ματς γιατί πολλές φορές όταν κάτι είναι τόσο προφανές καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι (είδατε χθες στο ματς της Μπενφίκα)!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS