118

Thassios

Τι είχες Γιάννη

Τζίφος η μέρα χθες. Μια Φιορεντίνα που δε μπήκε ποτέ στο ματς λες και δεν είχε ενδιαφέρον και ένα Pinheiro στη Πορτογαλία που απλά δεν ήθελε να δείξει κάρτα στο πρώτο ημίχρονο. Ένα ματς που τελείωσε με μόλις 2 κίτρινες κάρτες αλλά και με ένα φανταστικό γκολ όπου κάνει το 1-1 η Γκιμαράες στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα. Άμα θέλει η μπάλα, όλα στα κάνει!

Καλημέρα είπαμε:; Καλημέρα λοιπόν καρτολάγνοι μου!

Προτού πάμε στα φρέσκα να πω Χρόνια Πολλά στους εορταζόμενους και φυσικά να με χαίρεστε και να με προσέχετε (χοχοχοχο).

Πάμε τώρα να δούμε τι έχουμε στα σημερινά όπου κολλάει η παροιμία ”Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα” μιας και πάλι θα κάνουμε παιχνίδι με κάρτες αλλά και κάποια συνδυαστικά (ωραία παροιμία και λόγο της ημέρας θα την βάλω τίτλο ,χοχοχοχο).

Πρώτη στάση στα δύο Ελληνικά ντέρμπι. Δεν θα ποντάρω κόκκινη σε κανένα από τα δύο.

Ναι περιμένω να έχουμε τις κλασικές εντάσεις αλλά με αυτούς τους δύο ρέφερι και χωρίς κόσμο στις κερκίδες δεν με εμπνέουν και πολύ. Πάντως και στα δύο θα κρατήσω κάτι.

Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει το πάνω χέρι. Ο Άρης δε πατάει καλά πίσω όπου έχει δεχθεί 5 γκολ στα 2 τελευταία ματς. Τρία γκολ από τον Αστέρα όπου του έκανε ανατροπή από 0-2 και άλλα δύο από Λαμία.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ επιθετικά βγάζει φωτιές αφού έχει 14 γκολ στα τελευταία 3 ματς. Νομίζω ότι τα όβερ 1,5 ομαδικά γκολ σε απόδοση 2,1 αξίζουν πιο πολύ από το διπλό του 1,90. Άμα το συνδυάσουμε με το όβερ 1,5 κάρτες και οι δύο πάμε σε μια τίμια απόδοση του 2,75.

Πάμε και στο άλλο ντέρμπι αυτό μεταξύ ΟΣΦΠ και ΑΕΚ. Νομίζω όλοι βλέπουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Άμυνα σταθερά που μπάζει και τρέχει να μαζέψει επιθετικά ότι μπορεί.

Νομίζω δύσκολα μπορεί να κερδίσει αυτό το ματς με τη πολύ καλύτερη ΑΕΚ που όμως τρώει σταθερά γκολ. Το Χ2 + g/g δίνει 2,55 ενώ άμα το συνδυάσουμε κι αυτό με όβερ 1,5 κάρτες και οι δύο πάμε σε μια απόδοση 3,45. Το κρατάω κι αυτό.

Άμα θέλετε και παίκτες από το Άρης – ΠΑΟΚ θα έπαιζε τους Montoya και Sastre ενώ από το άλλο τους Rodinei , Ndoj και Szymanski. Μπορεί μόλις ανακοινωθούν οι 11αδες να κάνω κάποιο ποντάρισμα. Θα το δω γιατί και οι αποδόσεις είναι χαμηλές σχετικά.

Εσείς πάλι άμα θέλετε κάντε κάποιο συνδυαστικό.

Μετά σκέφτηκα και το Πανσερραϊκός – Κηφισιά που είναι ντέρμπι ουράς. Θα έχουμε κάρτες και ο Τζήλος είναι σχετικά τίμιος. Κανένας πάντως δε μπορεί να ξεχάσει το πρώτο ματς των ομάδων όπου είδαμε 8 γκολ σε ένα χορταστικό 4-4 ενώ είχαμε και κόκκινη κάρτα. Το 4,85 που βλέπω στο όβερ 1,5 κίτρινες ημίχρονο + κόκκινη έχει αξία για τέτοιο ματς.

Κλείσαμε με Ελλάδα και πάμε στη Πορτογαλία. Ακόμη ένα ματς ουράς που περιμένω να μπούνε με το μαχαίρι στα δόντια οι δύο ομάδες.

Ρίο Άβε εναντίον Πορτιμονένσε με τον Godinho στην σφυρίχτρα. Οι αποδόσεις είναι ψηλές για Πορτογαλία γιατί αυτές τις δύο ομάδες δεν τις λες και σκληροπυρηνικές. Ειδικά η Ριό Άβε που μαζί με την Ζιλ Βιθέντε είναι οι μοναδικές χωρίς κόκκινη στη Πορτογαλία.

Ήρθε η ώρα όμως να το κάνουν άμα θέλουν να πάρουν κάτι από το ματς. Στο 5,25 το ειδικό ”όβερ 4,5 κίτρινες + κόκκινη” και στο 6,25 το ειδικό ”όβερ 1,5 κίτρινες ημίχρονο + κόκκινη”.

Διαλέξτε.

Κλείνοντας είδα πάλι τους Ιταλούς. Ρόμα με Αταλάντα θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι αφού θέλουν να σκαρφαλώσουν στη βαθμολογία. Είπαμε για τα παιχνίδια της Ρόμα και τις κάρτες που βλέπουμε ενώ σήμερα σφυρίζει και εξαιρετικός ρέφερι. Περιμένω δυνατό ματς και οι αποδόσεις είναι τίμιες.

Πάμε τώρα στη διαλογή.

Αφήνω τους Ιταλούς καθώς χθες τους πόνταρα 2η φορά ενώ και τη προηγούμενη φορά μου στοίχησαν ένα Patent. Δε μας θέλουν οι μακαρονάδες , οπότε πάω πάσο.

Μετά κρατάω όλα τα άλλα. Δύο μονά σε Σέρρες και Ρίο Άβε ενώ θα ποντάρω ξερή δυάδα τα Ελληνικά ντέρμπι.

Αυτά ήταν όλα. Τα λέμε τα απόγευμα στο chat αλάνια μου!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS